Ти в кой сайт гледаш за самолетните компании с изгодни полети?
Рей, аз основно пътувам с wizzair и easyjet. Не съм чувала да има компании с по-ниски цени ( и полети в що-годе прилични часове и комбинации).
Също може да провериш сайта skyscanner.com Там задаваш отправна точка и дестинация и дата ( или период) на / през които мислиш да пътуваш и той ти изкарва всички кооперации на полети на нискотарифни компании ( и не само) по дати и цени, а също ти дава и продължителност на полетите, директни, индиректни и т.н.....
ама обяснение дадох, дано ме разбереш 
Маце, абсолютно правилно си постъпила!!! НИКОЙ не може да сменя ТВОЯ парола от каквито и да е съображения ОСВЕН ако ТИ не си го пожелала и не предприела съответните стъпки. Това, което си получила в най-добрия случай е било спам, в най-лошия - т.н. key locker - и или програми, които четат паролите, които въвеждаш от компютъра си. Така че момичета - не се връзвайте на подобни писма "Ама ние ви сменихме еди какво си, та идете сега си въведете отново паролите да пробвате, че ние да можем да си ги откраднем
П.П. Някой слънчев ден ще се науча да чета преди да публикувам и да натискам бутона "Проверка правопис"

.
. Жега ми е. Купих си цветя, които не знам кога ще ми остане време да садя в сандъчета и пръст, които пък още не съм купила

.

.