ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Елегантни и чаровни! /тема 7/

• 26 482
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • В центъра на мръсотията
Моля,Благодаря!!! разгледах ти къщичката ...

Аз покрай моите зачестили отсъствия май съм пропуснала момента с общия албум... някой дали ще ме осветли...  newsm78

# 616
  • София
rehab, а може би не му се пътува сам? Или не иска да се дели от теб за 2 дни? Аз бих отишла до Кюстендил - все пак си е някакво разнообразие, а на самата среща ще го оставя да отиде без мен. Поне ние така правим. Иначе на никой не му се пътува сам, дори и за приятен повод  Grinning.

Моля,благодаря, много хубав дом си спретнала!  Hug

# 617
dessislavasnewsm51. много много благодаря. страхотна формулировка

# 618
Докато стана вие вече сте написали две страници Laughing. Моят ден сега започва - отивам на училище да уча английски( като се помайвах в България и наблягах на купоните - така ще е) smile3529.
Приятна ден на всички! Stuck Out Tongue

# 619
  • София
   Едва сега прочетох приказката за Спасовден Joy Joy Joy. Преди мнооого години някой ми беше дал една книга - Фолклорен еротикон. Просто не можете да си представите какви са ги вършели "скромните" баби и дядовци. Embarassed Shocked ooooh! А и разказано на съответните диалекти -  на моменти трябва преводач. Нищо ново под слънцето. По това време четох и Чарлз Буковски, който на фона на тази книжка ми стоеше невинничко.
    Чакам отзиви за КОНЦЕРТА днес. И аз силничко завиждам на присъстващите. За нас остава голямото задръстване.
 Много обичам да пътувам сама (на по-кратки разстояния - до 1 час). Пускам си силно музиката в колата (последно беше Guns) и си припявам на воля. Ако моите пътуват с мен направо ми връзват устата... Joy

# 620
Благодаря на всички за отзивите!
Още има какво да пипна по подреждането,но поне вече се диша спокойно Thinking
Мисля да избегна задръстването и да се прибера пеша - нали ви казах за килцата,дето уж ги боря?Та няма да е за първи път - от хотел Хемус до Военна академия поне са ми 30 минути пеша.После,ако ме настигне рейс се качвам,ако не - до вкъщи са още 15 мин.
И смятам да изведа малката с колелото след това.Днес съм се спретнала с маратонки умишлено

# 621
Моля,Благодаря - нямаш нужда от отслабване!
Рехаб,Таня го е формулира вместо мен - пътувай с него,разходи се.Градчето е приятно,бях преди 2 г. там!
Не обичам банкети,служебни мероприятия и пр.,сингъл съм!Съпругът ми зане това и се съобразява./както и роднински всенародни тържества/
Има някой места на които човек е желателно да е сам,а в някой случай - и сам със себе си.
Непрекъснато се боря  и отстоявам личното си пространство ,както ценя и чуждото.Не съм" куче на синджир",а и нямам такова.Обичам свободата/не свободията/,понятие трудно дефинирано и много употребявано.
На всички,които ще бъдат на концерта - хубаво време и забавление!И после споделете!

# 622
  • София
Ех , момичета , много ми е забавно с вас!  bouquet
Благодаря за съветите!
Моля,Благодаря! , много се смях на твоя съвет.Само това остана да се оправдая с форума и ще ми изхвърли лаптопа от 15-я етаж  hahaha hahaha
Таня 67 , той доста често пътува в командировки и то понякога за месец , така че не е това,че не иска да се дели.
Красива Белла,градчето го знам ,той е от там и свекърите и родата са си там.
Деси , сигурно си права има нужда от мен , та да има кой да го прибере у тях като се начерпят със съвипускниците  Joy
Но пък Таня67 ми е дала и жокер , за който не се бях сетила.Можем да отидем и аз да си остана при свеки и родата , с тях поне ще ми е забавно.А момчето да го пратя на среща , заедно със семейните албуми и да се хвали със жената   newsm08 newsm08

# 623
Рехаб, искаш да ти разкажа за плажа през май? Спокойно е, чисто е, все още леко хладно, морето е само за визуално наслаждение.Втори ден ходим с любимия, че си взе 4 дни някакви дължими и да ви кажа- страшен релакс е..Днес беше посетен плажа само от девойчета без горници, така че момчето се позабавлява да сравнява форми и размери  Laughing Не ревнувам, не знам защо.
Много ми хареса приказката за Спасовден, а книга за фолклорен еротикон бих изгризала с кориците  Joy Joy

# 624
  • София
Ели ,   bouquet Радвам се , че си прекарвате добре.Аз също не съм от ревнивите и съм си много добре така.
Сега си мислех Боби 40 ми се губи от вчера.Някой знае ли нещо ?

# 625
  • София
Сега си мислех Боби 40 ми се губи от вчера.Някой знае ли нещо ?

Скоро я мернах във фейсбук  Grinning

# 626
  • София
И на мен ми се губи от 2-3 дни.
И аз съм за запазване на някакво ъгълче лично за себе си. дали ще са кафета с приятели или сбирки в определен ден, но е хубаво. така се освежава човек и зарежда батериите. После като се прибере има какво да разказва. И преди съм споменавала, че имам моите вторници, в които ходя на интелектуалното състезание. Така замаскираме пийването на биричка до среднощ. Wink На 5-ти ще има международен турнир във Варна. Част от отборите ще ходят. нашият - не. Другите ги домързя. Иначе щях да се обадя на варненки да се видим.
Рехаб - на мен в "Дружба" ми е добре за сбирка.
сестра ми е женена в Русия и е вече 22 год. там. Имам си и племеник. Дъщеря ми с него си говори на англ. език #Crazy
Той докато е в България посхваща малко от българския, но тя грам не зацепва на руски. #Crazy

# 627
Тук съм, тук съм!  Hug

Не мога да ви изчета, малко ми е уморено, че не мога да спя добре, ама бутаме Wink Мъжа ми имат "мост" - от четвъртък до неделя - дълъг уикенд, и като го събудя в 4 - 5 часа ...никакъв уикенд не му е, горкия! Много благодаря за поканата за "боза" във фейсбук, от сега се облизвам Wink   bouquet

Ще чета и гледам снимки какви ги вършите и ще чакам разкази за АС/ДС !!!!  Simple Smile

# 628
  • София
Имам си и племенник. Дъщеря ми с него си говори на англ. език #Crazy
Той докато е в България посхваща малко от българския, но тя грам не зацепва на руски. #Crazy

И аз много се чудех на моите дъщери. И двете учат руски, но и двете казват, че е по-труден от английския, дори от немския език. Твърдят, че няма нищо общо с българския/все давам примери колко близки думи има в двата езика/  Rolling Eyes. Явно фактът, че ние бяхме заобиколени от всякъде с руски език/както сега е с английски/ си е оказал влияние.

Боби, там има и рецепти как да си я направиш в къщи  hahaha. Особено се изкефих как се прави боза от кашу, бадеми, брашно от гуар, агаве и т.н.  hahaha

# 629
Зури,ти ходила ли си в Русия ? Впечатления?
За съжаление руският език за сега изгуби позиция,но не бива да се подценява потенциала на Русия.
Култура,история,технологии - нашите деца тепърва ще я откриват,надявам се!
В езиковите гимназии изучава ли се руски език или е само до 7 клас?
В този ред на мисли се сещам за вечните руски неща ;ютия,хладилник,кола ...... спомени !

Общи условия

Активация на акаунт