Жената ЛЪВ-26 част!

• 17 743
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Мастерче, другият път обедна среща...да не ревнува половинчо... Wink

Ние след малко отиваме на един благотворителен концерт: събират се средства за операция на наш приятел....
Децата сме ги оставили "на гардероб" за тази вечер.
Ще снимам и ще пусна снимки от събитието.

# 601
  • София
Хелоу!
Аз май първа се отчитам  Laughing! Ей, не можете да си представите колко хубаво си изкарахме! Повече от приятно  Heart Eyes!
Мастерче, регистрирай Половинчо в някой мъжки форум, дет си говорят за коли и казарми, че да може той кат ходи, да ходиш и ти  Mr. Green. Много ме е яд, че не дойде  Crossing Arms! Така ми се искаше да се запознаем  Hug. Яд ме е и че с другите трудно можем да се видим, да му се не види  Crazy!!!
Ей сега свалям няколко снимки с братята "Миладинови" и ще ги кача тук.

# 602
  • София
Цъкайте и на дясно, че снимките са четири http://www.album.bg/veny_ps/images/22939280/132453/. Има още, ама са на Рени на апаратчето Flutter.

# 603
Прибрах се, смъкнах снимките, качих ги в нетЯ и пускам: http://benighted.snimka.bg/friends/l-vska-sreshta-2.497115.18494989
Срещата беше супер. Пак не ни стигна Simple Smile, та Бенджи като дойде ще потретим Wink!

# 604
  • София
Иха, супер са снимките, Рени Peace! На моето апаратче чак след последната снимка видях, че без да искам съм разбъзикала настройките и нещо не са много хубави, ама карай да върви.

# 605
Вени, да ти кажа мен ме дразни мойта червена чанта на снимките. Как не се сетих да я мушна зад себе си, да му се не види! Направо ми вади очите. Ух, че съм!
Мастерче, на твоя Половинчо му кажи, че другия път може да те придружи ама на негова отговорност  Twisted Evil. Не моем му гарантираме безопасността в наш'та лъвска компания  Twisted Evil!
Да ти кажа той и моят така взе да мрънкоти, сигурна ли съм, че само майки щяло да има, да нямало и татковци, че толкоз съм се гласяла. Пък то едно гласенеееееееее.... облякох се и мацнах един гланц  Joy Joy Joy. Па и на всичко отгоре закъснях, щот трябваше първо да го успокоя  Blush.

# 606
  • София
Е, Рени, ако не беше я споменала, нямаше да й обърна внимание! Ама сега, защото писа за нея, ходих да разглеждам пак снимките  Joy.
Добре, де, моя мъж пък все вика, че ще почерпи, ако някой път излезна и не се прибера  hahaha! Ми искам пък и мен да ме поревнуват малко  Crossing Arms. Казва ми, че и да ме вземе някой друг, до седмица ще ме върне с каса уиски и джобни пари за две години напред... нямало друг, който да ме търпи  newsm78!

# 607
Е, Рени, ако не беше я споменала, нямаше да й обърна внимание! Ама сега, защото писа за нея, ходих да разглеждам пак снимките  Joy.
Добре, де, моя мъж пък все вика, че ще почерпи, ако някой път излезна и не се прибера  hahaha! Ми искам пък и мен да ме поревнуват малко  Crossing Arms. Казва ми, че и да ме вземе някой друг, до седмица ще ме върне с каса уиски и джобни пари за две години напред... нямало друг, който да ме търпи  newsm78!

Хаххахахахаа....
Бе ние с теб да не сме с мултиакаунт?  hahaha
Все едно аз съм го писала и като изключим това, че моят ревнува, същите ги приказва, само че за мен зестра щели да дадат, че такова зло нямало кой друг да го търпи, а на него трябвало медал да му дадат за толкова години.  Mr. Green
И също ходих да видя втори път снимките, та да видя на Б(Р)ени червената чанта.  Joy
Снимките са супер!  Peace
И срещата беше суперррр!
Страхотни сте!  Hug
А и снимките при братя "Миладинови" са екстра!
 Whistling Joy

# 608
  • София
Дааа, как можах да забравя за медала!??? Джулс, мани мултиакаунта, ми да не сме с един и същи мъж  hahaha!!!

# 609
Хахахаха!
Той и моят мърмори, че съм била нетърпима, ама за сега не си ме дава на никой! Е, сега ако някой му връчи медал, нЕма го върне  Joy.

# 610
Дааа, как можах да забравя за медала!??? Джулс, мани мултиакаунта, ми да не сме с един и същи мъж  hahaha!!!

Хаххахахахахахахаха.....
 Joy Joy Joy
Не сме, нали го видях твоя, със сигурност не сме!  hahaha
Да не се окажат близнаци, тайно разделени при раждането?
  Thinking
 Joy

# 611
  • София
Ха ха ха! Предлагам да им организираме награждаване някой път  Mr. Green!
И очна ставка със свекървите за доказване на произход  Thinking...

# 612
Ха ха ха! Предлагам да им организираме награждаване някой път  Mr. Green!
И очна ставка със свекървите за доказване на произход  Thinking...

Хаххахахаха...
То до тук добре, ама после като поискат и очна ставка със свекърите какво ще ги правим?
  Whistling

hahaha

# 613
Добро утро, Лъвички Hug!

Вчера цял ден нямах интернет. Да не си помислите, че съм била сърдита заради срещата Mr. Green.
Разгледах снимките. Видях едни сладурани, които обаче масово пушат Sick. Що тъй бре Rolling Eyes? шА ви бия bash. Не видях и какво сте яли и пили, тъй че може да разкажете менюто Crazy.

Сега се позагледах пак в снимките и видях, че добре сте хапнали всъщност Crazy. Масово облизани чинии hahaha.

# 614
Добро утро!

Много сте готини!  Hug Радвам се,че успях да ви видя преди да сте помели  Wink

Общи условия

Активация на акаунт