Жената ЛЪВ-26 част!

• 17 744
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро, мадами!
Радвам се, че се запознахме вчера наяве. Много ми беше приятно и се надявам, следващия път да приобщим и други дружки и да мръднем из България  Peace Което си говорихме на срещата.
Снимките са станали супер, братя Миладинови са документирани на нашия фон  Wink

Вечер не мога да се вредя на компа от мъжете... сега всички спят (малчо стана в 7.30), та успях. Времето е чудничко, само за разходки. Трябва да окосим на вилата, че тревата е станала до колене.

Бенджи, страхотен трън!!!  Peace

Чоч, доди ли? Мерси за кафенцето, вярно че и сладоледено време стана...

# 616
Добро Утро!
Срещата пред братя "Миладинови"....Много сте хубави всички бееее..Лелелеее Crazy Crazy Crazy пу-пу-пу....
Моят Половинчо е спокоен и щастлив....мА сега кат видя снимките и миряса... hahaha hahaha hahaha Видя,че е нямало "татковци" и компанията е била само женска....Да де...ма мноУ късно!!!И сЯ аз съм сърдита пък той се умилква Joy Joy Joy Абе идилията е пълна.... Mr. Green Хем ми е смешно,хем такава реакция не очаквах....(щот било вечерно излизане та...видиш ли моЕ да мЪ откраднат!).Мъжка му работа! Crossing Arms

# 617
Чоч, доди ли? Мерси за кафенцето, вярно че и сладоледено време стана...
Още не  Sad. Доктора каза до 5 дни след спиране на хапчетата-имам още 3 дни надежда  Wink

# 618
  • София
Добро утро... то стана добър ден, май  Laughing.
Чоч, мерси за кафето!
Бенджи, как мина концерта? Успяхте ли да съберете достатъчно парички за помощ?
Пол, малииииии как ни се скара, засрамих се, честно  Blush  Hug!
А иначе аз ядох някаква салата, наречена салаата на Мутов. Обаче Хаяси яде някакви панирани топчета, които имаха лилав сос  Laughing.
Мастерче, веднагически се възползвай от факта, че се подмазва  Joy! Е, вие сте пресни гаджета и сигурно е нормално да ревнува човека, ама другия път хич и не го питай, ми направо го информирай. Ако трябва, ще дойдем за подкрепление, да види, че сме само женки  Mr. Green  Hug!

# 619
Ей ме и мен, дан си помислите сега, че чак на сутринта съм се прибрала Whistling нееееееееее, още снощи, но спахме до късно, сега закусваме, а аз се настройвам да чистя, готвя, гладя и т.н. ooooh! ooooh! ooooh!

Срещата беше супер, мноооооого ми хареса и ако има 3-4 среща пак ще отида, стига да мога. Яд ме е, че Мастерчето не дойде, ама другия път ще отида до тях да я взема с колата и да я докарам, ако трябва и половинчо ще натоваря  Whistling

Вени, салата е на Муков. Верно,ч е гледахме странно байгънетките, които бяха лилави от долу.

Ииии те така. На кудкудякахме се.

Ай чао, че работа ме зовееееееееее.

# 620
А иначе аз ядох някаква салата, наречена салаата на Мутов. Обаче Хаяси яде някакви панирани топчета, които имаха лилав сос  Laughing.

На МуКов, бре.
А я разкажи как се пулихме на соса.  hahaha
И добър ден, мерси за кафето, но мен ме боли глава и отивам за 'апче.
 Tired

# 621
  • София
Ей ме и мен, дан си помислите сега, че чак на сутринта съм се прибрала Whistling
Joy
А, че и да си - лошо нЕма  Mr. Green!

Иии, не й запомних името на тая салата  ooooh!. Ма вие чухте ли как я поръчах на сервитьорката? Харесах я от менюто, обаче вече го бях затворила, когато момичето дойде за поръчките и не се сетих как беше, за това казах: "И една салата, името й беше някаква фамилия."  Joy
А Хаяси боцва байгънетка, и в един момент тя, аз и Джули се взираме във вилицата, щото байгънета лилав отдолу! Те, хората, соса го докарали такъв цвят, ма ние откъде да знаем  Joy.

# 622
Здравейте.
Днеска моя син има имен ден,та да ви почерпя.     Наздраве момичета

# 623
  • София
О, жив и здрав да е, Светле! Честит празник  и наздраве bouquet.

# 624
Че какъв ден е днес?!  newsm78

# 625
Добро утро!
Абе 4-ри бяхме, дето се пулехме на лилавия сос  Joy.
А днес е Св. цар Борис Михаил. Празнуват Борис, Боряна и Борислав/а  Peace.
Хайде на всички празнуващи да им е живо и здраво името   bouquet!
Да ви се оплача. Нямам късмет напоследък с прането. Снощи пуснах една пералня бяло и си легнахме. Сутринта какво да видя - всичкото пране синьозелен цвят  Shocked. Щях да умра! Бях сложила една нова калъфка за възглавница с тънък зелен кант и не съм очаквала, че като е бяла канта ще оцветява. Ама това чудо пускааааааааа, така пуска, че после като плакнах в легена само калъфката, водата стана наститено синя  Shocked /а канта е зелен/! Ходих до ХИТ на ранина и си купих чуден препарат за избелване. Още докато го сипах в пералнята и прането започна да побелява Simple Smile. Сега чакам да приключи пералнята Simple Smile.
А снощи менюто беше: пица/аз/, задушени картофки /Джул и Миленка/, салата и байганетки /Вени, Хаяси/ и бира. Само Хаяси се отцепи от бирения колектив, щото беше шИфьорка!
Айде, отчетох се  Mr. Green! Хубав ден на всички   bouquet!

# 626
....А снощи менюто беше: пица/аз/, задушени картофки /Джул и Миленка/, салата и байганетки /Вени, Хаяси/ и бира. Само Хаяси се отцепи от бирения колектив, щото беше шИфьорка!

Забрави да кажеш, че и аз, и Вени, и Миленка бяхме обгърнати от облак чесново ухание, когато си тръгнахме...  apchih

hahaha

# 627
....А снощи менюто беше: пица/аз/, задушени картофки /Джул и Миленка/, салата и байганетки /Вени, Хаяси/ и бира. Само Хаяси се отцепи от бирения колектив, щото беше шИфьорка!

Забрави да кажеш, че и аз, и Вени, и Миленка бяхме обгърнати от облак чесново ухание, когато си тръгнахме...  apchih

hahaha

Хич и не съм ви усетила! Като се прибрах, моят ми каза, че смърдя на алкохоличка  Joy Joy Joy/

# 628
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Радвам се, че сте изкарали страхотна срещичка!
И при нас беше супер. Прибрахме се в 5,30 сутринта... Embarassed И аз станах в 7ч., за да заведа каката на състезание по български.  ooooh! Мнооооо съм зле....спи ми се ужасно мноооого....
Ама трябва да им направя нещо за ядене.  ooooh!
И, междувременно, ще качвам снимки от снощи.
За мое разочарование, бяхме около 60 души само, въпреки добрата банда и голямата реклама. Хората нямат пари ли, не излизат ли...не знам.
Но, въпреки това, успяхме да съберем 745лв. за нашето приятелче. Те ще стигнат, почти, за една операция в Пловдив, но ако трябва да се оперира в София в Горна Баня, са малко...

# 629
Добър ви ден, лъвички!!! Hug Hug Hug

Ейййй страхотни снимки от срещата!!! Изглеждате супер всички! (завид, завид   Mr. Green ). Аз се позагубих, ама не ме свърта на едно място  Crazy А и времето е супер!!!

Теди, още 9 дни  Mr. Green Wink

Камче, как е малчо?

Светле да ти в живо и здраво детенце!

В момента съм се разплула на 2 стола на терасата и се правя че превеждам, ама ми свирнаха и отивам да видя едно бебе  Mr. Green Едвам ви изчетох!!!

Айде бягам, пък като се върна ша ви чета пак!

Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт