Жената ЛЪВ-26 част!

• 17 667
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Вий   Joy
Ти в кой сайт гледаш за самолетните компании с изгодни полети?

Рей, аз основно пътувам с wizzair и easyjet. Не съм чувала да има компании с по-ниски цени ( и полети в що-годе прилични часове и комбинации).

Също може да провериш сайта skyscanner.com Там задаваш отправна точка и дестинация и дата ( или период) на / през които мислиш да пътуваш и той ти изкарва всички кооперации на полети на нискотарифни компании ( и не само) по дати и цени, а също ти дава и продължителност на полетите, директни, индиректни и т.н.....
ooooh! ама обяснение дадох, дано ме разбереш  Crazy

Получих писмо с прикрепен файл от тях, че от съображение за сигурност ми сменят паролата. Обаче аз реших, че това е спам и в прикрепеното писмо има вирус, и го изтрих.

Маце, абсолютно правилно си постъпила!!! НИКОЙ не може да сменя ТВОЯ парола от каквито и да е съображения ОСВЕН ако ТИ не си го пожелала и не предприела съответните стъпки. Това, което си получила в най-добрия случай е било спам, в най-лошия - т.н. key locker - и или програми, които четат паролите, които въвеждаш от компютъра си. Така че момичета - не се връзвайте на подобни писма "Ама ние ви сменихме еди какво си, та идете сега си въведете отново паролите да пробвате, че ние да можем да си ги откраднем  Twisted Evil  " ...

П.П. Някой слънчев ден ще се науча да чета преди да публикувам и да натискам бутона "Проверка правопис"  ooooh!

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 11:55 от wee.jess

# 61
Вий, wizzair и easyjet ги видях ама на първите няма полет от Варна - Амсердам, а на др. некви цени ум да ти зайде........или аз не правя квото трябва или са си мн - зверски скъпо.  newsm78
Ще погледна на 3-тото предложение - мерси.  Hug

# 62
Привет Hug!
Стеф, губиш ми се два дни Rolling Eyes.
Джуджи, стискам fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed!
Миленка, тургай мюслито, няма как да не стане Peace.
Пия бира beer3. Жега ми е. Купих си цветя, които не знам кога ще ми остане време да садя в сандъчета и пръст, които пък още не съм купила ooooh!. Пари.....пари...... ooooh! #Crazy

# 63

Духай бре, жена.... Mr. Green като пАри толкова - духай да изстине Whistling

ooooh! аййййде ударИ ме лигатаааа  Crazy Crazy

# 64
 hahaha
Вий, сигурно е от времето Crazy.
Иначе забравих да се включа по въпроса за антищъркелините. Ние сме с презервативи също. Пих преди години след като родих Даянка вече не помня и какви хапчета, не напълнях, не се опъпчих, нищо, обаче на мен по принцип цикъла ми е по-дълъг, пък с тях на 28 дни цъфвах ooooh!. И ги отказах. Пък и се случваше да забравя някое хапче, и ми беше писнало само аз да мисля за предпазването Crossing Arms.

# 65
  • София
Абе има нещо вярно, че духането помага и за пари, и за парене  Joy! Ай, да са полигавя и аз  ooooh!!

# 66
Абе има нещо вярно, че духането помага и за пари...

Thinking Thinking Thinking
Де да духна Shocked? Казвай бързо Crazy.

# 67
Млиииииииии, мръсници такИвИ! кЪк нИ вЪ Исрам, Ъ?

# 68
Thinking Thinking Thinking

Ти па ся и ша питаш  Twisted Evil Подробна скица не щеш ли?  Twisted Evil Whistling

ooooh! Някой да ме гръмнеееееее  Crazy Crazy Crazy

Ренка , спеСиално за тибЯ:   Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed срам срам срааааам  Flutter

# 69
Млиииииииии, мръсници такИвИ! кЪк нИ вЪ Исрам, Ъ?

Амчи а де, и аз туй викам ooooh! ooooh! ooooh!
 newsm43

Ти па ся и ша питаш  Twisted Evil Подробна скица не щеш ли?  Twisted Evil Whistling

Чи дай де Crazy. Кат' шА е, да е bowuu.

