Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 627
  • 693
  •   1
Отговори
# 420
  • Германия
Преди малко гледах новия трейлър, по-точно вторият, ще има среща на Езел с Дженго в затворе и ще валят признания ми се струва Peace

# 421
  • In a strange romance
Няма как да спрем с благодарностите. Това, което правите е наистина страхотно! 10х

# 422
Преди малко гледах новия трейлър, по-точно вторият, ще има среща на Езел с Дженго в затворе и ще валят признания ми се струва Peace
сигурно ще му иска развод,за да е свободна да се чекни #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out мен ме притеснява какво ще каже езел на бахар и дали тя ще се откаже вече от него Sad Cry ooooh!

# 423
За серията - много играчи, много нещо. Всеки дърпа конците. Разликата е в замисъла на играта и в средствата, които всеки  използва. Мога само да кажа, че всеки актьор е на точното място. Обичта на Ейшан към Омер е била истинска. Но не знам дали е била силна, ако е било така много неща нямаше да са същите. Още повече, че и детето е най-скъпото нещо на този свят и то е от Омер. Но не вярвам, че тази Ейшан, която е изцяло дъщеря на баща си, би пренебрегнала парите, заради тази бяла къщурка. По-скоро тук е угризението, което с годините се усилва и усещането за онази любов, за която всеки мечтае и за която си струва да направиш всичко на този свят. Дори и за Езел, той самият казва: "Каква е тази магия? " И въпреки голямата любов е готов на отмъщение. По пътя към своето отмъщение той става като тях и много невинни хора ще пострадат. Тогава целта оправдава ли средствата?

# 424
  • КиТ
Тук в този епизод Дженгис се съмнява в Езел,че Ейшан изневерява с него....прави му клопка,НО Ездел не е глупав....има зад гърбът си Рамиз Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ейшан...още повече се показва,че е една жена...която не знае за какво е на този свят въобще ooooh!

А финала,ме разплака newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Cry Cry Cry Cry Cry Cryмного силен беше...дано не е почине бащата на Омер...

Въобще доста силна серия Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses

И аз като Бланчето,да кажа по-малко да ни хвалите Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed,ние го правим за удоволствие Wink Peace

# 425
Още искам да кажа, че Кенан е магнетичен и когато се усмихва, и когато плаче!

# 426
За серията - много играчи, много нещо. Всеки дърпа конците. Разликата е в замисъла на играта и в средствата, които всеки  използва. Мога само да кажа, че всеки актьор е на точното място. Обичта на Ейшан към Омер е била истинска. Но не знам дали е била силна, ако е било така много неща нямаше да са същите. Още повече, че и детето е най-скъпото нещо на този свят и то е от Омер. Но не вярвам, че тази Ейшан, която е изцяло дъщеря на баща си, би пренебрегнала парите, заради тази бяла къщурка. По-скоро тук е угризението, което с годините се усилва и усещането за онази любов, за която всеки мечтае и за която си струва да направиш всичко на този свят. Дори и за Езел, той самият казва: "Каква е тази магия? " И въпреки голямата любов е готов на отмъщение. По пътя към своето отмъщение той става като тях и много невинни хора ще пострадат. Тогава целта оправдава ли средствата?
тя ейшан,че го е обичала спор няма.но явно не достатъчно,за да го предаде толкова бързо.и според мен тя имаше избор,винаги може да се намери начин без да страдат невинни хора,а най-малко любимите ти същества.тя дори и детето си предаде/няма значение,4е джанго не е негов баща,той го е отгледал като свое дете и накрая тя вкарва и този мъж в затвора/детето няма ли да страда от  това/ама тя себе си гледа.
но такава и е природата,предаде омер,след това джанго,а после...езел.при нея е интерес,и както тя казва мечтиии,да бе да.ебати мечтите,там където са парите все на там и клонят и мечтите.я,ако нямаше пари езел и да не строи уж хотела,дали пак щеше да му обърне внимание.парата играе най-голяма роля в тази тяхна игра

# 427
Мнооого благодарности и от мен  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Потресаваща серия.Още не мога да се съвзема.Много мъчно ми стана за Мюмтаз.Как мислите - дали баща му е чул като каза,че е Омер?А много ми хареса това,че Али иска да е добър,как се надява  Бахар някой ден да го заобича.А Дженго,нямам думи за него .Той с всяка серия се превръща в по-лош и по-лош.Полудял е ?!Тайничко си се кефех,как Езел си играе с Ейшан,как я манипулира стъпка по стъпка ...

# 428
Привет Hug
Изгледахте ли 19-ти епизод?
Бланче,ще ти ни дръпнеш ли последните два епизода Praynig

# 429
Е, днес много филми ми станаха - първо ''Мисия Лондон'', а сега и ''Езел'' - супер сте!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 430
Бланче,ще ти ни дръпнеш ли последните два епизода Praynig

Два ли станаха?! Забляла съм се. Готово, няма проблем.  Peace

Момичета, в следващата серия има един епизод с Али и Бахар, който направо ме умили до сълзи. Ако досега съм се колебала, отсега нататък това е моят човек. А актьорът има върхово постижение. Така играе с лице, очи, изражение. Естествено, изразява безмерната си радост, че е до Бахар, но как само! От него струи детското блаженство, чиста, естествена радост, без мисли, без оценки, само щастие без мисъл. И физически виждаш как го изпълва надежда.  Ох, много, много силен момент. Но и Бахар е човек на място. Не! Моят хепиенд е Али и Бахар. Те са един за друг, определено.

Тайничко си се кефех,как Езел си играе с Ейшан,как я манипулира стъпка по стъпка ...

Абе, манипулира, манипулира, ама си играе с огъня. На мен ми изглежда, че постоянно е на ръба и не се знае от коя страна ще падне - ще отмъсти ли на Ейшан или пак ще й падне в ръчичките.

# 431
"Мисия Лондон" качен ли е някъде или е само на голям екран? Какви са впечатленията?

# 432
Момичета, в следващата серия има един епизод с Али и Бахар, който направо ме умили до сълзи. Ако досега съм се колебала, отсега нататък това е моят човек. А актьорът има върхово постижение. Така играе с лице, очи, изражение.

newsm10 newsm10 мога да кажа само,че е един от най-добрите актьори,които съм гледала до сега
[/quote]

Тайничко си се кефех,как Езел си играе с Ейшан,как я манипулира стъпка по стъпка ...

Абе, манипулира, манипулира, ама си играе с огъня. На мен ми изглежда, че постоянно е на ръба и не се знае от коя страна ще падне - ще отмъсти ли на Ейшан или пак ще й падне в ръчичките.

[/quote]
и мен това ме притеснява,да не би уж да иска да си отмъсти пък той самия да не се усети,че отново е паднал в капана и

# 433
"Мисия Лондон" качен ли е някъде или е само на голям екран? Какви са впечатленията?
Ами, аз го гледах на голям екран и ми хареса горе долу(много трудно да харесам някой филм много)   Е, не може да се сравнява със старите ни филми, но като за комедийка - става . Юлиан Вергов пак е много добър  

# 434
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Да пусна и аз един коментар по 19-та серия Mr. Green
Честно да ви кажа това е един от най-слабите епизоди за мен.Цяла серия ни облъчват с пустата колиба на Ейшан ooooh! ooooh! ooooh!
На моменти ужасно наивно.....плоско и банално.То не бяха кончета,то не бяха креватчета...да не говорим за кучо Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хареса ми номера на Сердар и Дженго,както и ответния удар.......тия всичките са си.....мамата(с извинение) Joy Joy Joy Joy Joy
Дженго в последно време много ме разсмива...да припомня че в тази серия беше болен,със запушено носле Sad Sad Sad
Али е все така Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesочарователен txtloves
И отново силна финална сцена на Езел Peace Peace Peace
А,щях да забравя култовата сцена между Тефо и Али в началото........е ,те това беше добро.
И появата на Азад(нищо че не я видяхме)
Айде разкостих ги...може да си ходя Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

п.с.Не вярвам на Езел....обича си я таз свиня и тва си е.....Жалко за Бахар Cry Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт