Стоматолози- гр. Варна

• 1 060 416
  • 2 920
  •   2
Отговори
# 1 035
  • Варна
fiflyasha

Какво стана със зъба ти?

Интересно ми е има ли такъв начин на лекуване с частично вадене на нерв?
Какво каза другия стоматолог?

# 1 036
  • Варна
fiflyasha

Какво стана със зъба ти?

Интересно ми е има ли такъв начин на лекуване с частично вадене на нерв?
Какво каза другия стоматолог?

Има (метода датира от началото - средата на миналия век), но не трябва да се практикува!

# 1 037
Привет!
Днес успях да се свържа с доктор Едрева и си уговорих час за следващия понеделник - нямаше по-ранни. Не ме боли в момента, ама и не смея да дъвча на него...
Не съм звъняла на д-р Алексиева. Просто, последните 15 години се лекувам само при Едрева - вярвам й и се чувствам спокойна в ръцете й, а съм много страхлива. newsm43

Д-р Венелинов, дали ще е твърде късно да реша проблема следващият понеделник или да настоявам за по-ранен час? Чувствам се сякаш си нося тиктакаща бомба в главата #Cussing out

# 1 038
  • Варна
Привет!
Днес успях да се свържа с доктор Едрева и си уговорих час за следващия понеделник - нямаше по-ранни. Не ме боли в момента, ама и не смея да дъвча на него...
Не съм звъняла на д-р Алексиева. Просто, последните 15 години се лекувам само при Едрева - вярвам й и се чувствам спокойна в ръцете й, а съм много страхлива. newsm43

Д-р Венелинов, дали ще е твърде късно да реша проблема следващият понеделник или да настоявам за по-ранен час? Чувствам се сякаш си нося тиктакаща бомба в главата #Cussing out

Ако нямате болки смятам, че не е проблем да изчакате.

# 1 039
Д-р Алексиева ми е прелекувала такива умъртвени зъби /4-5 бр./, с незапълнени докрай канали. Единият от тях беше довел до гранулом, което е много опасно, защото не боли и не създава проблеми и ти не знаеш какво всъщност се случва докато не се събудиш подута и с ужасни болки. Откри ми гранулома с панорамна снимка.
Зная от 2ма зъболекари че това не бива да се прави и наистина води до грануломи и тем подобни неприятности Peace

# 1 040
Здравейте!

В понеделник бях при доктор Едрева и проблемът е решен - даже и снимка имам, от която е видно, че гадината е запълнена докрай.

Отново, моите адмирации за д-р Едрева!

# 1 041
Дали има зъболекар във Варна, който да премахва амалгама по подобен начин :
http://iaomt.org/safe-removal-amalgam-fillings/  ?

# 1 042
Хора, д-р Бозуков работи ли по здравна каса с големи хора?

# 1 043
  • Варна
Хора, д-р Бозуков работи ли по здравна каса с големи хора?
Да Peace

# 1 044
Здравейте
         имах кариес и ме третираха с арсен,обаче стана фал.Арсена стигна до коста и меките тъкани на венеца.Извадиха го и се започна.Перфориран синус и болки.Пратиха ме в Терапията на Л.Ч.Х. но аз реших да отида за още едно мнение.Отидох при др.Леонидов и той като ме видя каза ,че за момента нищо не може да направи и трябва да се изчака да се оформи хубаво некрозата за да може да се изчисти добре.Но каза да отида и в терапията за още едно мнение.Отидохме и там при доцента.Диагнозата беше същата.
   Та на въпроса.Някой знай ли какво ме очаква от тук нататък за да съм подготвен поне малко.На ясно съм ,че ще има някаква интервенция

# 1 045
Здравейте,
Имам проблем с изтриване на зъбите. Освен че повърхността им става гладка, са много чуствителни на температура и сладко. Освен това горните ми предни зъби биват избутани от долните и ми се променя захапката. Препоръчаха ми да си изпиля зъбите и да си сложа коронки, което за мен е абсурдно.
Въпроса ми е към др Венелинов - дали няма други методи за надграждане на зъбите?

# 1 046
  • Варна
Здравейте,
Имам проблем с изтриване на зъбите. Освен че повърхността им става гладка, са много чувствителни на температура и сладко. Освен това горните ми предни зъби биват избутани от долните и ми се променя захапката. Препоръчаха ми да си изпиля зъбите и да си сложа коронки, което за мен е абсурдно.
Въпроса ми е към др Венелинов - дали няма други методи за надграждане на зъбите?

Разбира се, че има и други методи за коригиране и лечение на изтрити зъби. Короните са вариант само в случаите, когато зъбите са изтрити почити или до венеца.
Много е важно обаче да се установи каква е основната причина за изтриването, защото според нея се избира и материала и метода: бондинг (използва се фотокомпозит като материал. Можете да видите подобни проблеми тук: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476950035654014.126774 … 097818&type=3) или порцеланови фасети (използва се порцелана като материал. Можете да видите подобни проблеми тук: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.657826907566325.107374 … 097818&type=3).
Миналата седмица в нашата клиника дойде пациент с подобен проблем, който каза, че са му препоръчали даже и умъртвяване на зъбите. За това съм категорично против. Зъби се умъртвяват само ако нервът е засегнат (пулпит или периодонтит).

# 1 047
Благодаря ви за изчерпателния отговор докторе.

# 1 048
Можете ли да ми кажете телефонен номер и адрес на кабинета на д-р Едрева, че нещо не мога да ги намеря?

# 1 049
  • Варна
Цена от 380 лв-50 лв от касата=330лв. за зъб с 4 канала с пулпит/киста как ви се струва?Чудя се,множко ми се виждат..Утре съм на махане на арсен и може би пломба.Просто искам да си сверя часовника сверявам часовника

Общи условия

Активация на акаунт