Стоматолози- гр. Варна

• 1 039 639
  • 2 898
  •   1
Отговори
# 2 850
  • Варна
Аз съм супер доволна от Градинаров. Оправи ми зъб, на който беше паднала пломба и една четвърт от зъба се беше отчупила. Перфектна работа. Много човешко отношение.
И аз си записах час при него, препоръчаха ми го, дано и аз да остана доволна.
Здравейте, искам да попитам някой дали си правил бондинг на износени зъби. При кой специалист и дали сте доволни, колко години са минали и дали е паднал бондинга? Въпросът ми е за Варна.
Аз правих бондинг на доста зъби, но в началото на януари, не мога да дам дългосрочен отзив още, но съм за момента доволна. Моят бондинг е правен във Фамилиядент от д-р Биляна Титева.
Зъбите ми бяха с разстояния и леко износени заради бруксизъм.

# 2 851
  • ВАРНА
Аз правих бондинг на доста зъби, но в началото на януари, не мога да дам дългосрочен отзив още, но съм за момента доволна. Моят бондинг е правен във Фамилиядент от д-р Биляна Титева.
[/quote]
Извинете това ли платихте, което пише в сайта им:БОНДИНГ (частично естетично възстановяване на зъбна повърхност- например режещ ръб)           200-300лв.

# 2 852
  • Варна
Здравейте,

Предстои ми ходене на зъболекар за лечение на кариеси. Спрял съм се върху няколко и ще съм благодарен ако някой даде мнение за тези клиники. Трябва ми лекар с лека ръка и с нормално човешко отношение, защото съм имал ужасно много проблеми с зъбите и психологически ми е много сложно:

https://www.dr-gradinarov.com/ - др Градинаров
https://www.kunevadental.com/ - др Кунева
д-р Диляна Кънчева на ул. Охрид
https://nordenta.bg/ - дентална клиника Нордента
https://www.gerovadent.com/ - др Теодора Герова
https://dentallclinic.bg/

Ами аз като отношение съм доволна от д-р Пьотр Стоянов. Всичко при него се извършва без болка. Координатите му лесно се намират в нета.

# 2 853
Теодора Герова е моята фея на зъбките .
С изключително лека ръка . Всичко което е направила в устата ми е повече от перфектно .

# 2 854
Аз съм писала нееднократно за др Градинаров, че това е моят зъболекар и съм изключително доволна от него.

# 2 855
  • Варна
Извинете това ли платихте, което пише в сайта им:БОНДИНГ (частично естетично възстановяване на зъбна повърхност- например режещ ръб)           200-300лв.
[/quote]
Моето се води композитни фасети, не е частично. Може да отидете на консултация и да ви направят оферта, според вашият случай.

# 2 856
Здравейте, моля за препоръка за зъболекар, който да е много добър в изграждането на зъби и да има апаратура ендоскопска, ако се налага почистване на канал. По принцип живея в София и преди да се преместя, такъв доктор който ме е спасявал в сложни ситуации беше доц. Борисова. Сега имам два зъба, на които вече 3ма зъболекаря уж мн добри в София си оставиха ръцете и постоянно събирам храна и правя джобове между двата, защото пломбите не са добре изградени (сложни са знам). Имах час за нея чаках 2 месеца за преглед, след прегледа още 2 месеца чаках за часа за да ми почне зъбите и понеже се разболях и повръщах в деня на часа ми, го отмених. Явно това изнерви докторката и ми звъннаха да ми кажат повече да не си запазвам час за нея.. Надявах се да ми се влезе в положение, все пак пътувам вече два пъти от София за нея, не е като да си сменям ей така часовете. Та съм в търсене на доктор с подобни качества на работа..

# 2 857
Аз последния  път при др Градинаров посетих точно, заради джоб.
Оказа се че, имам оголена шийка. След лечението нямам проблем вече.

Ако искаш запиши час за преглед при него.

В Нордента в кв. Бриз  съм ходила преди няколко години и там апаратурата е на много високо ниво, както и лекарите (те се занимават главно с импланти, но не само).

# 2 858
Аз последния  път при др Градинаров посетих точно, заради джоб.

Ако искаш запиши час за преглед при него.

В Нордента в кв. Бриз  съм ходила преди няколко години и там апаратурата е на много високо ниво, както и лекарите (те се занимават главно с импланти, но не само).

Той ендодонт ли е? Имате ли препоръка за такъв зъболекар?

# 2 859
  • Варна
Здравейте, как лекувахте оголена шийка на зъб?
Питам понеже и аз наскоро имах такъв проблем и много време отне докато се възстановя.

Аз последния  път при др Градинаров посетих точно, заради джоб.

# 2 860
Ами аз отидох последния път с този проблем, чувствах болка като чистих с четката, а и имаше кръв по венеца.
Не беше много, а малко, но ми създаваше дискомфорт.
Тогава доктора ми каза, че се е оголила шийката.
Регенерира я по време на прегледа и към момента нямам проблем.
Но наистина не знам какво точно направи, защото бях  и за други неща тогава.

И да четкам правилно, да използвам зъбен душ и паста/вода за плака.

# 2 861
Препоръчайте ми добър зъболекар във Варна с поне 10-годишен опит.
Предпочитам да е човек с опит и съвест, а не да се учи върху мен 😰
Категорично НЕ препоръчвам Аделина Исламбули!

# 2 862
Искам да споделя случка в Madicare Варна. Чувствителна съм на тема лекари-специалисти. Записвам час във въпросната клиника при определен лекар. Изчаква се определено време до часа. Нормално. Зъбът се прави от друг лекар  обаче. Без никакво извинение и предупреждение!!! Пломбата на преден зъб пада на следващия ден. Да, след това беше оправено, но пациентът трябва втори път да изтърпи всичко. Не се прави така. Не е професионално.

# 2 863
Препоръчайте ми добър зъболекар във Варна с поне 10-годишен опит.
Предпочитам да е човек с опит и съвест, а не да се учи върху мен 😰
Категорично НЕ препоръчвам Аделина Исламбули!

Д-р Теодора Герова

# 2 864
Здравейте, предстои ми решаване на сериозни проблеми - лечение на пародонтоза, изграждане на мост, частична протеза и т.н.Запазих си час при д-р Ирена Георгиева, но там часовете са след два месеца. В тези два месеца си търся стоматолог, който да е специалист в кореновото лечение и протезирането, да работи с качествени материали и да разполага с модерна апаратура. Препоръчаха ми д-р Гогушев, вашето мнение?

Общи условия

Активация на акаунт