Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 639
  • 693
  •   1
Отговори
# 375

От 26 епизод

# 376
  • КиТ
Къде сте всички, само аз ли си седя петък вечер у дома?  Crossing Arms

Брой и мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ама наистина пусто Thinking

# 377
И аз съм тук, но както винаги се включвам последна.

# 378
Не си последна.
Дали Джан няма да остане при Дженго(ако някога успее да излезе от пандиза)

# 379
аз пък мн се чудя какво ще прави бахар.дали ще се махне и ще замине,да се лекува или да си ближе раните.не вярвам да остане при ейшан.
и също ми е чудно защо пла4е езел,нали това му беше целта.какво стана,защо се промени изведнъж,дали защото не иска да наранява бахар или може би ве4е е запо4нал да се влюбва в нея и не иска да я загуби ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 380
И аз не разбирам реакцията на Езел.Да,постигна целта си.Колкото и до не му се искаше да нарани Бахар,това беше неизбежно,но стана по възможно най-грубия начин. SickНадявам се не само от чувство за съжаление.
Лека нощ Hug

# 381
Момичета, чета темата и дискусиите, които водите. Много интересни предположения виждам. Във всяко има известна логика. Надявам се, че сценаристите ще ни изненадват непрекъснато. За да има тръпка. Може би нямате нищо против, ако сложа снимка на Седефчето. Много ми е мила.

# 382
ей красавициииииии Пешко има ден рожден днес http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=248821

# 383
И аз не разбирам реакцията на Езел.Да,постигна целта си.Колкото и до не му се искаше да нарани Бахар,това беше неизбежно,но стана по възможно най-грубия начин. SickНадявам се не само от чувство за съжаление.
Лека нощ Hug
и аз искрено се надявам,4е не пла4е от съжаление,а от любов,от страх да не я загуби.
защото съм сигурна,4е и да се сдобри с ейшан и да си кажат вси4ки истини те няма да са щастливи.а,най-малко сега за сметка на бахар

# 384
и аз казвам лека нощ на вси4ки newsm46

# 385
ей красавициииииии Пешко има ден рожден днес http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=248821

Да бе,верно.И отпред го има в рожедените дни. Ами да му е честит рождения ден, да е жив и здрав. newsm59.

# 386
Оффф, за малко да ви питам нещо от следващата серия!  ooooh! Ще питам с бели букви, който е наясно: Според вас защо Бахар се съгласи да се вижда с Али? И то започна да се държи по много мил начин с него.

# 387
това е бахар4ето,милото слънце.той пък как я гледа.направо ми иде да го #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 388

Да бе,верно.И отпред го има в рожедените дни. Ами да му е честит рождения ден, да е жив и здрав. newsm59.
и от мен Ч.Р.Д.  newsm38

# 389
офф,бе.какво ли ще и обясни езел,какво ще измисли.само да не я нарани пак #Cussing out #Cussing out
езел дали ще иска да се сдобрят или просто ще и иска прошка и да си останат приятели. ooooh!
аз така се впегнах в тоя филм,еи така бях преди по мелодията,рев,рев.сега тук

Общи условия

Активация на акаунт