Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 651
  • 693
  •   1
Отговори
# 360
                                                                                    Добро утро!   bouquet  bouquet    bouquet

# 361
Аааааааа не, тази закуска е прекрасна... изгелжда супер вкусна Sad а аз съм само на ябълка

# 362
                                                                   Морела,още ли си на диета  Confused заповядай,за теб  Hug 

# 363
Мерси  Hug Hug Hug

# 364
Ох, този Али ми става с всяка серия все по-симпатичен. Защото е чувствителен, и притеснителен, и се стреми да избяга от това, което е бил до сега. А актьора - за мен просто е най-добрия в серияла. Не съм видяла нито веднъж да изглежда изкуствен, не на място... за разлика от другите. Просто си е Али - и в моментите, когато е убиец, и в моментите, когато показва сърце.

Али  Heart Eyes
и на мн ми допада Али,мн добре си играе ролята

# 365
  • КиТ
Здравейте   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Мадмоазел, всичките ли??? Мъжки харем ли ще правиш???  Joy Joy Joy Joy Joy

Тя малко като мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,я ги нареди като мен всички хубосници,да ги видим Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Аз си имам за всеки ден,кой като мен Laughing Laughing Laughing Laughing

# 366
# 367
хелоуууууууу   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 368
  • КиТ

hiiiiiiiiiiiiiiiiiii   love001  love001  love001  love001  love001  love001 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Май по темите ще се преследваме с тебе
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 369
е то по темите, къде другаде  Thinking цун  Hug

# 370
Ааа, моля, моля, Али е женен, така че предпочитанията си остават на хартия!  Crossing Arms

Ийт ще ме прави госпожа мене  Blush

# 371
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
 smile3535 smile3535 smile3535
Малко нагоре,че сме на 2 страница.

# 372
Сериала  е страхотен!!! smile3501 smile3501

Заслужава си наградите  bouquet  bouquet  bouquet

# 373
Здравейте момичета. sohappy Къде се губите ? Много пусто в село. Нещо и попа се губи напоследък да въдвори ред и дисциплина.

# 374
Къде сте всички, само аз ли си седя петък вечер у дома?  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт