Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 522
  • 693
  •   1
Отговори
# 90
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.

Вие гледате "Езел". На колко години сте:
- до 18 години
- от 18 до 30 години
- от 30 до 45 години
- от 45 до 60 години
- над 60 години

Сидче, можеш ли да редактираш? Много си чевръста  Joy Joy Joy Joy
Готово. Peace

# 91
Наистина си чевръста.  Hug Hug Hug Hug

И аз гласувах.

# 92
Кой е втория до 18 години, да си признае...  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 93
И аз гласувах.  newsm10 Хареса ми идеята да проверим какви възрастови групи харесват сериала.

# 94
Идеята за анкетата е супер  smile3501 И аз гласувах Simple Smile Аааа ,ние сме били  болшинство хихихи

# 95
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Айде и попот гласува,и влезе в седморката на Блейк Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
опция-3
Как сте иначе мили мои? Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
анкетата е много гот! Peace

# 96
Хора, Рамиз Караески ми е пратил покана за приятелство във фейсбук  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 97
Ох newsm78 само аз ли съм в последната опция Thinking Thinking newsm78

# 98
Хора, Рамиз Караески ми е пратил покана за приятелство във фейсбук  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Морелче,пак се уреди а  Joy Joy Joy може пък да ти издаде малко тайни от сериала newsm78

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 22:12 от tinker.bell

# 99
Морелче,пак се уреди а  Joy Joy Joy може пък да ти издаде малко тайни от сериала newsm78
ХахАХ аз си мисля, че е някой от вас....   Thinking Naughty  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 100
Я му задай няколко загадки  "а ла Рамиз " и ще разбереш кой кой е  Joy Joy Joy Joy Joy

# 101
Я му задай няколко загадки  "а ла Рамиз " и ще разбереш кой кой е  Joy Joy Joy Joy Joy
Срам ме  е  Blush

# 102
  • КиТ
Кой е втория до 18 години, да си признае...  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А аз се чудя кои са другите трима от 18-30 Thinking Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Rolling Eyes

Как сте иначе мили мои? Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
анкетата е много гот! Peace

Добре сме Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
Много ми хареса анкетата Peace Wink     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ама вие сте си болшинство
Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Морелче,ах ти Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug

# 103
Хехе, класирах се до 30 на косъм.  Mr. Green
Макар че, според мен групата 18-30 можеше да се разбие на две. Някак си по ми се виждат еднакви като житие-битие тези от 18 до 25 и тези от 26 до 36. И после от 35-45 и т.н. Както и да е.

Хей, къде е този Рамиз във Фейсбук? А Дженгиз започна ли да си уважава феновете или още блее?  Laughing Жаааалко, че няма обратна връзка с този човек, да му се бях обяснила в любов отдавна, ама той...  Laughing

# 104
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Морелчееее,и аз току що го приех.....но тва ако е вуйче,аз съм Мая Плисецкая Joy Joy Joy Joy
от друга страна е полезно ,по отношение на снимките...може пък нещо ценно да излезе Peace

и сега отново да се допитам до вас по отношение на логата за филма,защото с Бланка сме на различни мнения,та реших да събера още newsm78

ПЪРВИ ВАРИАНТ

ВТОРИ ВАРИАНТ

Общи условия

Активация на акаунт