Стоматолози- гр. Варна

• 1 060 946
  • 2 921
  •   2
Отговори
# 2 520
Съжалявам, че сте преживяли това.
Аз съм писала положително мнение за докторката преди години, когато направи страхотен жест към мен. Беше много внимателна и мила. Преди операцията ми даде дори насоки относно друго мое заболяване и съм изключително доволна от цялото отношение и резултата от операцията. След операцията я посетих 2-3 пъти за промивки и повече не съм я посещавала.

# 2 521
Здравейте, след посещение на дентален кабинет, който засега няма да споменавам, ми се получи здравословен проблем. Бях за почистване на зъбен камък, уж всичко беше наред. Зъбите ми бяха чувствителни няколко дни, което е нормално. Обаче на втория ден след процедурата развих главоболие, носът ми се запуши и тн. По принцип имам синузит и предполагам, че той е възпален, но според зъболекарката имам 2 кариеса и един малък, които са за правене. Възможно ли е по някакъв начин да са ме заразили с апаратурата си  по време на почистването на зъбния камък? Тествах се и за вируса, - резултат, не е това.
И да попитам някой да е ходил скоро при Магдалена Вълкова, какви са цените?

# 2 522
Според мен е съвпадение, някое вирусче те е хванало.
И аз като се разболея, все връщам лентата назад да видя къде кога съм го  хванала...

# 2 523
Риновируси има сега.
Скрит текст:
Разбира се, освен Ковид.
Изолирана на село за няколко дни, жива душа няма и аз цъфнах с хрема, секрети към носоглътката.

# 2 524
Аз нямам секрети, сцепи ме главата едностранно от петък вечерта, в неделя бях на неотложния изписаха ми обезболяващо и Амоксиклав, в понеделник т.е. вчера пак ме болеше постоянно, не мога да гледам, да се наведа, нищо.. все пак утре съм на УНГ и ще търся причината, ще искам посявка вероятно.

# 2 525
  • Deutschland/HE
Тази болка може да е от възпален синузит, тогава така боли при навеждане Sad За съжаление там си трябва антибиотик, нагревки... На мен ми помага загрята морска сол в торбичка за временно облекчаване. В ДМ сигурно имат торбички и с костилки от череши, за да се загряват в микровълновата.

# 2 526
  • Варна
Понеже бях питала, та сега да изкажа и мнение.

Вадих си 4 четвърти зъби при Шопов. Много готин човек! Всичко мина идеално. При първите два след упойката малко ме болеше, но търпимо или поне за мен търпимо. При вторите два даже и болка нямаше след това, все едно не са ми вадени зъби. Препоръчвам с две ръце и два крака, ако някой търси къде да му вадят зъби.

# 2 527
  • varna
Здравейте, интересувам се от актуално мнение за стоматолог- хирург / лицево- челюстен хирург, който да премахне киста, под корена на зъба. Във Варна някой практикува ли лазерно отстраняване на подобен проблем?

# 2 528
  • варна
Здравейте ,търся мнение за детски зъболекар ,понеже имаме малко по сложен казус .Правих панорамна снимка на сина си на 7 г ,понеже има свръх броен зъб .На снимката се вижда зъб които пречи на постоянен резец да излезе и се чудя при кой са го заведа .Моля препоръки за специалист.Казаха ми за стоматологията или факултета по дентална медицина ,но незнам при кой да го заведа.

# 2 529
  • Варна
Здравейте ,търся мнение за детски зъболекар ,понеже имаме малко по сложен казус .Правих панорамна снимка на сина си на 7 г ,понеже има свръх броен зъб .На снимката се вижда зъб които пречи на постоянен резец да излезе и се чудя при кой са го заведа .Моля препоръки за специалист.Казаха ми за стоматологията или факултета по дентална медицина ,но незнам при кой да го заведа.
Здравейте.
Направете консултация с ортодонт. Той ще ви разясни какво трябва да се направи.

# 2 530
  • Варна
Професор Радосвета Андреева в Университетския медико-дентален център.

# 2 531
При изграден зъб с щифт и фотополимер и последващо счупване спасение има ли, или вече следва вадене?
Мнения за Dentaprime Възраждане (Виста парк)?

# 2 532
  • Варна
При изграден зъб с щифт и фотополимер и последващо счупване спасение има ли, или вече следва вадене?
Мнения за Dentaprime Възраждане (Виста парк)?
Няма значение с какво е изграждан, а къде е счупен. Ако е над нивото на венеца, ще може да се запази.

# 2 533
Благодаря, Д-р Аврамов.
Значи няма шанс. Буквално се отчупи 1/3 от зъба до венец. Вижда се запълването.

# 2 534
  • Варна
Благодаря, Д-р Аврамов.
Значи няма шанс. Буквално се отчупи 1/3 от зъба до венец. Вижда се запълването.
Ако е до венеца има шанс.
Идете на преглед и ще ви кажат.  Това че се вижда заплънката на зъба, не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт