Новите ни козметични похождения 9

• 55 579
  • 662
  •   1
Отговори
# 375
  • В къЩи.

Имаш ли вече някакви впечатления от ФДТ?
Двоумя се между него и този http://ig2k.com/gallery2/v/12-2009/AVON+07-2010/avon-broshura-07 … 2010+007.jpg.html

# 376
  • Варна
Аз в момента ползвам втория и съм много доволна от него. Средна покивност, не е тежък и не прави ефект-маска. Сигуно ще повторя  Simple Smile

# 377
Аз в момента ползвам втория и съм много доволна от него. Средна покивност, не е тежък и не прави ефект-маска. Сигуно ще повторя  Simple Smile
Peace
Само да добавя, че е по-скоро за суха кожа.

# 378

Супер, ще се сдобия и аз с една такава тогава. Мерси! Hug

# 379
  • Стара Загора
подарък, който много харесах  Heart Eyes

# 380

Аз пък ползвам ideal shade, става, харесва ми, не знам какво очаквания имаш.

# 381

Аз скоро си взех първия. Много ми харесва. Кожата ми е смесена и фдт-на стои идеално. Не е пудрен, средна покривност.
втория не съм го ползвала и не мога да кажа как е.  Peace

# 382
  • В къЩи.
Аз в момента ползвам втория и съм много доволна от него. Средна покивност, не е тежък и не прави ефект-маска. Сигуно ще повторя  Simple Smile
Peace
Само да добавя, че е по-скоро за суха кожа.

Благодаря ви   bouquet
Цвят NUDE,дали е подходяЩ за светла кожа с жълтеникав оттенък  Thinking

потребителче ами искам добра покривност,но без ефект на маска и да е по/скоро за нормална кожа,да не омазнява .
Ти с каква кожа си?

редактирам се>сега видях отг на Фрия. Май този Ще е по/подходяЩ за мен. А как са му цветовете,кой да си поръчам за светла кожа с жълтеникъв оттенък?

# 383

Аз скоро си взех първия. Много ми харесва. Кожата ми е смесена и фдт-на стои идеално. Не е пудрен, средна покривност.
втория не съм го ползвала и не мога да кажа как е.  Peace

estrella-bg,аз съм със светла кожа с жълтеникав оттенък и си взех цвят Nude,пасна ми идеално. Peace Доволна съм,лекичък е фон дьо тен-а,което е супер за лятото,но ако искаш нещо по-покривно си мисля,че няма да останеш много доволна от този. Rolling Eyes Според мен има доста малка покривност,по скоро е като тониращ крем...

# 384
И аз съм с кожа като вашето описание, също мисля, че цвят Nude е подходящ, въпреки това си взех Natural Beige, защото през лятото определено ще ми трябва нещо по-тъмно, вече имам лек тен, още малко и ще ми пасне идеално.

# 385
  • София
bronze;

# 386
И аз взех душ-пилинга на Balea с кокос и ванилия  Heart Eyes

Наистина прекрасен продукт и вече съвсем разбирам защо на него мирише: "Да не се консумира"  Laughing Mr. Green

# 387

И аз взех душ-пилинга на Balea с кокос и ванилия  Heart Eyes

и аз вчера си го взех и днес след обед ще го употребя !

Взех си и един пилинг за лице на Балея , на първо четене ми хареса !

# 388
От кой скраб за тяло сте доволни?
Mea_Culpa , mmmshushy80 кажете дали сте доволни от пилинга на Balea

# 389
  • София
Мога ли да попитам какво точно прави този скраб за тяло,ексфолира ли го,как се нанася,с гъба или?
Не 'драска' ли кожата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт