Стоматолози- гр. Варна

• 1 060 864
  • 2 921
  •   1
Отговори
# 2 910
Аз съм техен пациент от малко над 2 години. Правени са ми пломби, няколко рутинни почиствания на зъбен камък, избелване - много съм доволна. Отидох по препоръка на една приятелка, която си беше правила бондинг при д-р Пенева (собственичката), много ми допадна нейният резултат, но все не мога да се наканя за себе си, пък и нямам кой знае каква нужда, та затова започнахме с належащото. Ако имате някакви други въпроси - насреща съм.
Някой да е посещавал клиника Утопия? Гледам, че за процедурите, които ще са ми нужни цените им са с една идея по-евтини, а и са на пет минути от работното ми място, но за първи път чувам за тази клиника. Също така ми е интересно с какви алайнери работят.

И като цяло във връзка с алайнерите ми е интересно дали някой в темата има позитивен опит с такъв вид лечение със специалист във Варна.

Edit - упс, видях, че има отделна тема по въпроса, но все пак ще си оставя коментара, защото вече ми беше отговорено Blush

# 2 911
Здравейте, имате ли актуална информация за цените за вадене на мъдрец? Мисля си за др. Едрев и др. Желев.  Искам ориентировъчно инфо , ако имате. Благодаря!

# 2 912
  • varna
Здравейте, моля за мнение за Д-р Огнян Тивчев. Предстои ми сериозно лечение.

# 2 913
  • Варна
Моля, препоръчайте дентален лекар за екстракция на израснал мъдрец, по ЗК.
Благодаря!

# 2 914
Може ли мнение за зъболекар работещ събота или неделя?

# 2 915
Може ли мнение за зъболекар работещ събота или неделя?
Повечето частни кабинети работят в събота.

# 2 916
То държавни няма.
В нашия град няма работещи уикенд и празници.

# 2 917
Във Варна има.
Тип дентални клиники са. Имах в предвид, че Стоматологията и Денталния факултет не работят уикендите, но малките клиники, някои- да.

# 2 918
Моля да ми препоръчате зъболекар с добър зъботехник за долен дъвкателен зъб, на който трябва да се сложи щифт и коронка. Мнения за д-р Любомир Градинаров?

# 2 919
Здравейте! Бихте ли ми споделили добър стоматолог за циркониева коронка и кариес. А какво мислите за Булдент, д-р Ирина Кулова, Дентал Чайка, д-р Ивета Катрева, д-р Мирослав Атанасов? Колкото повече чета, повече се обърквам, а имам СПЕШНА нужда от стоматолог. Предвид стари и неприятни случки с “добри стоматолози”  сега съм много скептично настроена и не зная на кого мога да се доверя, че да се грижи така за зъбите ми, все едно са неговите. Благодаря Ви, предварително!

Към кой стоматолог се насочихте? Аз съм в същата ситуация

# 2 920
На вас случва ли ви се всеки нов зъболекар, при който отидете да ви казва, че пломбите ви за нищо не стават и са всички за смяна. Вече се чудя, това възможно ли е, омръзна ми на няколко години да си преправям цялата уста.. Болки.. Пари.. Време..

# 2 921
  • Варна
На вас случва ли ви се всеки нов зъболекар, при който отидете да ви казва, че пломбите ви за нищо не стават и са всички за смяна. Вече се чудя, това възможно ли е, омръзна ми на няколко години да си преправям цялата уста.. Болки.. Пари.. Време..

По това разбирам дали искам да остана при този стоматолог. Почне ли с негативните коментари, това за мен е червен флаг.

Общи условия

Активация на акаунт