Стоматолози- гр. Варна

• 1 039 833
  • 2 899
  •   2
Отговори
# 2 820
Нещо да попитам и аз информативно. Колко време Ви отне поставянето на един имплант - от махането на Вашия зъб до поставянето на самия имплант и коронката към него? Нещо имам чувството, че ме мотат.

# 2 821
  • Варна
Нещо да попитам и аз информативно. Колко време Ви отне поставянето на един имплант - от махането на Вашия зъб до поставянето на самия имплант и коронката към него? Нещо имам чувството, че ме мотат.
Изкараха ми зъба юли, февруари бях със завършен имплант с корона.

# 2 822
  • Варна
Здравейте, имате ли впечатления от д-р Бонева? Търся нов зъболекар за дъщеря ми на 14г.
Препоръка за ортодонт също ще ми е от полза. Благодаря.

# 2 823
  • Варна
Здравейте, някой правил ли си е адхезивен мост във Варна? Може ли мнения:
1. Дали е доволен от този вид мост?
2. Кой стоматолог във Варна работи с адхезивни мостове и сте останали доволни от услугата?
3.Как се движат цените - за 1 зъб примерно?

Благодаря на този, който ме информира.

# 2 824
Здравейте, някой правил ли си е адхезивен мост във Варна? Може ли мнения:
1. ............................
2. Кой стоматолог във Варна работи с адхезивни мостове и сте останали доволни от услугата?
3...............

Благодаря на този, който ме информира.
Мисля, че Д-р Титева във Фамилия дент прави. Можете да разгледате ФБ страницата ѝ.

# 2 825
Със сигурност прави. Аз бях се консултирала с нея, но в моя случай не можеше да се направи, заради съседните зъби. По спомен, двата зъба от двете страни на липсващия зъб не трябва да са лекувани от пулпит. Или здрави или максимум кариес да е лекуван, за да се направи такъв мост. Иначе се касаеше за един липсващ зъб и сумата беше като за мост на 3 зъба (с 1 липсващ ).

# 2 826
  • Варна
Със сигурност прави. Аз бях се консултирала с нея, но в моя случай не можеше да се направи, заради съседните зъби. По спомен, двата зъба от двете страни на липсващия зъб не трябва да са лекувани от пулпит. Или здрави или максимум кариес да е лекуван, за да се направи такъв мост. Иначе се касаеше за един липсващ зъб и сумата беше като за мост на 3 зъба (с 1 липсващ ).

Благодаря за споделеното инфо.  То май наистина така е принципът за изчисляване на цената на мост - липсващият зъб(и) плюс двата съседни.

На мен ми предложиха 520 лева за адхезивен мост на 1 липсващ зъб, а пък чета, от ценоразпис на софийски зъболекар някакъв - около 300 и нещо лева. Затова попитах.

# 2 827
2018 г съм питала. Тогава цената за адхезивен беше 550 лв. Сега пише 860 лв.
Има ценоразпис в сайта.

# 2 828
  • Варна
Здравейте, имате ли впечатления от д-р Бонева? Търся нов зъболекар за дъщеря ми на 14г.
Моята дъщеря е на 15 и ще слагаме след 2 седмици брекети при д-р Титева. От края на миналата година имаме план за лечение, но имаше млечни за вадене затова се наложи да изчакаме. Ние правихме консултация също със Стефанова и с Парушева, всички са Ок, имаха различен подход, при нас е малко по-сложен случай и преценихме, че д-р Титева е нашият човек. Имам и близки, които носиха/носят брекети и са ѝ пациенти и затова се спряхме също на нея накрая. Работи със самолигиращи, но конкретно кои, трябва да видя какво пише в плана. Моят съвет е да направите консултация с поне 2ма или повече преди да решите. Във ФБ има група за брекети и алайнери, има доста споделен опит и снимки на хора, може би ще ви е полезна. Има препоръки и за различни градове, включително Варна.
За зъболекар, моите деца са при Бозуков, голямата от малка /тя обаче няма правено нищо по зъбите за сега /, малкия има 1 пломба и само при него си отворя устата.

# 2 829
  • Варна
Много благодаря за отговора, а като цени сравними ли са изброените ортодонти?

# 2 830
  • Варна
Много благодаря за отговора, а като цени сравними ли са изброените ортодонти?
Индивидуално е според случая. При нас при Парушева и Титева цените бяха например с 500лв. разлика, при Стефанова с 1000 повече. Със сигурност има и на по - ниски цени предполагам, но предвид, че нашия случай е малко по-сложен, прецених че между тях ще е изборът.

# 2 831
  • Варна
Аз препоръчвам и д-р Бъчваров ортодонт в кв. Бриз.
Направи ми хубаво впечатление когато заведох сина си. Каза, че има лека кривина в зъбите, но нищо притестително от здравословта гледна точка и ако не държим на идеална права редица зъби, няма нужда да правим нищо. И ми взе символична сума пари, защото реално нищо не направи.
После се върнах при него за себе си. Сложих си алайнери и си изправих зъбите. Много съм доволна. В темата за алайтерите съм писала.
Има и чудесен зъболекар при него, по спомен Емил Георгиев, но не работи по здравна каса.
При д-р Титева си правих бондинг на едно недорасло зъбче (Бъчваров предпочита фасети). И от нея съм много доволна.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 08:46 от Lady April

# 2 832
Имам познати, доволни от д-р Бъчваров. Не са с бреки децата, наблюдавал зъбите в развитие. Колко пъти звънях на телефона на клиниката му не помня, но никой не вдигна или върна отговор, не съм ходила да го търся на място.
Чета добри отзиви за д-р Титева, бих я посетила, ако се стигне до имплант.

# 2 833
Препоръчвам д-р Анелина Едрева. Изключително мила и внимателна. Работи със здравна каса.

Може ли координати?
Аз също съм в търсене след като години наред ходих на едно и също място, след което ми се счупиха 2 от 4 пломби и им теглех майн7те, а уж бяха безупречни в работата си. Намерих друга дама стоматолог и един месец по-късно излезе в майчинство.
Аз държа много на зъбите си, на всеки 5 6 месеца съм на почистване на зъбен камък, правя кариеси максимално скоро след появата им. Сега търся ЖЕНА стоматолог задължително, по здравна каса в централни части на града, без големи клиники като дентапрайм. Насочила съм се към д-р Мери Мартинова мисля в Бриз, но забравих точното име на практиката.
Държа на това да има асистент, защото все още има места, на които липсва такъв, и като събера много слюнка става лошо. Също държа да работят с платно за пломбите и да имат опит в кореново лечение.
За Парушева някой може ли да каже актуални цени? Благодаря

# 2 834
  • Варна
Аз съм много доволна от Росица Йонкова, кабинетът й е на ул. „Константин Величков“ 33. Отговаря на всичко, което искате, само не знам какво означава да работи с платно за пломби.

П.П. разбрах за какво платно става въпрос, Йонкова не използва такова.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 09:46 от Katerina M

Общи условия

Активация на акаунт