Стоматолози- гр. Варна

• 1 062 633
  • 2 923
  •   3
Отговори
# 2 565
  • Варна
Професор Радосвета Андреева.

# 2 566
  • Варна
Да, просто се въртят няколко имена във фейсбук, а гледам, че са свързани и с големи суми, та съм ви много благодарна за съвети и впечатления. Тя е на 11 и има само един "по - издаден" кучешки зъб, нищо друго.

# 2 567
  • Варна
Синът ми беше при доктор Мила Стоянова, но не съм го водила при друг за второ мнение и не мога да сравня.

Аз се радвам, че мина само с шини и избегна брекетите.

Не знам друг дали щеше директно да ми каже брекети.

# 2 568
  • Варна
Ахаха, божеее, помислих, че е темата за брекетите.

Аз съм при Мила Стоянова също. Но д-р Тихомирова също в Smileart  е точно ортодонт за деца, доколкото съм чела.

# 2 569
  • Варна
Дъщеря ми е на 11 и вече мисля е голяма да я водя при Басриева, досега тя и беше зъболекар. Кучешкият и зъб излиза, а другия не се клати. Предполагам, че трябва да се извади. Вие къде водите тийновете за вадене?

# 2 570
  • Варна
Аз като не тийн, но с извадени 4 постоянни зъби на 2 пъти по два, мога с две ръце и два крака да препоръчам Шопов! Страхотен професионалист и човек!

# 2 571
  • Варна
Синът ми е при д-р Аврамов. Препоръчвам!
Не знам какво значи нормални цени, тъй като не съм проучвала сериозно преди 3 години.  Има възможност да се плаща на части.
 За вадене на зъби съм водила децата в унивеситетския дентален център.

# 2 572
И аз да кажа за ортодонт: Синът ми беше при Севдалина Янева.  НЕ препоръчвам! След свалянето на шините забелязвам, че отново се изкривявят/ застъпват долните зъби. За цените - всеки месец ходихме за регулиране на шините,и за 5 минути в кабинета оставяхме по 20 лв.

# 2 573
  • Варна
Не трябва ли да се носят ретейнъри после за да не се случи това?

# 2 574
  • Варна
Свалянето трябва да е постепенно, първо само нощем носене, после през нощ, две и т.н. Не внезапно, защото такова връщане на старото положение, е нормално.

# 2 575
  • Варна
При синът ми беше точно така.
Първо нон стоп с тях.
Всеки месец ходехме и плащахме, вече забравих 20 лв ли беше или 30 лв.
После лека полека започна да ги сваля, като яде, после само нощем с тях.
Свали ги окончателно, но мина да кажем 1 година и видях, че зъбите му се стремят да се върнат в старото си стърчащо положение.
Пак отидохме и му направиха нещо като апарат, така и не запомних правилната дума, което трябваше да стиска със зъби 2 часа на ден, това му беше упражнението и после спи с него.
Върнаха му се зъбите в правилната позиция и вече е без него.
Ще видим.
Заради това апарат, пак ходехме в началото всвки месец, после през 3 месеца и цената беше 30 лв на посещение.

# 2 576
Синът ми беше с ортодонтски апарат и трябваше да ги носи само вечер, не постоянно. В края на лечението вече не всяка вечер- намаляше постепенно до веднъж седмично. Моделът беше такъв, не би могъл да ги носи постоянно  и ги носи и свали точно според инструкциите на Янева и в момента на свалянето всичко беше идеално. Самите шини вече нямаше накъде да се регулират, и вече нямаше смисъл от тях. Не ни е казала да носи каквото и да е след свалянето.

# 2 577
Моля ви да ми препоръчате добър зъболекар във Варна, който със сигурност да ми слага упойка при всяка манипулация, защото от години попадам все на едни "пестеливи" на упойки зъболекари, заради които все повече и повече ми се засилва ужаса от ходенето на зъболекар.

# 2 578
Моля ви да ми препоръчате добър зъболекар във Варна, който със сигурност да ми слага упойка при всяка манипулация, защото от години попадам все на едни "пестеливи" на упойки зъболекари, заради които все повече и повече ми се засилва ужаса от ходенето на зъболекар.

Молдованови. До сега всеки път съм била добре упоена. 😅

# 2 579
При Молдованови при кого е по-добре за пломби/чистене на зъбен камък - синът или майката?

Общи условия

Активация на акаунт