Стоматолози- гр. Варна

• 1 040 811
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 610
Здравейте! Моля, препоръчайте ми добър зъболекар за изграждане на счупен, преден постоянен зъб на дете на 11 години! Ще бъда благодарна, ако някой сподели от личен опит. Има ли някой изграждал с бондинг, трайна ли е процедурата и наистина ли не си   личи?
[/quote]

Smileart в Чайка. Имат и сайт.
[/quote]. Не бих препоръчала Аврамов, особено за дете.

# 2 611
Здравейте, Моля споделете мнение за д-р Ивайло Василев. Мисля кабинета му се намира на ул. Ангел Кънчев 24. Благодаря предварително!

# 2 612
Здравейте! Някой има ли впечатления от Златеви, Вл.Варненчик 110?

# 2 613
Моля за мнения за айдент в Чайка. Ще бъда много благодарна, ако някой сподели с какви впечатления е!

# 2 614
Здравейте! Бихте ли ми споделили добър стоматолог за циркониева коронка и кариес. А какво мислите за Булдент, д-р Ирина Кулова, Дентал Чайка, д-р Ивета Катрева, д-р Мирослав Атанасов? Колкото повече чета, повече се обърквам, а имам СПЕШНА нужда от стоматолог. Предвид стари и неприятни случки с “добри стоматолози”  сега съм много скептично настроена и не зная на кого мога да се доверя, че да се грижи така за зъбите ми, все едно са неговите. Благодаря Ви, предварително!

# 2 615
  • Варна
Момичета, как се свързвате с д-р Шопов? Днес звъня цял ден на тел. 0888306781 и не мога да се свържа с него. Взех номера от нет-а, дали е актуален или пък има друг номер за записване на часове?

# 2 616
  • Варна
Момичета, как се свързвате с д-р Шопов? Днес звъня цял ден на тел. 0888306781 и не мога да се свържа с него. Взех номера от нет-а, дали е актуален или пък има друг номер за записване на часове?
На този номер съм се свързвала, сега ще. Но повечето дни работят от 12 30 до 19. Ето линк: https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tFP1zc0Kkwrjzc0TTZgtFI … e-mobile&ie=UTF-8

# 2 617
  • Варна
Да, видях работното им време, звънях цял следобяд. Само два пъти ми даде заето, а в останалите пъти никой не отговаряше. Писах и на вайбър дори.
Благодаря все пак, утре ще продължавам с опитите.

# 2 618
Момичета, искам да си направя кабинетно избелване. Жълти и много чувствителни са ми зъбите.
Къде можете да препоръчате?

# 2 619
Трябва ми адреса на кабинета на Д-р Искра Цанова-ортодонт. Някъде в Чайка е, в нета ми излиза адрес за улица Иван Аксаков, но е старият кабинет.

# 2 620
Някой може ли да ми каже каква е цената за преглед при Доц. Д-р Папанчев?

# 2 621
Д-р Венелинов..цена за кореново лечение ..някой може ли да ме ориентира?

Да предложите и друг за релечение на корени под паднала коронка?

Благодаря..

# 2 622
  • Deutschland/HE
Преди 5-6години позната се лекуваше при него и я попитах: за кореново на 3-4 зъба, един онлей, една коронка платих около 13 000лева.

# 2 623
13к?!
Преди 10 години за кореново лечение с онлей било към 1500-2000 на моята най-добра приятелка. Много добра работа докато онлея не се счупил... Unamused
Сега колко практикува е отделен въпрос. Повече ходи по обучения и т.н.
Само че каква файда като не можел да разпознае плака и си мислел че нещо било правено по зъба. Smirk

# 2 624
  • Варна
Към кого да се насоча за лечение с алайнери? Засега информация намирам само за д-р Стефанова и май натам клоня..

Общи условия

Активация на акаунт