Стоматолози- гр. Варна

• 1 039 744
  • 2 898
  •   3
Отговори
# 2 835
В Дентална клиника Даниела Кунева на ул. Иван Драсов (близо е до църквата "Света Петка") ползват синьото платно, наречено кофердам.

# 2 836
Мисля, че за пръв път видях работа с кофердам при Д-р Любомир Градинаров.
Други впечатления от него нямам.

# 2 837
Много е добър, аз го посещавам от поне 7г.
Винаги с голямо отношение и внимание към детайла е.
И на сносни цени, работи и по ЗК.

# 2 838
Alethea, всеки път ли слага платно д- Градинаров?

# 2 839
Ако челюстта позволява, да.

# 2 840
  • Варна
Имате ли отзиви за д-р Ивелина Банчева? Все още се колебая към кого да се насоча за лечение с алайнери, като преди това имам и други неща за оправяне.
Трябва ли да си извадя мъдреците преди поставяне на алайнери?

# 2 841
  • ВАРНА
ЗДравейте ! не съм правила скоро панорамна снимка, мога ли да отида директно да си направя без напарвление и после на стоматолог ? Къде е най-добре да се направи ( като качество) ?
И аз съм в издирване на стоматолог жена, преди ходих при АБАДЖИЕВИ, но последните пъти студенти работиха с мен, а предпочитам някой с добър опит и практика.

# 2 842
Миналата седмица правих снимка в Панорама. Отидох директно там 45 лв е снимката и на другият ден бях при стоматоложката.

И преди съм правила там снимка имам и скенер и съм доволна.

Моята зъболекарка е към 30 годишна много внимателна и според мен си разбира от работата. В поликлиниката във Владиславово е, ако ви е удобно като локация ще ви дам контакт.

# 2 843
Здравейте, имате ли впечатления от д-р Бонева? Търся нов зъболекар за дъщеря ми на 14г.
Препоръка за ортодонт също ще ми е от полза. Благодаря.
Не ви я препоръчвам изобщо, не се подлъгвайте зареди това, че кабинета и е луксозен със хубава техника!Ходих при др-Бонева в продължение на около 2 години и мога да кажа че не си върши работата качествено!Пломбите и падат след една седмица, даже 2 пъти ми се беше случило да ми падне пломбата веднага след като се прибрах, също ми е чистила канали и болката беше непонусима, а бях с упойка, след това зъбът ме болеше месеци наред а уж го беше умъртвила!

# 2 844
  • Варна
Имам да си правя кариеси, търся зъболекар, който работи със ЗК, работи добре и е внимателен. Препоръчайте ми, моля, че се лутам кого да избера.
Имате ли идея какво горе - долу е доплащането за фотополимерна пломба? Знам, че зависи, но поне за ориентация.

Търся и зъболекар за кореново лечение за близък. Кого бихте препоръчали и също ако някой е правил скоро да ме ориентира пак  и за цени, знам че това не минава по ЗК. Зъбът е дъвкателен.

# 2 845
Имам да си правя кариеси, търся зъболекар, който работи със ЗК, работи добре и е внимателен. Препоръчайте ми, моля, че се лутам кого да избера.
Имате ли идея какво горе - долу е доплащането за фотополимерна пломба? Знам, че зависи, но поне за ориентация.

Търся и зъболекар за кореново лечение за близък. Кого бихте препоръчали и също ако някой е правил скоро да ме ориентира пак  и за цени, знам че това не минава по ЗК. Зъбът е дъвкателен.

В клиника Dentall д-р Христова проведе лечението ми и съм много доволен, внимателна е обяснява всичко, дават ти план за лечение, работят и със ЗК. Имах кореново лечение проведено от д-р Стойнова в същата клиника.

# 2 846
  • град Варна
Здравейте на всички, аз съм от град Варна. Личните си лекари не съм сменяла, но стоматолозите съм ги сменяла почти всяка година, така и не попаднах на качествен стоматолог.
Истината е една, от всички най-много бях потърпевша от д-р Саид Алзахер, неговата практика беше на Баба Тонка, той има и още една в комбинация с още един стоматолог в близост до Общината. Този мъж ми направи устата на нищо. Той ми обработи четири зъба и ги е пломбирал с кариеси. На мен ми ставаше зле, виеше ми се свят, а то какво било от станали пулпити. Аз дори не знаех, че така и постъпва, ако трябва да съм честна, на въпроса как разбрах, един ден, докато си ядях ми се отчупи половин зъб, отидох на друг зъболекар по спешност там при д-р Николова, там ми направиха  цялостна снимка на устаната кухина и като ми видяха книжката, това бяха всички зъби обработени от него, когато попитах зъболекарката, тя ми каза че явно са били пулмбирани с кариологична маса. Наложи се да ми умъртвят 4 зъба заради този идиот, дадох по 500 лв на зъб, не съм го съдила понеже щеше да ми струва  толкова колкото поправката им. Абсолютен мръсник. Разбрах от други хора по форуми, че това е честа негова практика и имало момиче на 18 години което вече е с два изкуствени зъба. Много хора се оплакват от него и го напускат, та той е мошеник. На мен започна да ми се вие свят,  да получавам голям косопад, дори не съм подозирала, че нещо става с организма ми.
Следващата, от която не съм доволна това е д-рИрен Паланска, тя работеше в бившия Дом Младост, той вече не функционира, а на негово място има жилищна кооперация, та както и да е тя ми умъртви един зъб и на половина е изкарала нервите му. Разбрах го отново от спешен кабинет чрез снимка на устаната ми кухина. Оправданието беше, че нямала техника, която да прави снимки, че да знае до къде е изчистила канала. Смених я.
Смених и д-р Недева  понеже работеше без ръкавици и не дезинфекцираше своите инструменти, тя нямаше дори машина за снимки, но това е друг въпрос. Опасявах се да не хвана Хепатит или друго заболяване, нямаше да ми е приятно.
От всички тези съжалявам най-много че срещнах д-р Саид Алзахер (сириеца), най- потърпевша бях от него. Заради него имам умъртвени 4 зъба.
Всяка година ходя и ходих редовно на зъболекар и си ползвам 3-те пъти по каса, плюс профилактичния преглед, но това  зъбите ми да са в лошо състояние го дължа на мошенници, като д-р Саид Алзахер.Нещо повече  този човек и неговите фирми нямат регистрация по ДДС, той укрива и данъци.https://finansi.bg/ambulatoria-za-individualna-praktika-za-parvi … -d-r-said-alzaher
Не си е подавал финсновите отчети от 2023година до насам.

# 2 847
  • ВАРНА
Здравейте, искам да попитам някой дали си правил бондинг на износени зъби. При кой специалист и дали сте доволни, колко години са минали и дали е паднал бондинга? Въпросът ми е за Варна.

# 2 848
Здравейте,

Предстои ми ходене на зъболекар за лечение на кариеси. Спрял съм се върху няколко и ще съм благодарен ако някой даде мнение за тези клиники. Трябва ми лекар с лека ръка и с нормално човешко отношение, защото съм имал ужасно много проблеми с зъбите и психологически ми е много сложно:

https://www.dr-gradinarov.com/ - др Градинаров
https://www.kunevadental.com/ - др Кунева
д-р Диляна Кънчева на ул. Охрид
https://nordenta.bg/ - дентална клиника Нордента
https://www.gerovadent.com/ - др Теодора Герова
https://dentallclinic.bg/

# 2 849
  • Варна / UK
Аз съм супер доволна от Градинаров. Оправи ми зъб, на който беше паднала пломба и една четвърт от зъба се беше отчупила. Перфектна работа. Много човешко отношение.

Общи условия

Активация на акаунт