Стоматолози- гр. Варна

• 1 040 278
  • 2 900
  •   2
Отговори
# 810
Божилова работи със ЗК и ние сме доволни
а д-р Илиева работи ли или само Божилова , има ли часове , за колко време напред записва

# 811
  • Варна
а д-р Илиева работи ли или само Божилова , има ли часове , за колко време напред записва
Доколкото знам от д-р Божилова, д-р Илиева е в чужбина и няма изгледи да се връща скоро. Последно ходихме през юни и я нямаше. Иначе от д-р Божилова и ние сме доволни като отношение и подход. Не са се налагали никакви манипулации до момента за радост.  

# 812
  • Варна
Д-р Илиева я няма. Миналата седмица бяхме на преглед при д-р Божилова. Час записах ден-два преди да отидем.

# 813
Може ли да ми препоръчате добър стоматолог на добри цени?  Simple Smile

# 814
Здравейте
Някой ходил ли е скоро да си лекува кариес при Ивайло Василев? Каква е цената на пломбата при него? Имам няколко зъба с кариеси и е от значение за мен. Доколкото разбрах жена му се занимава с това и затова искам да попитам дали и тя е толкова добър специалист като него?
Благодаря предварително!

# 815
Търся също мнение за Николинка Камбурова в МЦ Младост и Десислава Платникова. Как работят, цени на пломби?
Моля ако някой е ходил скоро при някоя от тях да сподели. Благодаря.

# 816
  • York
Изключително съм доволна от Камбурова. Не работи по ЗК, но е много внимателна и гледа да си изпипва всичко какво трябва, не разкатава с безкрайно слагане на лекарства и т.н. Цените мисля са като навсякъде - пломба 50-60 лв.

# 817
Ние с моите щерки ходихме това лято при д-р Хаджиева-млада ,усмихната ,много внимателна и отзивчива.Обяснява много подробно всичко ,което ме интересува.Водихме и баба ми да и вади зъб и за частична протеза-и тя е доволна.Цените са като на повечето места.
Бъдете здрави и усмихнати Simple Smile!
  bouquet

# 818
Моля ви,не ходете при д-р Димчо Манев.Преди 2 месеца ми извади мъдреца оперативно,беше страшно груб ,през цялото време на операцията-усещах всичко. И на всичкото от горе ми беше зашил бузата за венеца .Трябваше да ми махне конците около 10 ден и да ме наблюдава,но не.С хиляда уговорки се реши да ми махне конците 16-17 ден.
Мина месец от операцията и забелязах,че имам забравен конец.Реших да не ходя при него ,защото щеше да направи някоя др беля.Сега края на 2 месец друг Д-р-хирург установи,че раната ми е отворена и може би всичко ще трябва да се повтори.

# 819
  • Варна
Моля ви,не ходете при д-р Димчо Манев.Преди 2 месеца ми извади мъдреца оперативно,беше страшно груб ,през цялото време на операцията-усещах всичко. И на всичкото от горе ми беше зашил бузата за венеца .Трябваше да ми махне конците около 10 ден и да ме наблюдава,но не.С хиляда уговорки се реши да ми махне конците 16-17 ден.
Мина месец от операцията и забелязах,че имам забравен конец.Реших да не ходя при него ,защото щеше да направи някоя др беля.Сега края на 2 месец друг Д-р-хирург установи,че раната ми е отворена и може би всичко ще трябва да се повтори.
Ужас, какво е това отношение!!! Направо съм възмутена. Къде работи този човек?

# 820
Здравейте, бях се спряла на клиниката на д-р Матеев, като водещ мотив за изборът ми беше близостта й до нас, но се оказах крайно възмотена от отношението  #2gunfire , ораганизацията на часовете, както и самото обслужване. Аз със сигурност не бих ги посетила отново, а и Вие, ако нямате време, пари и нерви за губене, по-добре се насочете към друга стоматологична клиника  #Cussing out

# 821
  • ride my bike...
Къде мога да си направя снимка на зъб?
И имали разлика в цените?

# 822
  • Варна
Последно правих снимка в Първа частна стоматология на Ген. Колев 8 - 7лв. без здравна книжка, а по касата около 3-3,50 беше.

# 823
Аз даже не знаех, че може по касата да се прави снимка  Thinking
Преди 2 месеца си правих в един нов (за мен поне) център - 7лв  . Намира се до окръжна болница, в пресечката до пицарията срещу Пикадили център.

# 824
  • Варна
Моля предложете зъболекар, по възможност в района на Христо Ботев, Колхозен пазар, автогарата или катедралата. По принцип съм с много здрави зъби - без кариеси и пломби, но за сметка на това се нуждая от редовно и качествено почистване на зъбния камък - иначе ми се разклащат всички зъби, а цяла бременност не съм стъпвала ...

Общи условия

Активация на акаунт