Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 553
  • 693
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте!
Моми4ета,много неприятно!Каквото и да прецените,4е е редно да се прави оттук нататък,аз приемам решенията ви като правилни!   bouquet

Много се радвам,4е нашият сериал е спе4елил награди!Браво,заслужават го вси4ки,трудили се над реализацията му! Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Огромни благодарности и на екипа тук,който ни прави съпри4астни със съдбите на героите!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Последните серии ще ги коментирам утре. Wink

Попе!Тази ве4ер си в по4ивка,на мегдана да не те виждам! Hug Wink  bouquet
Бягай да си гледаш рахата,колегата от Армения е тука. Mr. Green

Относно резюмето,4ок гюзель си ги редила,браво! Peace Laughing bowuu

# 571
Тука сме бре локумче не сме избягали ако избягам и аз ще остане селото без мъж newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy
Аз пък не бях разбрала ,че в село има и мъж newsm78

# 572
Тука сме бре локумче не сме избягали ако избягам и аз ще остане селото без мъж newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy
Аз пък не бях разбрала ,че в село има и мъж newsm78

има имааааааа   Joy Joy Joy  bouquet

# 573
   Интересна страница от руския сайт-резюме, онагледено с кадри от филма/ почти като на Емели плюс онагледяване /

http://beautifullife.7bb.ru/viewtopic.php?id=1631&p=42

# 574
  • ÇapulcuLand
99 е много добро число. Скоро ще минем стотарката!  Grinning

# 575
Да ви кажа съм се пристрастила към видеото със сцената между Бахар и Езел Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Как ще се издържи до другата седмица направо не знам ooooh! ooooh! ooooh!

Тази не съм я гледала още, но пък сцената между Бахар и Али, когато тя му предложи приятелство, съм я гледала поне 4 пъти. Много ме трогва тоя пуст Али, бееее  Blush

# 576
# 577
И аз съм тук   bouquet Хванах се на хорото и смятам да не се пускам  Joy Joy Joy Аз си държа на Дженго и това си е

# 578
Здравейте на всички!
От доста време не бях посещавала форума и преглеждайки го попаднах на вашата тема преди една седмица. Стана ми любопитно, защо сте се заели с превода на филма, тъй като това е една меко казано нелека задача. Мога да ви кажа, че ви разбирам, защото сериалът е прекрасен. В малкото си свободно време изгледах няколко серии от филма и останах очарована, а през уикенда стигнах до  15-а.
Благодаря ви за информацията и хубавите коментари!
Искам да ви попитам как и кога мога да го гледам на турски в интернет, макар и нищо да не разбирам на турски. Моля ви някой да ми пусне линк .
Предварително ви благодаря!
Оставам да ви чета.

# 579
Здравейте на всички!
Искам да ви попитам как и кога мога да го гледам на турски в интернет, макар и нищо да не разбирам на турски. Моля ви някой да ми пусне линк .
Оставам да ви чета.

http://www.bolumizle.com/Ezel-izle-587.html    всеки понеделник, някъде след 21 часа

# 580
Здравейте на всички!
Оставам да ви чета.

http://www.bolumizle.com/Ezel-izle-587.html    всеки понеделник, някъде след 21 часа
Много благодаря за информацията.
Изкушавам се и поглеждам ББ какво става напред (и то с най-голямо удоволствие) и сигурно от следващата седмица ще започна да го гледам онлайн.

# 581

Общ брой гласове: 100
   Лека нощ!!! Hug Hug Hug

# 582
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Лека нощ на всички! Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 583
Не я давам вече на Езел!!!  И самата Седеф повече харесва Али...

# 584

Общи условия

Активация на акаунт