Стоматолози- гр. Варна

• 1 040 825
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Deutschland/HE
Дъщеря ми ходи при Христина Арнаутска и нямам оплаквания, но ние прекратихме по други причини (преместване). Стефанова до Нептун и тя е ортодонт, сигурно има и други (в нета ми излиза Бъчваров)

# 1 951
  • Варна
Записах час при Янева, звънях на още две места, там записват за октомври Astonished не знаех, че толкова напред вървят часовете, дано не се налага второ мнение, че отиде до след нова година

# 1 952
  • Deutschland/HE
Записах час при Янева, звънях на още две места, там записват за октомври Astonished не знаех, че толкова напред вървят часовете, дано не се налага второ мнение, че отиде до след нова година

Запиши един час за второ мнение от сега, а ако решите да не ходите ще им се обадиш, да не се окаже след това да чакаш до декември Simple Smile

# 1 953
Имам един по-специфичен въпрос.
Бяхме с детето в Здравница зъболандия, много сме доволни. Там също машинката за дълбаене по зъба е изключително фина, дадоха на детето да си играе с нея с пръста, пипаше я докато работеше и нищо не му стана. Обясниха, че с нея не боли при правене на пломби, изключително деликатна.
Аз съм бременна и имам проблемен зъб, но и изключително чувствителен. Искам да го направят, но Здравница Зъболандия са отпуск. Знаете ли друг стоматолог да работи по този начин? Масово се чувствам като че бормашина са пуснали.

# 1 954
  • Варна
Аз си мисля, че млечни зъби се правят по един начин, а постоянни по друг... В тази Зъболандия (никога не съм я чувала всъщност) казаха ли, че и постоянни зъби правят с тази машина? Защото и на детето като му правят зъб машинката не я чувам, обаче неговите са млечни, предполагам, че е заради това.

# 1 955
Ще разпитам, но неми вдигат заради отпуската. На мен от много места ми препоръчаха Зъболандия-та, не очаквах, че във Варна има такъв кабинет (от части холистичен според мен). https://facebook.com/zdravnica.toothland/?locale2=bg_BG

# 1 956
Не бях чувала дори за зъболандия. Какви са цените ориентировъчно, защото никъде не видях ценоразпис, а не работат по ЗК?
Имам един по-специфичен въпрос.
Бяхме с детето в Здравница зъболандия, много сме доволни. Там също машинката за дълбаене по зъба е изключително фина, дадоха на детето да си играе с нея с пръста, пипаше я докато работеше и нищо не му стана. Обясниха, че с нея не боли при правене на пломби, изключително деликатна.
Аз съм бременна и имам проблемен зъб, но и изключително чувствителен. Искам да го направят, но Здравница Зъболандия са отпуск. Знаете ли друг стоматолог да работи по този начин? Масово се чувствам като че бормашина са пуснали.

# 1 957
На моето дете на 3г, с голям кариес, ни взеха 50лв.
Ние отидохме там, защото лекуват кариес и с гел Брикс (без машинки), пак било 50лв. Но моето дете учудващо им позволи да му направят стандартна пломба, но пък и си играха с него поне 15мин да го предразположат...
Преди това сме ходили и на други зъболекари, рева, пищя, направиха за 10сек преглед на устата с 300зора..

# 1 958
  • Варна
Просто трябва да попаднете на стоматолог, който да хареса на детето. И ние имахме злощастен опит с много хвален детски зъболекар, ами нещо нямаше химия между него и сина ми Mr. Green След това го заведох при Милена Георгиева в денталния факултет, харесаха се моментално. Първия ден и тя общо взето го предразполага, показва му машинките, пускаха вода в мивката, вдигаха и смъкваха стола и такива занимавки. На следващото и по-следващото посещение му оправи зъба, той вече и имаше пълно доверие. А за болката - ако не е станал пулпит няма да боли.

# 1 959
  • Варна
И аз подкрепям мнението, че всичко е до химията . И ние имаме подобен опит при един зъболекар , а той направи и невъзможното преди години да я предразположи. Уви не се получи. Аз съм в чуденка за ортодонт , но не искам при др Янева ( възрастна е и чувам противоречиви мнения). Доц. Арнаутска е вариант( но с тези забавени часове и все трябвало да се чака.. а съм с малко бебе и ще ми е трудно). Засега мисля при др Бъчваров , но се оказа мисия невъзможна да се свържа с него. Моля ако някой има негов тел да ми пише на лични. Дадоха ми стационарен , а там вече месец не мога да нацеля никой.
Ако някой е доволен и от друг ортодонт моля пишете. Но държа да има наистина такава специалност взета, защото има и много които практикуват без такова. А не ми се рискува и детето ми да носи с години шини без резултат.

# 1 960
Да, но самият кабинет е подходящ за по-специфични случаи - например много мънички деца, неподдаващи се на лечение. Моя позната е успяла да направи 9 пломби (с гел Брикс, не е давало да ползват машинка) на детето й с аутизъм, като другата й опция е била с пълна упойка в София. В Здравница зъболандия плащат 450лв за 9те зъба, а с упойката, ангажирането на анестезиолог, лечението в София, сумата е ще да е доста по-голяма. Да не говорим за последствията от упойката при дете с аутизъм...

# 1 961

evropa_varna, защо не пробвате при Д-р Мила Стоянова от СмайлАрт? Моето дете беше при нея, с брекети.

# 1 962
Lisa.,какъв е този гел Брикс?

# 1 963
# 1 964
  • Варна
Четох, четох и не разбрах каква точно му е функцията на този гел. Пак трябва да се разшири дупката с машинка, пак трябва да се изстърже увредената тъкан, пак се слага пломба накрая...

Общи условия

Активация на акаунт