Жената ЛЪВ-26 част!

• 17 720
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
. Отидох да записвам дребното на детска от един тон документи нямаше как да не открият нещо, което да не е наред. Ся пиша нова сл. бележка.

Че кво пък в нея се вторачиха, тя е най- елементарния документ?  newsm78
Вени, какво стана, душко, сготви ли го онуй, сгазеното?  hahaha
Оф, а на мен пък днес ми се ходи някъде, ма и аз не знам къде.
Всеки луд с номера си...
  Mr. Green

П.С. Ааа, и добро утро, желая ви динамичен, прекрасен и стремителен ден! Тук и сега - в България.  Mr. Green  bouquet Hug

# 646
  • София
Добър ви ден Hug!
Не съм, Джули  Joy. Отлежава в камерата, докато някой не ме увери, че мога да го панирам  Mr. Green!

# 647
. Отидох да записвам дребното на детска от един тон документи нямаше как да не открият нещо, което да не е наред. Ся пиша нова сл. бележка.

Че кво пък в нея се вторачиха, тя е най- елементарния документ?  newsm78

Не пишело булстата на фирмата. Аз чета в Необходими документи изискванията, а то имало още по подробни Необходими документи. Там дет аз чета пише да има адреса по месторабота, а не по адрес на регистрация на фирмата, моите са на едно и също място. Ама това за булстата го пише на друго място. Бало си е мамата какво ли не измислят само и само да те връщат и ако случайно не успееш да те прее*ат.

# 648
  • Пловдив
Как сте, драги  Hug

Виждам, че добре си е прекарала софийската компания, браво на вас. Хаяси ми изглежда като ученичка Wink.

За празниците сме си резервирали едно хотелче в Сандански, но компанията ни е малко под въпрос  Confused. Да не се озовем с лапето, в края на краищата... ще видим. Лошото е, че времето точно тогава щяло да се разваля  Tired.

Вени, само не го печи на инфрачервени тоя скат. Аз пекох нещо такова така и... после го търсих в тавата  Joy

# 649
  • София
Вени, само не го печи на инфрачервени тоя скат. Аз пекох нещо такова така и... после го търсих в тавата  Joy
Ха ха ха  Joy! Абе аз имам печката от почти девет години, а чак преди няколко месеца разбрах, че имам инфраред  Blush  Mr. Green!

# 650
  • Пловдив
Ааа, аз бързо го надуших - нали все търся лесното  Mr. Green. Щото нещата стават като на скара, а с повече олио са като пържени. Обаче внимавай - като пръска, се образуват искри. Гасила съм аз начална фаза на пожар...

# 651
  • София
Значи ти си огИн в кухнята  hahaha  Hug!
Абе, за това ли последния път като запичах пълнени гъби на инфрареда организирах нещо като заря във фурната  newsm78!? А свинщината по стените беше повече от впечатлителна  Sick!

# 652
Абе, за това ли последния път като запичах пълнени гъби на инфрареда организирах нещо като заря във фурната  newsm78!? А свинщината по стените беше повече от впечатлителна  Sick!

Хахахахаха...
 Joy Joy Joy
Ей, не спирате да ме скъсвате от смях!  hahaha
Заря във фурната, сгазени риби, братя Миладинови...  Whistling
Убичам въъъъъъъ....
  Hug

# 653
  • Пловдив
Да, много се освинва всичко. Но пък става за отрицателно време.
Иначе аз съм бедствие в кухнята. Освен фурната, съм подпалвала и микровелето. А последната ми издънка беше една лазаня, дето така я бях припълнила, че сосът и преля. В кухнята можеше лисици да се ловят, така се задими. Кучето много се стресира, горкото. Чудеше се къде да се скрие  newsm43

# 654
Аз пекох нещо такова така и... после го търсих в тавата  Joy

hahaha Кипре, ти направо си го телепортирала на Мелмак това животинче. При положение, че на ската май му викаха и морска котка ( ако помня правлино де  Crazy ) ... горкото то   Mr. Green

# 655
  • София
Ай, ще умра от смях  Joy!
Кипре, извинявай, ама кучето живо ли е и останаха ли ти някакви уреди в кухнята?  Mr. Green  Hug
Джулке, ти не правИ ли скоро опити да подпалиш къщата, бре? Това да не ни е от зодията, а?
Джес, баш това е ската! Само не знам що му викат морска котка, като това животно не прилича на нищо  newsm78.

# 656
 Joy Joy Joy Joy Joy

Оф, големи сме готвачки всичките лъвички. Добре че са Мастерчето и Светлето да ни отсрамят.

Я си представете цялата групичка женоря - лъвици в една кухня. Баси зарята.

Ако си организираме общонационална среща, трябва да сме на място, където няма да имаме достъп до такива опасни уреди.

# 657
  • София
Ако си организираме общонационална среща, трябва да е или в Пожарна, или в близост до Гражданска защита  hahaha!

# 658
Ако си организираме общонационална среща, трябва да е или в Пожарна, или в близост до Гражданска защита  hahaha!

Дано не се наложи само намеса на отряд за бързо реагиране.

# 659
Хора, бяхме в болницата, ама сега ще си оправям багажлъка и после ще обяснявам.

Общи условия

Активация на акаунт