Новите ни козметични похождения 9

• 55 542
  • 662
  •   1
Отговори
# 150
  • София
НАскоро се сетих, че имам един подарък за миене на лице на Кларинс Gentle foaming cleanser with cottonseed  за нормална и комбинирана кожа. Ето отзива: Измих си няколко пъти вече лицето с него и мога да кажа, че е много гаден, а за тази цена е направо престъпно гаден. НАистина прави впечатлителна пяна от една мъничка капка: плътна, гъста, кремообразна - като крем за бръснене. Маха фон дьо тена перфектно безостатъчно. Обаче още докато си изплаквам лицето, усещам как някак ми стага, опъва... Като го подсуша го чувствам като циментирано, а освен това по кожата остава някакъв филм. Както и да е, но вероятно този филм е причината този продукт да за пушва порите, защото на мен ми ги зпушва... Кожата ми е комбинирана - нормална Т-зона и сухи бузи...

# 151

От автобронзантите препоръчвам този на Кларинс. Сигурно 10 пъти съм се мазала вече и има още. В кутийката не мирише неприятно, но като се намаже на тяло - да, за съжаление. Неизбежно е. Не, че миризмата е кой знае какво - точно като след солариум, който е ходил знае за какво става въпрос. Тенът не е оранжев, не остават петна по кожата след къпане, не цапа дрехите,  общо взето доволна съм. И все пак предпочитам естествения тен.   grinning039

# 152
# 153
Placholina, и аз онзи ден си взех същия лак. Уникален е просто  Heart Eyes И сега също съм в издирване на нещо, с което да го нося.

Хубав ли е гланцът на Евелин? Лепне ли?

Да, bowuu лака е страхотен , даже и на краката  ще се престраша да си сложа   Mr. Green Sunglasses, а като намериш нещо тюркюазено  - свиркай  Wink ,аз само чехли, обеци и гривна намерих засега.

От тези гланцове имам два и не лепнат, а миризмата е приятно плодова. Grinning

# 154
- пъпеш, мирише страхотно,  
ножичка за кожички, на която не намирам снимка и луфа ръкавица

# 155
  • София
Placholina, и аз онзи ден си взех същия лак. Уникален е просто  Heart Eyes И сега също съм в издирване на нещо, с което да го нося.

Хубав ли е гланцът на Евелин? Лепне ли?

Да, bowuu лака е страхотен , даже и на краката  ще се престраша да си сложа   Mr. Green Sunglasses, а като намериш нещо тюркюазено  - свиркай  Wink ,аз само чехли, обеци и гривна намерих засега.

От тези гланцове имам два и не лепнат, а миризмата е приятно плодова. Grinning

Мерси, гланцовете ще ги тествам Simple Smile
А лака вече го сефтосах - педикюр на цялата плочка, а на ръцете си направих с него цветен френски. Много красиво седи, доволна съм. Толкова ми хареса, че си го нося от 3 дни без да се вманиачавам да го вържа с тоалета и с изненада откривам, че отиваа на много неща, които не бих подозирала. Днес например бях с дънки и коралов топ и комбинацията се оказа просто чудна  Crazy

# 156
  • USA, Steak State

Балсамче за устни Melon

# 157
  • София
От мен лакче на Ктрин Арли номер 918, супер бонбонено тъмно розово.  Heart Eyes Мелиса , моля те сподели кой номер си взе фон дьо тена и твойта кожа как я определяш, като цвят.  Praynig

# 158
Взех си номер 5-fresh beige ,по принцип съм доста бяло,но в момента ходя на соларим,така че имам тен. Mr. Green

# 159
аз от вчера  и  

От кремчето съм адски доволна за сега Simple Smile Преди ползвах на  Clinique и това ми се струва доста по-добре за хидратация на моята кожа Wink За спиралата не мога да дам отзиви още Simple Smile Само съм доволна, че я взех за 9.89 от Dm ;>

# 160
  • София
Взех си номер 5-fresh beige ,по принцип съм доста бяло,но в момента ходя на соларим,така че имам тен. Mr. Green
Мерси.  bouquet И аз на него се спрях от мострите. За лятото мисля, че ще е супер.  Peace

# 161
Така се бях навила вчера да си взема шампоана на YES TO CARROTS, за който говореше Friq, обаче беше свършил Cry
Момичетата в Сефора ми казаха, че се е изчерпал супер бързо и очакват зареждане след 2 седмици.

Все пак си взех нещичко:

, въпеки че сега малко ме е яд, че не взех стъклената, но нищо - следващата ще е стъклената  Simple Smile

# 162
# 163
Лу, страхотен цвят е този лак.   Crazy Mr. Green

# 164
  • Belgium
Лу, страхотен цвят е този лак.   Crazy Mr. Green

Да, викат му "калния лак"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт