Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 726
  • 693
  •   1
Отговори
# 195
Заслужавате си я  newsm51 newsm51 newsm51 Срахотни стеее  newsm10

# 196
момичета, newsm51  love001 много мерси за серийката  Hug Heart Eyes

тук има статия за Ийт

Bu piyasada “hayır” demeyi öğrenmek gerek

Hug Hug Hug

# 197

това в ляво 'Мелиха' ли е  newsm78 направо е неузнаваема

# 198
Мелиха е супер!

Малко шоколад и кафе

# 199
  • Plovdiv

ЗДРАВЕЙТЕ !

Поздрав на всички за наградите на "Езел" ! smile3501 newsm10 smile3525
Не пиша при вас , но ви чета и гледам филма!
Страхотни се !

http://www.youtube.com/watch?v=q9e9weSAMdc&playnext_from=TL& … ideos=k4dn_DgA--4

ПРИЯТНА И СПОКОЙНА СЕДМИЦА ! 

smile3525 newsm51 smile3525

# 200
Да мацки ... И аз се замислих коя е най-еротичната ,интимна сцена на филма ? newsm78 Коя от всички ? newsm78

Пу, идея за анкета!  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter
И след това може да питаме коя е най-силната сцена до тук.  newsm78 newsm78 newsm78

За анкетата   newsm10 newsm10 newsm10

Много ми е странно -   Ийит защо го нямаше на наградите-някой има ли информация. За Мелиха  беше постнато, че я нямало, пък сега я виждаме ,наистина неузнаваема.
Ааааааа,  да не е нещо дегизиран Grinning

# 201
Момичета, здравейте! :hug: Hug Hug Първо да честитя наградите, които е грабнал филма " Езел".  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
Второ да попитам, нови попълнение в редиците си приемате ли - с най- добри помисли съм?? Praynig Peace
Трето да си кажа, че отдавна се каня да го гледам този филм и не съм влизала в темичката Ви! Ари и още една мацка бяха много любезни преди време и ми предоставиха линка, но поради една или друга причина не го сторих - признавам си без бой. Joy Joy
От снощи се наканих, но ще поискам помощ от приятел - Вие от къде го гледате? Включих се късно през нощта и се опитах от Vboxa,  но изгледах само първите 4 части от първа серия и се изтормозих. Има страшно забавяне на картината спрямо звука. В DOXA  я нямаше първа серия, а от  NANOSETA, я изтеглих, и я пуснах, но в началото нямаше превод на български и много бързо се отказах! Ще Ви бъда много благодарна, ако някой ми помогне! Praynig Praynig Praynig
И за да не прозвучи като нахално нахлуване в темичката Ви, идвам си и с почерпка:

Съобразявам и с часа на деня! Joy Joy Joy Joy Joy

# 202
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

# 203
Всички серии ги има качени http://www.nitrobg.org/browse.php?search=ezel&cat=0
  bouquet  bouquet  bouquet

# 204
За най-еротична сцена не се сещам. Но най-силната сцена за мен е в пети епизод, когато
1. Майката отиде на гости на Ейшан и заварва Езел и започва да му говори на ухото, а той и казва, че не е нейният син.
2. И когато тя се прибира, плаче в стаята си и намира пръстена в джоба си.

Просто невероятни сцени, настръхвам само като се сетя.

# 205

то и в наносета и в торентс мастерс са всичките,само че тя пита защо не и тръгват субовете.навсякъде в тракерите до 6-ти епизод сериите са качени с отделни субтитри,които трябва да се свалят отделно.Обикновено има линк за целта на който пише свали субтитри.

не знам защо обаче повечето не могат да се оправят с тази процедура....
както и да е.....до 6-ти епизод,с вградени субове ще бъдат качени в докс и ще пусна линкове за теглене,който не може и така да се оправи да ме намери на скайп,името ми е като тук.
до довечера ще гледам да пусна линковете в темата.

# 206
  • КиТ
Здравейте   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошли на всички новодошли Hug Hug Hug Hug
Влизайте и се настънявайте на диваните в кино салона
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вижте какво ми прати Асли Тандоган на чата във Фейса:

Les écrits du Coran disparaitront. Le soleil s'approchera. Le prophète Mohammad saws dit "celui qui fera passer cette information aux autres, je ferai pour lui, le jour du jugement, une place au paradis" . Si tu adores Allah, Mohammad Rassouloullah et que tu n'as pas honte de lui, fais passer ce message a 20 personnes et vois ce qu'il fera dans 5 minutes.

Гугъл превод:

Писанията на Корана изчезват. Слънцето ще се приближат. Пророкът Мохамед трионите каза "Този, който ще предава тази информация на други хора, аз ще направя за него, в Деня на Страшния съд, място на небето." Ако обичате Аллах, Мохамед Rassouloullah и не се срамуват от това, изпрати това съобщение на 20 души и да видим какво ще направи за 5 минути

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Следователно това не е истината Аслъ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Peace Wink

Да мацки ... И аз се замислих коя е най-еротичната ,интимна сцена на филма ? newsm78 Коя от всички ? newsm78

Пу, идея за анкета!  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter
И след това може да питаме коя е най-силната сцена до тук.  newsm78 newsm78 newsm78

Ей идеална идея за следващата темичка Peace Wink

# 207
Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Понеделник 03.05.10.

Файл : Ezel.01.By.Caster.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=7091d05afb

EZEL ep,1

# 208
Защо им слагате ограничение?

# 209
Защо им слагате ограничение?

защото ги качвам без регистрация.за да няма ограничение на линка е нужно да имаш пощенска кутия...аз имам 7,които са пълни (една кутия събира до 3гб информация),и ми писна да си правя нови.мисля,че който е заинтересуван да ги изтегли,все ще смогне да го направи до 3 май.Говорим за 5 серии,а не за всички сезони на Дързост и красота Wink

Общи условия

Активация на акаунт