Стоматолози- гр. Варна

• 1 060 390
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 490
Според Google е един и същ. Има и двата адреса с един и същи телефон.
Хирург е, да.

# 2 491
Здравейте, някой посещавал ли е Цветелина Борисова от Дентален факултет? (Мисля, че става дума за същия човек с фамилия Борисова-Папанчева намерих я също)

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 23:35 от Troubly

# 2 492
Здравейте ! Може ли мнение за , др- Тодор Тодоров от медицински център, Алтея : )
Здравейте! Посещавала съм преди около две години за кариес! Работи много добреи много прецизно!  Сега се сетих, че работи май и със здравната каса. Мисля, че определено знае какво прави, но за коренови лечения беше предложил друга лекарка от клиниката, сега незнам как е в момента положението. Пращала съм и брат ми при него, също е доволен.

# 2 493
Здравейте ,трябва ми някой добър специалист с добри цени за Варна.Ще правя няколко коронки.
Има ли мнения за др.Стоилов от Креатив Дентал студио?

# 2 494
Здравейте, моля помагайте с хирург за вадене на кътник. Ако може да има скоро часове. Ще се радвам, да кажете и приблизителна цена.

# 2 495
  • Deutschland/HE
Д-р Тихомир Георгиев  - ръководител е на катедрата по хирургия, или д-р Борис Шопов. Цени не мога да кажа Sad

# 2 496
Здравейте, моля помагайте с хирург за вадене на кътник. Ако може да има скоро часове. Ще се радвам, да кажете и приблизителна цена.
Кътник или мъдрец?
Аз препоръчвам Перейра в стоматологията.
Цената беше символична.

# 2 497
  • Варна
Д-р Тихомир Георгиев  - ръководител е на катедрата по хирургия, или д-р Борис Шопов. Цени не мога да кажа Sad
Преди 3 дни вадих мъдрец при др. Шопов. Както винаги без никакви проблеми. Не го сменям за нищо!

# 2 498
  • Варна
С 1000 ръце за др. ШОПОВ. Преди 3 дни вадих мъдрец при него. Без никакви проблеми.  Не ги сменям за нищо!

# 2 499
Katrin, може ли ориентировъчна цена? Прави ли  панорамна снимка, знаеш ли? Само за частния кабинет записва, предполагам? Каня се да ходя..

# 2 500
  • In transit
Saudade, между 100 и 300лв са цените. Зависи дали е ретинирал зъба или не. Панорамни снимки прави, 25лв е цената.

# 2 501
И във факултета приема. На мобилния телефон му бях звъннала и ме извика след час там.

# 2 502
Благодаря ви!

# 2 503
  • Добрич
Здравейте! Поради ортодонтски причини ми се налага да ми извадят четвъртите зъби. Търся добър стоматолог на приемливи цени, който може да свърши тази работа. Благодаря предварително!

# 2 504
Имах гранулом преди години, моята зъболекарка ме излекува. Правя панорамни снимки през няколко години и не се е появил отново.

Тя доста спрягана в темата. Особен характер е, проклета. Не приема пациентът да подлага под съмнение преценката й. Преценете дали ще е вашия зъболекар.
Контакти давам на лични.

Моля и на мен

Общи условия

Активация на акаунт