Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 739
  • 693
  •   1
Отговори
# 180
Ами или трябваше да го напусне и да се махне(както реши) и това беше един вид сбогуване или да приеме играта на Езел и да предаде Омер отново.
Предава го, но го обича... по някакъв начин... не казвам, че е истинско, но не знам, обичала е това, че той е добър и различен, че я е виждал различна... с него е можела да бъде по - добра, може би това е обичала, че я прави добра, както и Бахар я вижда по друг начин

# 181
Привет Hug Hug
Изпуснала съм награждаването.Вече сте на 18-ти епизод Peace

# 182
  • София
Здравейте, момичета! Влизам да ви поздравя, че превеждате най-наградения сериал.  Hug
Тази серия да ви кажа малко ме разочарова. Като че ли подцениха драгия зрител с това преди 9 часа, преди 4 часа. Нещо по средата загуби специфичността си. А и тия треперещи ръце с пистолетите ми дойдоха в повече....Извинете ме ако някой се почувства неуютно от тези ми думи. Не че ще спра да го гледам. Напротив.
Що се отнася до Ейшан-кучка е тя и няма да се промени. Това с гроба и разговора беше миг на безсилие. Да, но миг. Всеки зъл и лош човек има такива мигове, към които се връща когато няма изход. Искаше да избяга, за да намери някакво решение, който да я прави отново манипулаторка, да може да контролира събитията. Езел я постави натясно, което не й хареса. Тя е от тези, които винаги трябва да имат трети,
обикновено егоистичен избор. Не може да се даде лесно.

# 183
Ами или трябваше да го напусне и да се махне(както реши) и това беше един вид сбогуване или да приеме играта на Езел и да предаде Омер отново.
Предава го, но го обича... по някакъв начин... не казвам, че е истинско, но не знам, обичала е това, че той е добър и различен, че я е виждал различна... с него е можела да бъде по - добра, може би това е обичала, че я прави добра, както и Бахар я вижда по друг начин

Обича го или си мисли ,е го обича ,но ,ако е тлкова голяма любовта й ,защо с толкова малко усилия Езел й завъртя ума и хайдее сега обичала него.Аз си мисля ,че и тя не може да обича,а гледа да използва максимално хората около себе ли .Докато Джингиз имаше пари си траеше и се въртеше около него,Сега като разбра ,че няма нищо какво прави ,търси си само поводи да избяга

# 184
Момичета ,вижте на какво се натъктах,докато се рових из нета Дано не повтарям някой  newsm78.Ех този Ийит ,направо ми се разтупка сърцето  Shocked

А тук джанъм са ни изпревариви ,вай вай вай .....язък

Yigit Özsener – Иит Йозшенер ,

37 годишен ерген,роден в Измир.

Говори перфектно френски и английски език.
Завършва Йълдъз Технически университет - Електроника и комуникационна техника.- мастер в KOЧ Университет . На 22 год. започва обучение по актьорско майсторство в Şahika Tekand Студио .По време на обучението играе в театрални постановки и участва в театрални фестивали в България, Македония и Гърция. Игит е типичен театрален актьор , независимо че вече 8 години има много успешни роли във филми и сериали, а участието му в последния сериал- Мелодия на сърцето му носи място сред най-добрите актьори. От 2001 год. е един от основателите на Обществен Театър „Магазин” , където и досега играе.
Награди : 2003 г. Лос Анджелис – Международен фестивал - филм Crude( Суров) и в Сиатъл – САЩ- Международен филмов фестивал – Специална награда на журито.
Хоби – безмоторно летене, гмуркане, плуване и йога.

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 19:50 от tinker.bell

# 185
Много му ходят очила... изглежда супер, още по - интелигентен  Simple Smile

# 186
Още веднъж БЛАГОДАРЯ на момичетата за превода newsm10 smile3508 smile3525
Няма ли някой да сложи масата на Али  и да се започва с обсъждането на серията. newsm78 newsm78 newsm78
Е всичко по някакъв начин ми се връзва в този епизод , но накрая когато Дженгиз започна да говори ,мислех,че го е ударил на съвест и си прави някаква оцека за себе си.
И когато каза учителю и дадоха Сердар направо онемях.

# 187
Някой знае ли коя е сцената, за която сериала е взел награда Simple Smile ?

# 188
Интересна серия, имаше вълнуващи моменти, и видяхме, че Езел не можа да си върже обувките сам защото УЙЧО го нямаше, ама това отмъщение негово ли е или на Езел...Най-много ми хареса разговора на Езел с Ейшан, когато му даде билета и той а-ха а-ха да и се върже, тя изглеждаше откровена и не го играеше за първи път не беше фалшива, може би затова и ми хареса този миг. Другия интересен момент беше когато Дженго светна лампата и в леглото дадаха Сердар, аз таман си викам той милия явно савсем обеднял и няма пари за свестен хотел и нещата светнаха...и така мили дами този скромен коментарец от мен и отново благодаря за филма!!!Цунки!!!

# 189
Добре дошли на всички новодошли!  Hug  bouquet

# 190
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ето го очилатия пушач

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  а тук хипарее

# 191
Да мацки ... И аз се замислих коя е най-еротичната ,интимна сцена на филма ? newsm78 Коя от всички ? newsm78

# 192
Да мацки ... И аз се замислих коя е най-еротичната ,интимна сцена на филма ? newsm78 Коя от всички ? newsm78

Пу, идея за анкета!  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter
И след това може да питаме коя е най-силната сцена до тук.  newsm78 newsm78 newsm78

# 193
Добро утро мацки Simple Smile хубава седница на всички
Хайде на закуската и  кафето

Лакунче,благодаря,много си го харесвам аз този очилат пушач   Laughing Само да ми падне  Joy Joy Joy
Бланка ,страхотна идея за анкета  newsm10

# 194
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Добро утро!!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

tinker.bell ,мерси за закуската мила!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт