Стоматолози- гр. Варна

• 1 079 760
  • 2 945
  •   1
Отговори
# 2 940
Негативен отзив -
Злати Търсанкова  - LEGE ARTIS
Атанаска Няголова - Университетски медико-дентален център

Аз също не съм доволна от Търсанкова.
Бях с големи болки след слагане на упойката. После поне шест месеца ме наболяваше направеният зъб, много странно чувство беше, прави ми пулпит.

При вас какво ви прави въпросната зъболекарка?
Там съм чувала за друго име д-р Кристина Божанова била добра, лично аз нямам мнение, защото също като вас си търся моя зъболекар, който да работи леко и качествено. Цени не коментирам.

# 2 941
  • Варна
Shturanka, беше по-високо оставена пломбата и имах седмица чувствителност в конкретния зъб.

# 2 942
И тук да попитам…

Детски зъболекар за първи преглед? Кой ще ми препоръчате?

# 2 943
  • 2860 км северно от Екватора
И тук да попитам…

Детски зъболекар за първи преглед? Кой ще ми препоръчате?
Моята дъщеря от 3 г възраст е при професор Андреева. Доволни сме.
Веднъж годишно я водим на профилактични прегледи.

# 2 944
Изобщо не препоръчвам д-р Любомир Златанов със стоматологичен кабинет във Варна на ул. "Бачо Киро", № 10 , дори и да е последния зъболекар във Варна, в България или в света, защото е абсолютен мазнярски селяндурски тарикат. Гледа да претупа работата и не полога достатъчно усилия, а взима големи суми пари. Много често се държи грубо, арогантно и агресивно с клиентите, според настроението си, първо за това кога са дошли, дори и да са дошли на време, защото иска по-рано да идват, ако преди тях няма други клиенти, и да си свърши максимално бързо работата. Второ, за това че не са го разбрали как и до колко да се извъртят към него, както и до колко да си отворят/затворят устата, докато работи по тях. Когато описва даден проблем със зъбите на даден човек, употребява много груби, вулгарни и нецензурни думи. Имайте предвид тези неща и не посещавайте този зъболекар.

# 2 945
Може ли мнение за доктор Таня Стефанова в  NearBy Dental Place
Варна

Общи условия

Активация на акаунт