Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 656
  • 693
  •   1
Отговори
# 345
# 346
От днес вече ги спрягат за любовници. Laughing
Това е целувката,която им донесе награда.

http://www.haber3.com/ezelin-aski-gercek-mi-oluyor-571421h.htm

# 347
Ама тази снимка е кадър от филма?! Защо да са любовници в този смисъл?

# 348
На Дженго спасението го виждам в дъщерята на вуйчо,но пък се замислям дали Ейшан не го обича по-някъкав начин а дали той самия може без Джан  Thinking  Mr. Green
И аз мисля, че Ейшан и Дженгиз трябва да намерят път един към друг. Много са подходящи. Тя в момента изпитва отвращение от него, както от себе си, заради това, което са направили. Но ако то не играеше роля, може би щеше да бъде вдъхновена от ненормалния начин, по който той я обича.

Аз няма да издържа, ще гледам следващия еп. в ю тюб.

Между другото аз съм си нарочила Али за син на Рамиз. Нещо много си лазят по главите тези двамата, а ако искаше Рамиз до сега да го беше смазал. Аз си правя извода, че не иска  Mr. Green

# 349
Извинявам се, ако има някакъв ред, който нарушавам. Но случайно попаднахв темата и започнах да гледам преведените серии. Впечатлена съм от режисурата и от подбора на актьорите. Килърът изглежда като такъв/направен/, старецът /вуйчото/ - мъдър, закоравял, страдал, страстта е страст, страхът е страх, флиртът - флирт, отдадеността, обичта на майката /сляпата Мелиха/ толкова истинска, на бащата също, че няма как да не заплачеш. Пожелавам темата да е дълголетна, успех на филма, удоволствите е истинско.

# 350
Имам въпрос. Ще бъда благодарна на този, който ми отговори - кога е следващият епизод и в кои дни го дават в Турция?

# 351
Имам въпрос. Ще бъда благодарна на този, който ми отговори - кога е следващият епизод и в кои дни го дават в Турция?
26 еп.
понеделник от 20.00

# 352

Всеки понеделник по ATV
Аз го гледам оттук:
 http://www.bolumizle.com/Ezel-izle-587.html

# 353
От днес вече ги спрягат за любовници. Laughing
Това е целувката,която им донесе награда.

http://www.haber3.com/ezelin-aski-gercek-mi-oluyor-571421h.htm
олииии, #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 354
На Дженго спасението го виждам в дъщерята на вуйчо,но пък се замислям дали Ейшан не го обича по-някъкав начин а дали той самия може без Джан  Thinking  Mr. Green
И аз мисля, че Ейшан и Дженгиз трябва да намерят път един към друг. Много са подходящи. Тя в момента изпитва отвращение от него, както от себе си, заради това, което са направили. Но ако то не играеше роля, може би щеше да бъде вдъхновена от ненормалния начин, по който той я обича.

Между другото аз съм си нарочила Али за син на Рамиз. Нещо много си лазят по главите тези двамата, а ако искаше Рамиз до сега да го беше смазал. Аз си правя извода, че не иска  Mr. Green
за вси4ко и аз съм на същото мнение.и на единия надг.паметник името на 1 син беще али

# 355
Ама тази снимка е кадър от филма?! Защо да са любовници в този смисъл?
да,ама по статията излиза,4е наистина в турция се запитали да не би и в реалния живот да са заедно.силно се надявам да не са.
пък защо то4но заради тази сцена,4е те там не се целуват истински/с ези4е/.аз сигурно 10 пъти минимум съм я гледала то4но с тази цел,за да видя дали има нещо пове4е.
оба4е в  25 еп. се целуваха истински.
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! офф,бе дано са само слухове

# 356
вививиако имаш др такива сним4ици слагаи,4е да гледаме детайлите дали има нещо по така.зад кадър ако намериш още по-добре

# 357
# 358
Ох, този Али ми става с всяка серия все по-симпатичен. Защото е чувствителен, и притеснителен, и се стреми да избяга от това, което е бил до сега. А актьора - за мен просто е най-добрия в серияла. Не съм видяла нито веднъж да изглежда изкуствен, не на място... за разлика от другите. Просто си е Али - и в моментите, когато е убиец, и в моментите, когато показва сърце.

Али  Heart Eyes

# 359

Мадмоазел, всичките ли??? Мъжки харем ли ще правиш???  Joy Joy Joy Joy Joy

Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт