Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 630
  • 693
  •   1
Отговори
# 405
  • КиТ
Лакунче  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

и от мен честит първи май Party Party Party Party Party,нещо забравих да го спомена Rolling Eyes

Бланче,за мен това си е ранно 8 часа,ама ти с това в 5 ме уби Shocked...това е адски рано...

И накрая добре дошли на всичко нови,не се плашете  Hug Hug Hug Hug Hug smile3525 smile3525 smile3525

после ще обсъждаме 19...от кога го чакам да се включа в коментарите
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 406
плами,ти само преведените ли си гледала.др не си ли???
защото аз си пиша коментари и за не преведените,ама никои не се включва

# 407
Лакуна,Бланка и всички който са се трудили над серията, благодаря ви!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 408
  • КиТ

Пиша коментари,само за преведените от мен....другите не съм ги гледала Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Rolling Eyes
Та тоя съм го превеждала и може да се включа в разсъждения....
От новите серии само трейларите съм гледала Peace Wink

# 409
Много сте работни в деня на труда!!! Хората ви казаха снощи по телевизията, че МЪРЗЕЛЪТ е двигател на прогреса!!!
 Благодаря за серията!! newsm51 newsm51 newsm51  bouquet

# 410

Пиша коментари,само за преведените от мен....другите не съм ги гледала Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Rolling Eyes
Та тоя съм го превеждала и може да се включа в разсъждения....
От новите серии само трейларите съм гледала Peace Wink

аха,и на мен такова впечатление ми направи,4е повечето тук коментират само преведените.за да знам,да не си пиша сама  #Crazy #Crazy #Crazy

# 411
[/img]

Благодаря на цялия екип за превода на този хубав сериал newsm74 newsm74 newsm74

smile3525 newsm51 smile3525

# 412
Благодаря! Тегля го!

# 413
Благодарности момичета за новата серия. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Лакунче, очаквах, че като се появиш ще има изненада. Къде се изгуби няколко дни?
Да не си ходила тайно в Истанбул? newsm78

# 414
Събота следобед, топло време, спокойствие у дома, преведена серия, прекрасна музика, талантливи актьори, колко му трябва на един човек! Бих искала да кажа много мили думи на преводачите, но понякога думите не казват всичко! Момичета, хубаво е, че сте се родили! Дано това ви говори много!

# 415
Честит празник на всички!!!  bouquet  bouquet  bouquet
За серията: Heart Eyes Heart Eyes

# 416

За новодошлите: моля ви, заповядайте, влизайте, говорете, не питайте, правила няма, вход няма, абе, разпусната работа...  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Възползвам се отлюбезната покана и се присъединявам и аз към важето задружно "разпуснато" семейство.
Заинтригувах се от "Езел", след като спечели повечето награди миналата седмица в Анталия. Филмът наистина е уникален и направо ме потресе!!! Толкова обсебена все още от всичко, което изгледах на едни дъх, че все още не мога да си събера мислите, за да коментирам нещо конкретно, но постепенно ще започна да се включвам. Изчетох само последните две теми, но това беше достатъчно да се убедя, че всички тук сте много готини!

Събота следобед, топло време, спокойствие у дома, преведена серия, прекрасна музика, талантливи актьори, колко му трябва на един човек! Бих искала да кажа много мили думи на преводачите, но понякога думите не казват всичко! Момичета, хубаво е, че сте се родили! Дано това ви говори много!

Присъединявам се напълно!

За вас, момичета, с признателност!

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 17:03 от alex_b

# 417
Здравейте момичета,благодаря ви за труда,който полагате.  bouquet

# 418
Хайде, стига с благодарностите, аз вече се чувствам неудобно.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Кажете нещо за серията!  Peace

# 419
 newsm51 newsm51 newsm51 Нямям думи за да изкажа БЛАГОДАРНОСТИ на всички трудещи се момичета!!!

относно тази серия искам да кажа каква е тази ейшан,какво е туй чудо.всички влюбени в нея,то не бе красота.ееее,това ми идва в повече,всички мъже я искат и били готови на всичко заради нея. #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт