Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 698
  • 693
  •   1
Отговори
# 255
# 256
# 257
Благодаря ти foley. Аз не гледам Листопад и не бях го виждала. Значи половинката на Бахар е артист.

# 258
# 259
Благодаря ти foley. Аз не гледам Листопад и не бях го виждала. Значи половинката на Бахар е артист.
Всъщност двамата играят брат и сестра в Листопад а той е модел както и Седеф  Peace

# 260
Много модели в тази Турция, бе! И Кенан модел, и Бурак модел... Само Ийт не е могъл да се вреди с шкембенцето  Laughing

# 261
Викаха го за ревюта, но не го пуснах да си развява гащите и да го гледат чужди жени. Mr. Green

# 262
  • ÇapulcuLand
Актьорът се казва Къванч Касабалъ.
В момента играе в друг сериал на АTV "Samanyolu".... A това на снимката е годеницата му (в сериала)... ха ха ха

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 17:43 от geryka1

# 263
  • Германия
Вече е жена му хахаха, ожениха се Mr. Green

# 264
  • ÇapulcuLand
Вече е жена му хахаха, ожениха се Mr. Green

Еее, тюх... пропуснала съм Mr. Green
Аз спрях да го гледам, защото е голяма боза.

# 265
# 266
  • СТАНДАРТНО.
 Добър ден!
 Изгледах 18-ти епизод - мноооого ми хареса. Много готино са го измислили сценаристите с това разхождане назад-напред във времето. Задържа вниманието на зрителя 100%.
 И Ейшан, и Али се опитаха да избягат от уговорката с Езел, всеки по своя си начин, но не познаха. Бяха си направили сметката без кръчмаря. Кръчмаря за Ейшан беше Джан, а за Али- сладкия вуйчо. Ейшан приема Джан за даденост, не можа да помисли дори и за миг, че той ще пита за баща си и че ще го потърси. Али се мисли за Керпеден Али, ама оня хуаво му го каза - Керпич Али  Joy Joy Joy Joy. Акъла му като керпич - не може да се размърда  Mr. Green. И все пак ми стана мъчно за него. Пак му подрязаха крилцата, направо му ги оттръгнаха, защото сега ще трябва да целува ръцете на вуйчото.
 Езел милия разбра едно нещо - без вуйчо е за никъде. Колкото и да го мисли и планува, не включи ли и вуйчо кръчмар, сметките няма да излязат.
 За Дженгиз ми стана направо болно. Наистина ще разбере напълно как се е чувствал Омер- сам и предаден. И като се замисля, че всъщност не той е в дъното на всичко, а оня змия, още по-болно ми става.
 Историята се връща в началото, но ролите са лекинко разбъркани. Чакам с нетърпение продължението.  Hug Hug Hug

# 267
Този момент не го ли коментирахме тук и някоя Лакунка или Бланка не го ли направи това клипче с посочване на грешката?
http://www.youtube.com/watch?v=q2rI9FZhmxg&feature=player_embedded

# 268
Някой може ли да каже с белите букви/ да напише , де/ какво каза Дженго на Ейшан по телефона от затвора ? Емелииииииииииииииииииииииии???

# 269
Виви ме подсеща,че не съм писала за разюмето на вчерашния епизод:
ББ Езел направи престоя на Дженгиз в затвора още по-труден.Направиха му номер,че лъже
на карти.Биха го.Един затворник го наръга в крака като "поздрав от вуйчо".Ейшан отиде на свиждане при Езел.Каза му,че може да не може да лъжесвидетелсва  в съда с/у Дженгиз.Езел излезна от затвора.Посрещнаха го Али,Ейшан и Бахар.Събраха се на обяд в къщата.След това беше делото на Дженгиз.Ейшан излъга,че Дженгиз е излязъл от дома им  в нощта на убийството.Той и каза,че не са свършили до тук и ,че той не е Омер.Обади и се по телефона.
Тя мълчеше през цялото време.Той и крещеше"Кажи нещо".Езел отиде при Сердар с досието му.Али накара Тефо да сложи  в пощенската кутия на Бахар снимка на Езел и Ейшан как се целуват.Тефо го убеди да не я дава на Бахар.Бахар не видя снимката.Ейшан отиде при Езел  с намерението да се разделят.Разцелуваха се и Бахар ги видя.В затвора Дженгиз беше посетен от Сердар.Каза му,че е дошъл да му каже истината.

Общи условия

Активация на акаунт