Мнения за д-р Цвятко Георгиев, Детска хирургия, Пирогов

• 31 088
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Моят син се роди с мастно образование на пръстчето, което до този момент не му пречеше. Вече ходи на училище и особено след баскетбол пръстчето определено има вид на травмирано- синьо и сериозно подуто. Чудя се дали да потърся хирург или ортопед?!

# 16
mama zabravana , задължително се консултирай със специалист - най-малкото,ако няма нищо ,ще се успокоиш Peace

# 17
  • София
Още едно положително мнение и голямо "Благодаря" на д-р Георгиев! Страхотен човек и професионалист. Оперира дъщеря ми от ингвинална херния, на 3г. отнесе се прекрасно!!

# 18
Присъединявам се с добрите отзиви за д-р Георгиев! Оперира дъщеря ми - на 10 месеца, от ингвинална херния. Няколко часа след операцията вече можехме да забравим за нея! А разрезчето е само една розова линийка - някакъв невероятно невидим шев! Доволна съм и от отношението на целия персонал - когато ги питаш възпитано и спокойно, ти отвръщат с разбиране и дори мило. А на следващия ден отидохме за смяна на лепенката и проф.Бранков мина по коридора. Без да ни познава се спря, виждайки детето в ръцете ми, и ме разпита за какво сме там. Погледна и епикризата, усмихна се и ни пожела бързо оздравяване. Ми, какво да кажа - прекрасно отношение от всякъде погледнато! Simple Smile
(Оу, не съм плащала каквото и да било повече от 15-те лв. за легло!)

# 19
Здравейте мили родители.Бих искала да изразя позитивното си мнение за д-р Георгиев.Той оперира сина ми от ингвинална херния.Момченцето ми беше само на 40 дни и тежеше 4 кг.Операцията беше направена безупречно,детето се възстанови много бързо,изписаха ни на следващия ден след операцията.Бебо се храни нормално,не плаче обезпокояван от хернията,а ние сме по-щастливи от всякога,че има наистина съвестни и добри лекари и в България.Още веднъж благодарности на д-р Цвятко Георгиев.Ако се колебаете кой оператор да изберете,не се съмнявайте в професионализма на д-р Георгиев,детето ви ще бъде в сигурни ръце.Горе главите:))))

# 20
  • София
Здравейте, благодарение на д-р Георгиев детето ми сега живее нормално, няма думи с които да опиша благодарността си!

# 21
  • Sofia, Bulgaria
Не мога да намеря думи с който да изкажа Благодарността си към Д-р Георгиев.Благодарение на него детето ми е живо.След поредица операции от мига на раждането си и куп дилатации извършени от Д-р Шивачев сега миналото е зад нас и гледаме само напред.Живи и здрави сме благодарение на тези невероятни професионалисти и хора! Д-р Георгиев докато сме живи всички от нашето голямо семейство ще произнасяме с голяма Благодарност името Ви   bouquet  bouquet  bouquet

# 22
трябва ли да се запазва предварително ден и час за операция при Др. Георгиев или се отива направо с направлението от личния  newsm78 newsm78 Simple Smile

# 23
  • София
трябва ли да се запазва предварително ден и час за операция при Др. Георгиев или се отива направо с направлението от личния  newsm78 newsm78 Simple Smile

Не мисля, че може да се появите просто така някой ден и да искате операция при него. Отидете на предварителен преглед, за да ви види и да си поговорите. А предполагам, че ще трябва да си платите избор на екип за него.

# 24
понеделник отиваме да ни приемат за операцията.
А какво трябва да си нося за мен и за бебето памперси трябват ли или нещо друго е не ми е  ясно, а с яденето как стоят нещата някой ако знае да каже моля  Hug Hug Hug

# 25
  • София
понеделник отиваме да ни приемат за операцията.
А какво трябва да си нося за мен и за бебето памперси трябват ли или нещо друго е не ми е  ясно, а с яденето как стоят нещата някой ако знае да каже моля  Hug Hug Hug

Аз съм лежала с детето преди 6 години близо - нямаше храна за майката, за бебетата не знам дали имаше, ние бяхме на кърма само.

За детето си вземи АМ(ако сте на такова) и всички атрибути за неговото приготвяне (въпреки че си гурно могат да ти стерилизират нещата там, но за всеки случай), памперси, дрехи, мокри кърпички, абе всичко необходимо за бебето. Както и за тебе - удобни дрехи за стоене, напр. анцунг, тениска, сутчер, пижама, бельо (преди нямаше баня, сега не знам как е), тоалетна хартия, тоалетни принадлежности, кърпи... Вземи си и разни опаковани неща за хапване, като бисквити, солети, че не се знае дали ще можеш да излизаш да си купиш. Вода.

Колко време ще стоите всъщност? Щото едно е за 1 нощ, едно е за повече време (аз понаписах ако е за повече от 1 нощ).

# 26
и аз незнам за колко време ще сме, но предполагам за доста, защото бебка има туморна формация много близо до ануса и докато се възтанови  сигорно ще ни държат там незнам поне така предполагам. И ние сме само на кърма, но мисля че няма да ми я дадат да я кърмя след операцията е после как ще ака  Cry  newsm78 сигорно венозно колкото да не усеща глад  Cry Cry офф незнам вее какво да си взема за мен и за нея, че сме и от далече от Русе и не мога да карам моя мъж да идва през ден за да ми носи нещо newsm78  А знаете ли дали няма да позволят мъжа ми да е в стаята с мен например щом сме отдалече  ooooh!

# 27
  • София
Ами значи събери си багаж за престой - от това ,което ти написах, помисли си от какво си имате нужда вие. Съжалявам за диагнозата ви, стискам ви палци операцията да е успешна  Hug

Иначе, синътми като го оперираха (беше на около 40 дена), не ми дадоха да го кърмя в дена след операцията (тя беше към 18 ч.) и след него, след това доктора мина и го видя и ми даде зелена светлина. Вземи си и помпа да се цедиш, че да се стимулиаш, ако не ти дават да кърмиш по-дълго.

За мъжа ти не знам, в кърмаческо бях в общи стаи, само майки бяхме. Но все пак това беше преди 6 г. Може да има проблеми. Защо не се обадиш по телефона в болницата и да питаш?

Успех още веднъж и на двете ви!

# 28
благодаря ти за помоща мила  Hug Hug Hug  bouquet

# 29
  • София
благодаря ти за помоща мила  Hug Hug Hug  bouquet

Успех още веднъж и дано се включиш скоро с хубави новини!

Общи условия

Активация на акаунт