Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 565
  • 693
  •   1
Отговори
# 525
Момичета аз съм от тези,които само ви четат и гледат филма.Едва в събота се престраших да ви се обадя и не съм изказвала кой знае какви мнения понеже сте страшно изчерпателни.Жалко за такива като нас които са се радвали на хубавите и качествени неща като ЕЗЕЛ. Въпреки всичко ви разбирам и ви благодаря за положените усилия с които ни помагате да излезем дори за малко от скапаното ни ежедневие! Hug Hug Hug

# 526
здравейте  Hug
май момента не е много подходящ  newsm56 но все пак искам да благодаря за превода  newsm51  съжалявам за разочарованието  newsm09 Weary много е гадно да правиш нещо с толкова желание и труд, и после... ама  smile3505
Емели   bouquet мерси за бб
до сега не бях чела резюметата, ама това на Попа е много образУвателно  Mr. Green    bouquet прочетох го няколко пъти с цел запаметяване  newsm47
в тази серия Дженго много нахитря, за малко да му се получат нещата, личи се, че има добър Учител  Close
на практика двубоят се води на ниво Рамиз-Сердар, Езел и Дженго са бойните петлета
интересно ми е какви стари сметки имат двамата  Thinking

и думите на Рамиз "Ти си ми по-скъп от роден син... Няма да ти причиня нищо лошо... Ако някой ден ме намериш срещу себе си, значи още не съм ти разкрил цялата истина.."  Thinking т.е., в някакъв момент може да изглежда, че Рамиз е срещу Езел  newsm78

трите гроба не ми дават мира  Thinking послушах съвета на Рамиз  Wink и се върнах в началото, да видя какво е ставало 2001 г. и ми  Bulb една толкова абсурдна мисъл  #Crazy че се чудех дали изобщо да я споделя  Embarassed
Когато за пръв път въведоха Омер при Рамиз, той гледаше по тв падането на 'близнаците'- 11 септември 2001 г.  Thinking нали синовете на Рамиз са умрели в един и същи ден, на различни места  newsm78 възможно ли е да има нещо общо с атентатите, или просто съвпадение..
и още нещо - когато тръгна с Тефо за някъде, спряха пред тази сграда

напомня на 'близнаците'  newsm78

така и не разбрах съществува ли тази сграда, или е все още проект  newsm78

# 527

Ние превеждаме и правим тайминг,наше е решението какво да правим с продукта.Или има някой ,който има претенции към това?!??!

Абсолютно си права и в никакъв случай не дължите на никого обяснение за решението си, нито пък е необходимо то да бъде коментирано!!!!!!!

Благодаря ви за всичко, което сте направили досега!  bouquet

# 528
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Според мен съществува Peaceно и на мен въобще не ми стана ясно за какво беше тоя монолог пред нея.По отношение на трите гроба,и аз като теб само това мисля и премислям,но вече се уверявам че ще си остане като една недоразвита сюжетна линия.Или може би във втория сезон ще разберем това. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 529
  От скоро гледам Езел- потърсих и разбрах, че има серии с бг превод. Останах изненадана, това наистина си е голям труд. Незнаех, че тук, в този форум  се обсъждат сериите, че екипът, който превежда сериала е от този форум- незнам имената на артистите и не направих връзка. Снощи открих вашата тема. Гледах епизод 26 и нямам търпение да разбера какво ще последва. Филма е невероятен. Пиша с молба, ако може да ми кажете кога пускат трейлъра за следващия епизод. Предварително благодаря!

# 530
Леее,влезнах да ви изчета и .......
Не съм гледала последните 2 серии,чак на 7 или на осми ще имам възможност и тогава коментарче,ама иначе ББ доста ме впечатли.Емили, мерси за белите буквички.
Луканчееее, тръгвам на лекар за медицинската бележка, джи пито ми е роднина ,да знаеш.Това е шегичка,ама без майтап ,тоя лаф яко ме изкефи Hug Hug Hug
Айде,че съм на работа и ако ме усетят ще има бой.

# 531
Според мен съществува Peaceно и на мен въобще не ми стана ясно за какво беше тоя монолог пред нея.По отношение на трите гроба,и аз като теб само това мисля и премислям,но вече се уверявам че ще си остане като една недоразвита сюжетна линия.Или може би във втория сезон ще разберем това. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Аз предполагам ,че гробовите са фалшиви, за да предпази  синовете си от някого newsm78
както направи ВУЙЧО с Езел Hug
На "екс" гледах сериите Mr. Green и не съм имала време да ги осмисля, това предположение за"близнаците" на Пенда е интересно.

# 532
ей я тук сградата, част от някакъв комплекс

http://www.panoramio.com/photo/15464006

всичко наоколо е толкова чисто и подредено, та чак стерилно  Thinking за това ми изглежда като макет на някакъв строеж, ама кой знае  newsm78 извинявам се, ама си падам малко  smile3530  Blush и все се чудя защо я дадоха  Thinking

тук двамата какви са младички, май е по време на предишния им филм

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 13:02 от пенда

# 533
Според мен съществува Peaceно и на мен въобще не ми стана ясно за какво беше тоя монолог пред нея.

И аз се чудех много за този монолог ,имаше много силни думи в него, и към кого бяха отправени обещанията ,даже след серията коментирах малко ,но нямаше дебати newsm78

# 534
Момичета като снощи не бях виждала Али и Дженго така прекършени направо ми дожаля за тях, верно ,че извършиха страшни неща,но... Ами Езел добре каза на Бахар че е Омер,но тя изобщо знае ли за какво става въпрос?

# 535
Бахар не знае нищо,поне досега това ни показват във филма  Thinking

# 536
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ами и аз се учудих че точно на нея е признал кой е,при положение че тя въобще не знае за съществуването му. newsm78 newsm78
Що за замисъл не вдявам,ама нали съм дървена глава,та го отдавам на това...ще видим в следващия епизод. Mr. Green

# 537
Аз също съм писала един, два пъти. Мислех си, че след "1001 нощ" нищо повече няма да ме задържи така пред екрана. Но "Езел" е филмът, който заплени цялото ми семейство и който гледаме без дъх. Това, което прочетох от Лакунче, много ме изненада. Аз не съм в течение на задкулисните неща, но всеки един от нас би се почувствал виновен, защото наистина не знаем за какво става въпрос. При второто си писане в темата, попитах дали не нарушавам нечий ред и ми беше отговорено, че няма такова нещо. Всъщност темата досега беше адски позитивно водена и наистина извъднъж. Трудът, който полагат преводачите е безценен. Жалко е, че се постъпва по този начин, но аз сега не знам, това, че писахме няколко пъти и гледахме филма с превод като вина ли да го приемаме? Наистина чувствата ми са били водени от това да споделяме един прекрасен филм, до който не можем да се докоснем без превода. А всичко останало като информация, снимки, актьори и пр. допълва всичко около филма. Аз дори останах с убеждение от някои постове, че се радвате затова, че филмът печели нови привърженици. Може би съм сгрешила, кажете...

# 538
  • КиТ
Здравейте       bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Какво виждат очите ми Shocked Shocked Shocked Shocked

Оф,пак лииииииииииииииииииии? ooooh! Лакунче,Бланче Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug    love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001hug hug hug hug hug hug hug hug hug hug hug hug hug

А така,трябва да има кардинални решения....иначе няма Управия Peace Wink
Дори по-рано трябваше да прибегнем до това...ама ние нали сме си добри душички...преглъщаме доста неща,но вече край Naughty
Резюмето много ми хареса.........Peace Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Вие си знаете,че ви обичам и ви подкрепям за всяко решение
Hug Hug Hug Hug

# 539
  • In a strange romance
И на мен щи ми липсва "Езел", няма да крия. Но само вие, момичета, си знаете какво ви е струвало да направите сериала достъпен за всички нас и имате пълното право да реагирате така на напочтеността на хората. Е, така е. За жалост гадорийки, по-малки или по- големи ще има винаги. Колкото до мен, мога да бъда полезна единствено с превод от английски. Ако имате нужда, насреща съм. Няма да ставам многословна, оставам си с настина голямата благодарност към всички вас, за това , което гледах дотук.Хубав и успешен ден на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт