Стоматолози- гр. Варна

• 1 039 986
  • 2 900
  •   2
Отговори
# 2 070
Здравейте, спешно се нуждая от добър стоматолог за кореново лечение. Прочетох почти цялата тема, за такъв проблем се споменаваха Тихомир Лазаров, който не резбрах в момента работи ли или е в чужбина? Другите споменати имена , които срещнах бяха  на Пламен Георгиев и доц.Борисова, конкретно за моя проблем.Става въпрос за горен зъб, при който след умъртвяване  получих синузит и в момента е с лекарство и недовършен, а аз съм търсене на добър специалист за кореново лечение.
Много моля някой с по-пресни впечатления и отзиви да даде някакво мнение!

# 2 071
  • Варна
Кореново лечение миналата година ми прави др. Алексиева от клиника Аспрадент. При мен се наложи и йонофореза на каналите. Има си техника и е добър специалист.

# 2 072
Здравейте, спешно се нуждая от добър стоматолог за кореново лечение. Прочетох почти цялата тема, за такъв проблем се споменаваха Тихомир Лазаров, който не резбрах в момента работи ли или е в чужбина? Другите споменати имена , които срещнах бяха  на Пламен Георгиев и доц.Борисова, конкретно за моя проблем.Става въпрос за горен зъб, при който след умъртвяване  получих синузит и в момента е с лекарство и недовършен, а аз съм търсене на добър специалист за кореново лечение.
Много моля някой с по-пресни впечатления и отзиви да даде някакво мнение!

Горещо препоръчвам д-р Цаневски , ул Александър Малинов 15., до хотел Черно море. С мастерска степен по канални лечения от Англия,там е специализирал.Лекува по най-съвременни методики, с микроскоп ,По препоръка на друг зъболекар брат ми му беше пациент, и проблемът му бе като вашия.Отидете да ви прегледа и сама ще решите да си вземете ли час за лечение.Доста опит е натрупал в това направление,ще ви помогне.
0898536894

# 2 073
Препоръчайте стоматолог/клиника която прави "красиви усмивки",надявам се да не ме хвърлите в най-скъпарските.....В интернет ми излезе Смайларт,но като гледам лъскавия кабинет , страх ме хваща от цени.
Знам че тук си правят реклама и стоматолози,така че..

Синът ми им е пациент. Мислех, че вземат много скъпо, но скоро приятелка ми каза невероятни цени за брекети при друга известна ортодонтка, в момента й забравих името, съвсем различни от цената, която ми казаха в Смайл арт и аз вече не съм убедена, че сме се натресли на най скъпото.
Моят съвет е да отидеш на две места и така прецениш, защото цените зависят от твоя конкретен случай.
Другото известно име е майка и дъщеря Арнаутски.

Много  благодаря за отговора!

# 2 074
Препоръчайте стоматолог/клиника която прави "красиви усмивки",надявам се да не ме хвърлите в най-скъпарските.....В интернет ми излезе Смайларт,но като гледам лъскавия кабинет , страх ме хваща от цени.
Знам че тук си правят реклама и стоматолози,така че..
Синът ми им е пациент. Мислех, че вземат много скъпо, но скоро приятелка ми каза невероятни цени за брекети при друга известна ортодонтка, в момента й забравих името, съвсем различни от цената, която ми казаха в Смайл арт и аз вече не съм убедена, че сме се натресли на най скъпото.
Моят съвет е да отидеш на две места и така прецениш, защото цените зависят от твоя конкретен случай.
Другото известно име е майка и дъщеря Арнаутски.
Много  благодаря за отговора!
И моят син им беше пациент и отначало бях много доволна, докато половин година след махане на брекетите, зъбите му не щръкнаха напред и даже сега са по-зле от преди поставянето им.

# 2 075
  • Варна
Ужас! Толкова много пари на вятъра.
Не ви ли казаха, че трябва да носи ритейнъри? Така съм чувала.
Моят син е с шини.

# 2 076
Ужас! Толкова много пари на вятъра.
Не ви ли казаха, че трябва да носи ритейнъри? Така съм чувала.
Моят син е с шини.
Още преди да решим дали брекети или шини, питах няколко пъти дали възрастта му е подходяща за слагането им или трябва да изчакаме докато израснат всички постоянни зъби, именно за да не стане двойна работа. Каза, че няма проблем за брекети, проблема бил ако изберем шини за корекцията. Затова се спряхме на брекети. Просто предните му 4 зъба бяха тръгнали малко напред и исках да ги коригираме овреме, не е било нищо фрапиращо.
След като ги махнахме (брекетите) ни дадоха шини, с които да спи 6 месеца (отначало  никой не беше споменал за нуждата от тези шини) и пак да идем на преглед след тези 6 месеца. Отидохме, каза да спи с тях още 6 месеца. И след вторите 6 месеца пак отидохме. Пак същото-ако не му били неудобни-да продължавал да спи с тях! Е, случи се така, че ги изгубихме и спряхме да ходим. И резултата е налице. Но не мисля, че е в следствие на неносенето на шините нощем.

# 2 077
Когато бях по-малка, носих шини уж да изправя горните зъби .
ВСичко точно , наредиха се, останаха само предните два и щях да имам красива усмивка .
Уви, изгубих шината и на инат не сложих нова .
Така и съседните кучешки се изкривиха .

Склонна съм да вярвам, че шините спомагат да се оправят, ама не и че трябва да се носят доживот само и само да ги придърпват и да стоят изправени .

Сега , вече на повече години, не ми се занимаваше с брекети / 1.заради финансите , 2.заради некатегоричното убеждение че след като ги сваля, няма да се наложи да нося нито ритейнъри , нито че ще се върнат в изходна позиция / .
Реших си проблема с корони и по-щастлива не съм била .

Минала съм много,много ортодонти и зъболекари не само във Варна , а и в други градове - всеки предлага брекети , а лайнери , лингвални брекети и общо взето всичко което е за над 3000 лв - него задължително да сложиш ,пък после дали цял живот ще си обвързан с ритейнъри повечето спестяват .
И на всичклто отгоре де сърдят като не се съгласиш и кажеш че искаш съвсем друго .

# 2 078
Аз като малка, може би също съм била на около годините на моя син, носих шини (тогава нямаше брекети). И да, оправиха ми зъбите и не съм имала проблеми. Но помня, че ги носих повече от година, може би дори две, докато синът ми носи брекетите само 6 месеца.

# 2 079
Именно , аз ги носих поне 1,5г и ми оставаха още 6-7 месеца , за да ги изправя ама пуста хаймана, изгубих ги и на инат не сложих .

# 2 080
Здравейте, не намерих мнения за д-р Ганева, която работи в клиниката на д-р Едрева на ул. "Цар Асен".

# 2 081
Ние бяхме при Д-р Арнаутска,възрастната - не знам дали още приема.По принцип е грубичка малко.
Но в крайна сметка -доволни сме от резултата от шините.
Детето ми ги носи около 2-3 години.Като се има предвид как минавахме всеки път като на конвейр за 5 минутки  в кабинета -не вярвахме,че ще има ефект ,
Но наистина зъбките се наредиха чудесно.
Тъй като в началото ни направиха отливка на кривите зъбки и захапка,скоро се забавлявахме като  я намерихме и видяхме резултата.
Но на децата трябва да се говори много ,за да разберат ползата от шините или бреките.Иначе е безмислено да се дават толкова много  пари.

# 2 082
Аз не съм доволна от Арнаутска. Носих ги много по-дълго от очакваното и накрая ми ги свали по мое желание. Ако сега трябва да минавам през същото нещо много бих се замислила дали си струва.

Моля да споделите опит с Любомир Градинаров /Варна/, кабинетът е на бул. Вл. Варненчик 105 /до Патриарх Евтимий/.

# 2 083
.....,

Моля да споделите опит с Любомир Градинаров /Варна/, кабинетът е на бул. Вл. Варненчик 105 /до Патриарх Евтимий/.

Препоръчвам.

# 2 084
Дренйа, благодаря! Как са цените там? Видях, че работи и по НЗОК.

Общи условия

Активация на акаунт