Стоматолози- гр. Варна

• 1 039 591
  • 2 898
  •   2
Отговори
# 2 460
Blue Turquoise, Penguin4e -Благодаря за препоръката. Може ли телефон за контакти с д-р Георгиева? Свързах се с Университетски Медико-дентален център, но не ми дават номер, а те ще ми запишат час. Аз не съм от Варна. По - удобно ми е лично да разговарям с д-р Георгиева, за да уточня дата и час. Благодаря!

# 2 461
Отново препоръчвам Др Градинаров в неговата клиника , а другата ми препоръка е за клиника Нордента.

# 2 462
Имам въпрос - насочиха ме към орален хирург и споменаха д-р Рослякова, но не бяха сигурни дали все още практикува.
Някой знае ли дали още работи/къде и евентуално впечатления?
Приемам и други препоръки.

# 2 463
  • Варна
2019 година ходих при нея по спешност, в Стоматологията. Преди години имаше и кабинет до Ботевата градинка. Звъннете в Стоматологията и ще Ви дадат информация.

# 2 464
Здравейте, някой ходил ли е при Д-р Михаела Янева на Съборни?

# 2 465
Здравейте, някой скоро почиствал ли си е зъбен камък, доволни ли сте и бихте ли препоръчали къде и при кой стоматолог сте извършили процедурата?

# 2 466
2 пъти годишно си почиствам зъбния камък,  при моята стоматоложка. Рутинна процедура е. И без препоръки може.

# 2 467
Здравейте!

Някой има ли информация за цената на преглед и консултация при доктор Едрев?

И понеже не съм наясно, ваденето на мъдрец минава ли по ЗК?

# 2 468
2 пъти годишно си почиствам зъбния камък,  при моята стоматоложка. Рутинна процедура е. И без препоръки може.

Последния път като ми чистиха зъбния камък ми бяха разкървени после венците и направо не искам да си спомням. А и доста си ме болеше. Но мисля, че ми почистваха подвенечния зъбен камък...иначе като цяло не образувам кой знае какъв надвенечен зъбен камък...а за подвенечен нямам идея, през какъв интервал се почиства и как изобщо решават да го чистят...

Сега записах час в Медико денталния да видим как ще бъде.
So Lucky, а коя е твоята стоматоложка? Би ли споделила:)

# 2 469

Сега записах час в Медико денталния да видим как ще бъде.
So Lucky, а коя е твоята стоматоложка? Би ли споделила:)
Моята е бременна и за съжаление не приема нови пациенти. Но специално зъбен камък,  всеки опитен зъболекар чисти без проблем. Не би трябвало да има сериозно кървене.

# 2 470
Не съм ходила от над година за зъбен камък, но последно го почистиха много бързо (ДКЦ 3 д-р Пламена Стефанова). Може би лесно е падал, не знам. Доколкото знам винаги се чисти под венеца, не само видимата част. За кървене дори не помня. Сигурно е имало, но с някаква лека упойка ми намазаха зъбите. Не усещах нищо и след като премина всичко нямах и чувствителност, а очаквах такава. Ползвах Елудрил месец и някаква паста специално за венците ми препоръча стоматоложката. Ползвах я няколко месеца, но последващо я смених.
От докторката съм предоволна. Вече от няколко години я посещавам. И като отношение и като работа, и като цени съм доволна.

# 2 471
Др Градинаров до Макдрайв  или клиника Нордента в Бриз.

# 2 472
  • Варна
Някой ходил ли е на зъболекар при д-р Диана Димитрова в МЦ Младост. Мнения?

# 2 473
  • Варна
След препоръки тук избрах д-р Едрева за изграждане на счупен зъб. Беше много внимателна и ми обясни изчерпателно какво мога да направя и по други зъбни проблеми. За съжаление, минаха два месеца и изграденото от нея започна да пада. Sad Отново  се чудя при кой да ида за това, а трябва да подменям и на преден зъб коронка.

# 2 474
  • Варна
Не знам за изграждане на зъб ли става въпрос или за корона.
На мен едни такива зъби които бяха за корони, ми ги изградиха без корони 2015 година и им няма още нищо. Направи ми впечатление, че лекарката ми иска много малко пари за времето което отделя и работата която върши.
И си викам тя работата е много добра, но вероятно материала е евтин.
Исках да разговарям с нея, при тази добра работа нека да е поне най добрия материал.
Само тук ме отряза и не пожела да проведе дори и кратък разговор. Каквото реши тя това щяло да бъде. Вероятно си помисли, че искам по добър материал без да си платя.
Работата и за мен е много добра, но това и отношение.
Голяма част от зъболекарите не могат да комуникират с пациентите си.

Та има явно техники за изграждане на зъби и без корони. Дори един зъболекар тук от форума каза, че почти не ползвал зъботехник, работел често по тази техника.

Общи условия

Активация на акаунт