# 70
Добър ден.

Хаяси, аз гледах, гледах, ама не разбрах за какво ще стискаме палци, но пък нищо. Важното е да си доволна. Само мъркащи котки тука трябва да има.  fingerscrossed

Полинко, тъдявам съм, ама не ми се пише много.

Нищо ново. Пролет пукна гледам. Нашите пък чак настроиха вече чилъра на студено. Ех-брех, ми не е пък чак 30 градуса.
Друго? А! Сменят ни местния директор. Новият още неизвестен за нас, не ни се е презентирАл. Ама нека. Щото мнооого народ обичаше да хвърля плюнки върху досегашния. На им сега да видят кон боб яде ли.(като им дойде някое юпи нахъсано)

Пъпките спряха да ме сърбят.

Кипре, и какво общо е имал прикаченият файл с Гейсбука? Кажи, че ми стана интересно. Хвърляйки го в кошчето, какво точно му се  е случило? Екзекютнал ли се е по някакъв начин? Shocked

А като казах Гейсбук... държа да кажа на всички, че получавам поканите ви за присъединяване към разни групи, но аз рядко влизам в самия фейсбук и не съм много запалена по него. Та да не се обидите нещо, че не съм отговорила. Тия дни ще намеря настроение да вляза.

А я сега и на мен кажете какво схващате под "духане" за пари. Онова, за което си мисля или друго? Защото един мъж ако няма пари... духане не духане... касичката като е празна... какво ще ви даде? Да не говорим, че може да е "над тия неща"  Laughing

# 71
  • Пловдив
Хвърляйки го в кошчето, какво точно му се  е случило? Екзекютнал ли се е по някакъв начин? Shocked

Еми нямаше да е, ако нямах навика да трия боклука от кошчето веднага  Mr. Green.

А относно ФБ, намирам го за доста загубена социална мрежа  Rolling Eyes. Форумът ми е къде-къде по-интересен.

# 72
Сменят ни местния директор. Новият още неизвестен за нас, не ни се е презентирАл.
И при нас така от няколко месеца чакаме нов, ама май ще стане така: чакаме нов пък той ще си дойде старият  Mr. Green

ООО Стеф усетих тА дето не ти се пише. Ама ще ти се доппиша пак , знам тЪ
Хубаво е , че нямаш сърбежи щото мн изнервят.

Момичета ще ходя в петък от 20:30 на Мисия Лондон, вчера колежката ми взела билети за 5-ят ред и ще гледам ей така  Shocked ама нищо де иначе нямаше да ида, че билети нямало др.

Голям лаф сте заформили за има- няма 30мин  Flutter

Мойта мома ми се обади да ми каже , че има 2 по математика, първата двойка до сега  Twisted Evil и вика : Нали няма нищо!  а аз и се скарах едно хубаво, щото до сега за 4-рки все виках: НИщо, мамо др път ще се постараеш повече, ама този път нямаше как да изляза с този лаф. разрева се и ми затвори телефона  Crossing Arms Оффффф аман

А относно ФБ, намирам го за доста загубена социална мрежа  Rolling Eyes. Форумът ми е къде-къде по-интересен.
Потвърждавам  Peace

# 73
И аз го мразя фейсбука и ми е тъп и като вляза незная какво да правя там. Сега го отварям по-често, че една приятелка от Македония чака бебе, много дълго чакано бебе, ин-витро с много тежка бременност. Та се осведомявам от там.

Стеф, не съм писала за какво стискате палци, но миналия път беше за 1 нещо, сега са 3 вече. Ако стане или не стане ще ви кажа. Надявам се до края на другата седмица да имам положителни резултати за всичко.

Абе вее ми се перчема нещо като вляза в темата  Whistling

# 74
  • София
Абе аз само съм чувала за тия работи, иначе нищо не знам  Whistling!  Joy

ФБ ползвам много рядко, нещо не успях да се спогодя с него, не ме кефи. Сестра ми му е фенка и заради нея се регнах. Определено форума ми е по-голямо приятелче.

Хаяси, ми ветровито е, бре!  Joy  Hug

Общи условия

Активация на акаунт