Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 638
  • 693
  •   1
Отговори
# 390
Мадмазел,къде са белите букви дай да видим,дали нещо знаем,да си кажем мнението Hug Hug Hug

# 391
аз щях да лягам,ама съседите правят як купон и няма сън,да не са като мен да дремят

# 392
е няма да ви чета щот оттдавна не съм гледала  ooooh! Crossing Arms

# 393
Добро утро! Станах в 8 - прекрасно е, да се събудиш и измъкнеш от леглото толкова рано,а и слънцето как пече!

А аз ям това, но е много вкусно

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 09:28 от morela allan poe

# 394
Добро утро не е днеска а на 19

# 395
Добро утро !Аз станах в 5 Sad   изпих си кафето

и направих варени гевречета  за закуска ,поне някой усети от моето безсъние.Не можах чак толкова да ги докарам,но щом ги изядоха Simple Smile

# 396
Добро утро,желая ви хубав ден  Hug Hug Hug

# 397
  • КиТ
Добро утро  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Днес май всички сме ранобудни newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 и аз станах в 8 Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 398
Ами нали е 1-ви Май , Ден на труда е   bouquet

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 10:36 от tinker.bell

# 399
Един нездравословен обяд  Mr. Green

# 400
Добър ден и от мен !!!

Реших да побутна темата animal037  animal037

# 401
Желая ви люляково настроение и приятна почивка !!!Удоволствие е да ви чета newsm03

# 402
Мили момичета, аз не ви поисках разрешение дали мога да споделям мислите, които ме вълнуват. Но това, което чувствам е достатъчно силно, вярвам, че щом филма ви харесва, можем заедно да си поговорим по темата. Изтеглила съм си музика от филма. Много ми и тъжна, в същото време е прекрасно да я слуша човек. Наистина ми навява много мисли за живота - за това, че добрите души често стават жертва, затова как човек не може да си избере родителите /таткото на Ейшан/, как добри семейства не заслужават такава съдба/ Мелиха и съпругът и/. Как злото може да пречисти, но и да те нарани до такава степен, че да озлобееш до полуда. Това е... Всъщност и много други неща...Това е животът. Затова и филмът е истински.

# 403
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Здравейте на всички!  Hug Hug Hug Hug
Радвам се че имаме нови попълнения smile3525Добре дошли!

Честит ви първи май!  ura  ura  ura

И сега основното:

http://nanoset.net/torrent/13/13/164294/EZEL%20ep%2019%20avi

ЕЗЕЛ еп19
Приятно гледане!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 404
Добър ден.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мили мои, имате особено разбиране за ранно ставане.  Laughing Laughing Laughing Само двете с tinker.bell можем да се похвалим с наистина ранно ставане - в 5 часа  Flutter Flutter Flutter Flutter Но аз пък за разлика от нея наблегнах на кафетоооооо...  Laughing Laughing Laughing Laughing

За новодошлите: моля ви, заповядайте, влизайте, говорете, не питайте, правила няма, вход няма, абе, разпусната работа...  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт