Стоматолози- гр. Варна

• 1 058 910
  • 2 918
  •   1
Отговори
# 2 910
Аз съм техен пациент от малко над 2 години. Правени са ми пломби, няколко рутинни почиствания на зъбен камък, избелване - много съм доволна. Отидох по препоръка на една приятелка, която си беше правила бондинг при д-р Пенева (собственичката), много ми допадна нейният резултат, но все не мога да се наканя за себе си, пък и нямам кой знае каква нужда, та затова започнахме с належащото. Ако имате някакви други въпроси - насреща съм.
Някой да е посещавал клиника Утопия? Гледам, че за процедурите, които ще са ми нужни цените им са с една идея по-евтини, а и са на пет минути от работното ми място, но за първи път чувам за тази клиника. Също така ми е интересно с какви алайнери работят.

И като цяло във връзка с алайнерите ми е интересно дали някой в темата има позитивен опит с такъв вид лечение със специалист във Варна.

Edit - упс, видях, че има отделна тема по въпроса, но все пак ще си оставя коментара, защото вече ми беше отговорено Blush

# 2 911
Здравейте, имате ли актуална информация за цените за вадене на мъдрец? Мисля си за др. Едрев и др. Желев.  Искам ориентировъчно инфо , ако имате. Благодаря!

# 2 912
  • varna
Здравейте, моля за мнение за Д-р Огнян Тивчев. Предстои ми сериозно лечение.

# 2 913
  • Варна
Моля, препоръчайте дентален лекар за екстракция на израснал мъдрец, по ЗК.
Благодаря!

# 2 914
Може ли мнение за зъболекар работещ събота или неделя?

# 2 915
Може ли мнение за зъболекар работещ събота или неделя?
Повечето частни кабинети работят в събота.

# 2 916
То държавни няма.
В нашия град няма работещи уикенд и празници.

# 2 917
Във Варна има.
Тип дентални клиники са. Имах в предвид, че Стоматологията и Денталния факултет не работят уикендите, но малките клиники, някои- да.

# 2 918
Моля да ми препоръчате зъболекар с добър зъботехник за долен дъвкателен зъб, на който трябва да се сложи щифт и коронка. Мнения за д-р Любомир Градинаров?

Общи условия

Активация на акаунт