Запленяваща сърцето / Gönülçelen по ATV петък от 20:00 - Тема 10

• 29 060
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
 За запленените от Мурат/Джансел:

# 631
пак за тях:

# 632
# 633
Благодарност на Ира за превода на сериала,, благодаря и на Тинчето за превода на песента. Не съм забравила и Морганчето ,Краси,Алис и всички които правите тази така запленяваща тема newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51. Направо сте за Оскар момичета.Напълно заслужено трябва да Ви се връчи тази престижна награда. smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 21:34 от didoka45

# 634
  • София
Момичета, почвайте вече да мислите за нова анкетка. Че скоро ще отварям 11-та теминка.  bouquet  bouquet  bouquet

# 635
Благодаря на Ира , Морганчето , Алис и Краси (надявам се , че не съм изпуснала някои от невероятния екип) , че ще ни доставят удоволствието да гледаме преведен , последният излъчен епизод!Момичета уникални сте!!!  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 636
Благодаря и аз, на всички , че ще гледаме запленени филма.
Сега обаче като гледам снимките с готвенето, спомняте ли си снимката как Хасрет дава на Мурат да вкуси от някакво готвено ястие, чудехме се дали е ориз. Мисля, че Евич има голям пръст в смяната на ястието, защото тя се беше заела да пише сценарий за оризовите полета. И хората са се изплашили и са променили сценария. Това в кръга на шегата , Евич, но напоследък не си пускала нови трейлъри.
Но темата за ориза нали стана много употребявана... Joy Joy Joy Joy

# 637
Момичета, почвайте вече да мислите за нова анкетка. Че скоро ще отварям 11-та теминка.  bouquet  bouquet  bouquet

Може да е свързано с очакването за целувката - кога, къде, как, кой пръв или нещо от сорта.

# 638
Какво точно имаше в тигана ?
Ако сте запомнили, дайте рецептата да видим коя е най-наблюдателна Rolling Eyes

# 639
Аз помня домат, люта чушка и яйца Simple Smile

# 640
Какво точно имаше в тигана ?
Ако сте запомнили, дайте рецептата да видим коя е най-наблюдателна Rolling Eyes

В тигана:

Много вкусно! Да си оближеш пръстите!!!

Ирра е написала рецептата на Хасрет в другия форум. Страхотно е и ще го пробвам. Не зная дали ще има против, но мога да я постна и тук!

# 641
Аз помня домат, люта чушка и яйца Simple Smile

И чесън, вместо....сърцето и душата й...

# 642
  • На Джансел в сърцето..

Може да е свързано с очакването за целувката - кога, къде, как, кой пръв или нещо от сорта.

И аз за това си мислех..

# 643
Ринка, че копирай я рецептата тук де, да не си бодем очите в снимката Simple Smile
Веднага ще се пробва как се прави миш-маш по Хасретски hahaha

# 644
Тъкмо е по-леко, пролетно със зеленчуци Simple Smile Ще се пробва!

Общи условия

Активация на акаунт