Стоматолози- гр. Варна

• 1 040 625
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 655
И аз. Съм чувала добри отзиви за него, а и във фб много хвалебствия..
Какво стана?

Отидох заради мъничко счупено парченце от вътрешната част на преден долен зъб. Пили, лепи, накрая ми дава огледало да погледна и бях в шок - единият зъб скъсен наполовина на другия 🥹
След като видя ужаса в очите ми започна ново пилене.
Отново катастрофално изпълнение. Станах от стола, платих (не ми даде касов бон) и си тръгнах.
Чувствах се като опитно зайче.

# 2 656
Здравейте, моля препоръщайте ми добър ендодонт във Варна!

# 2 657
Здравейте, моля препоръщайте ми добър ендодонт във Варна!
Аз съм ходила при Мая Дойчинова на Парижка комуна.
Че е добра - добра е, но сто път ми отменяше часовете, изнервяше се докато работеше и прочее.
В Smile time бях за преглед и консултация, там работи доктор Полина Велчева/Вълчева (не помня точно), тя има микроскоп, думите й бяха "вземам 500 на зъб, за две посещения мога да ти прелекувам зъба", не ми вдъхна доверие.

# 2 658
Аз препоръчвам доц. Борисова от Университетски медико-дентален център, но свободните часове вървят доста напред във времето.

# 2 659
Ужасно съм разочарована от д-р Антони Гунчев. Буквално ми съсипа зъб. Уж само положителни отзиви в superdoc...
За др Антони Гунчев не мога да кажа нищо,но за баща му...чудесен човек,наистина чудесен,но като зъболекар...потроши ми 2 зъба

# 2 660
Мнения за Врабчев в Аспарухово?

# 2 661

Преди 17 г ми спаси зъб, който беше за вадене според 2-ма други и зъб от това не ставало.
Много бях впечатлена, но ми струваше и сума. При цени тогава за лечение на пулпит+ пломба около 55-60 лв, моето лечение с пломбата и лазер мисля ми излезе към 160 лв, при минимална заплата 135 лв. С кеф и ги дадох. Плащах на части в посещение. Зъбът ми си е още в устата.
Споделям конкретно за тази докторката, именно защото други доктори отхвърлиха възможността зъбът да бъде лекуван.
Иначе с днешна дата ходя при доктор Пламена Стефанова в ДКЦ3. Скоро ми изгради зъб, за който мислех, че няма да го бъде, защото имаше щифт и се отчупи ниско под венеца. Е... взе че стана работата. Цените са добри. На фона на споделеното тук от други.
Благодаря, ще опитам при доктор Пламена Стефанова в ДКЦ3, тъй като след посещението при д-р Шопов бях толкова разстроена, че лесно станах плачка на крадци и цялата сума, отделена за лечение и импланти ми беше открадната

Посетих най-после Пламена Срефанова. Еднозначно не става. Изпрати ме за панорамна снимка "при приятел" въпреки че и носех актуална такава. Наговори ми куп глупости без изобщо да ме прегледа и разбира се си взе таксата за преглед без да е извършвала такъв и след като разбра, че млко или много съм наясно с проблемите си, ме отсвири. Чаках месец за нищо. Категорично не препоръчвам

# 2 662
Здравейте! Търся си добър зъболекар във Варна - ако може да пишете и в кой район са и дали работят по ЗК. Имам по-специфичен случай за прелечение на зъб, така че трябва да е добър ендодонт. Благодаря!

# 2 663
Здравейте, предстои ми вадене на 4 ретинирани мъдреца при проф. Т.Георгиев.
Предлага ми да ги извадим 4те с пълна упойка на куп. Някой с такъв опит?
Дали не е по добре 2 по 2, горе долен и после от другата страна.
Иска ми се да приключа с 1 ходене, но пък как ще се храня и живея после Simple Smile

# 2 664
  • Deutschland/HE
В Германия ги вадят мног често и 4те наведнъж, така или иначе 3-4 дни е трудно храненето, само на меки храни, каши, пюрета. Аз лично бих избрала наведнъж и да се свършва. Като се познавам, може втория път да го отлагам и 2-3 години.

# 2 665
А как става храненето след като от всички страни има рани? Така няма ли риск за инфекция при попадане на храна?

# 2 666
  • Deutschland/HE
Няма, върху раните има малки сасиреци и т епазят раната, за това не трябва да се смуче и жабури първите дни.
На мен едновременно ми извади един корен на 7ми зъб горе и ми сряза юздичката между венеца и долната устна. Първите дни бях на таратор, поразстопен сладолед, рядко картофено пюре.
Много лека ръка има и нямах никакви проблеми.

# 2 667
Благодаря за споделянето Simple Smile и аз мисля, че ако реша да ги направя 2 по 2, може да не се върна скоро за вторите 2. Това ми беше и идеята да ги махна на куп. Просто са във венеца и си мислих, че раните са големи и ще съм тотал 1 седмица Simple Smile

# 2 668
Да ви попитам за срязване на  юздичката между венеца и долната устна,понеже ми предстои такава манипулация.

# 2 669
Благодаря за споделянето Simple Smile и аз мисля, че ако реша да ги направя 2 по 2, може да не се върна скоро за вторите 2. Това ми беше и идеята да ги махна на куп. Просто са във венеца и си мислих, че раните са големи и ще съм тотал 1 седмица Simple Smile

Не знам как ще се чувствате след операцията, но според мен да, правилно сте се ориентирала, че ще сте тотал щета откъм възможност за нормално хранене, поне за седмица. Не знам как ще се храните, само на течна храна ще сте, а седмица е доста време...

На мен са ми махани мъдреци на два пъти - първо от едната страна, след десетина дена от другата, именно заради опцията да се храня нормално, макар и на едната страна. Хапвах си твърда храна на здравата страна съвсем нормално. Раните трябва да се пазят първите десетина дена до махането на конците, което не виждам как ще стане ако ядете твърда храна, и как точно ще я ядете без да попада на раните от двете ви страни.

Общи условия

Активация на акаунт