Стоматолози- гр. Варна

• 1 055 017
  • 2 909
  •   2
Отговори
# 2 895
Здравейте, моля, препоръчайте стоматолог, който е добър в ендодонтията/коренови лечения.
Благодаря!🤗

# 2 896
  • Варна
Някой има ли мнение за доктор Петър Дойчинов като имплантолог за по усложнени случаи. В смисъл не един два, а по цялостно възстановяване...

# 2 897
  • ВАРНА
Здравейте ! Моля за актуални мнения за д-р Градинаров до МакДрайв ( близо ми е по район ) - за почистване на зъбен камък, преглед, евентуално обсъждане на възпален венец. Снимка при него ли се прави или къде ?
Преди време четох отзиви и за жена пародонтолог, но не записах името - моля за препоръки - искам да направя консултация. Благодаря предварително !

# 2 898
  • Варна / UK
Два пъти почиствам зъбен камък при д-р Градинаров - доволна съм. И две пломби имам правени при него - седят си; добре са направени. За снимка ме е пращал по здравна каса - някъде зад Стоматологията на центъра беше.

# 2 899
Някой има ли мнение за доктор Петър Дойчинов като имплантолог за по усложнени случаи. В смисъл не един два, а по цялостно възстановяване...
Препоръчвам .
Някой беше питал  за пародонтолог. Д-р Ирена  Георгиева, университетски медико-дентален  център Варна.

# 2 900
Два пъти почиствам зъбен камък при д-р Градинаров - доволна съм. И две пломби имам правени при него - седят си; добре са направени. За снимка ме е пращал по здравна каса - някъде зад Стоматологията на центъра беше.
Споделям мнението.

# 2 901
  • Варна
Здравейте, мнение за Леге Артис - денталната клиника?

# 2 902
  • Варна
За д-р Яшева и д-р Търсанкова мога само хубави неща да кажа - грижа, отношение, предразполагат пациентите си да се чувстват добре, а най-важното е че са много добри в работата си! д-р Яшева ми прави пломба на трудно място преди 3 години, която преди това двама други зъболекари правиха и падаше до втория месец.

# 2 903
  • Варна
Здравейте отново,
търся добър ендодонт за консултация, може ли препоръки

# 2 904
  • Варна
С две ръце за д-р Търсанкова!
Някой има ли координати /телефон за запазване на час/ на д-р Ани Помакова, ортодонт?

# 2 905
Д-р Яшева е невероятен специалист, тя работи от много години, разбира си от работата, мила и внимателна. Правила ми е много зъби и всичко е било безупречно. За Търсанкова не мога да кажа същото! Мила е, но до там. Още ме боли зъб, направен от нея и търся решение за него...

# 2 906
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате добър зъболекар/ка в град Варна?
Интересувам се от бондинг на достъпна цена и става въпрос за малка корекция.

# 2 907
  • Варна
Аз ходих при доктор Титева за бондинг. Също на едно зъбче малка корекция. Струваше ми 600 лв преди 1-2 години.

# 2 908
Някой да е посещавал клиника Утопия? Гледам, че за процедурите, които ще са ми нужни цените им са с една идея по-евтини, а и са на пет минути от работното ми място, но за първи път чувам за тази клиника. Също така ми е интересно с какви алайнери работят.

И като цяло във връзка с алайнерите ми е интересно дали някой в темата има позитивен опит с такъв вид лечение със специалист във Варна.

Edit - упс, видях, че има отделна тема по въпроса, но все пак ще си оставя коментара, защото вече ми беше отговорено Blush

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 14:41 от Oliboo

# 2 909
  • Варна
Мисля, че има отделна тема за алайнерите. Но аз си коригирах горните зъби с алайнери при доктор Бъчваров в Бриз. Много много доволна съм. Имам добри отзиви от приятелка и за клиника Нордента. Също подреждат зъби.

Общи условия

Активация на акаунт