Новите ни козметични похождения 9

• 55 517
  • 662
  •   1
Отговори
# 495
placholina, подаръкът е сенки за очи, матови са, имаше 5-6 цвята, аз си избрах този розово бежово, много е приятен, дава свежест  Peace

bouquet      Heart Eyes    Flutter

# 496
Гагче, тук има всичко на Ревлон ( аз съм от Козлодуй) , ако искаш ще проверя за този номер червило и ако има, мога да ти купя и да ти пратя.  Аз онзи ден си купих ФДТ на Ревлон от там, но не съм заглеждала червилата. Иначе знам, че имат цял стилаж на Ревлон. Ще отида още утре, ако искаш и ще ти пиша Simple Smile

Би било чудесно, благодаря!  Hug

# 497
  • USA, Steak State

# 498
Момичета, имаше ли щанд на Ревлон  в Пикадили  в мола на Стамболийски? Praynig  bouquet

# 499
# 500
  • In The Middle Of Nowhere
Sassie, сподели моля те за ружа на Алверде? Днес ги гледах в ДМ цялата серия, мн симпатични опаковки имаше и стик ружове   bouquet

# 501
black_angel1,много съм доволна от него! Heart Eyes Много нежен цвят,придава съвсем лек и деликатен блясък и не стои изкуствено,което е най-важното за мен.
Придава много естествен вид... Crazy  Heart Eyes

# 502
  • In The Middle Of Nowhere
black_angel1,много съм доволна от него! Heart Eyes Много нежен цвят,придава съвсем лек и деликатен блясък и не стои изкуствено,което е най-важното за мен.
Придава много естествен вид... Crazy  Heart Eyes

Мерси, когато имам повече време ще ида да ги разуча   bouquet 

# 503
# 504
Това на кларинс какво е и хубаво ли е?  Mr. Green

# 505
Лу, честито ти Клое Heart Eyes Hug

# 506
  • Belgium
миличката бронзиращ крем е  Laughing

Още не знам дали е хубав, но много ми го препоръча една приятелка. Като добия впечатление ще пиша.

Смартичка, мерси, ти ме запали  Heart Eyes Hug

Ама много пари бее  Crossing Arms

# 507
  • USA, Steak State

Лу и от мен едно "Честито" за Клои-то.  Mr. Green

# 508
  • София
И аз мисля, че кризата удари и темата - навремето ако не влезех 2-3 дни, после по 2 часа четях, а сега... Преди се появяваха редовно разни скъпи придобивки... Аз самата напоследък много внимавам какво , колко и кога купувам... И пестя...
Чак сега имам с какво да се похваля:
- 7-ми номер
- 2-ри номер
- 18
И един глос на Макс фактор - сатенено червено се води

# 509
  • Belgium
TheBlackWidow мерси, сега ще си го държа в рамка, няма да смея да го пръскам да не свърши  Joy

Лично аз съм решила да се огранича в пазаруването на козметика, защото съм натрупала много ненужни неща - 40 лака, 20тина гланца за устни. Няма смисъл да трупам и само да събират прах.

Преди като минех през парфюмерия или дори само при разходка все забърсвах по нещо, независимо дали ми трябва или не. Сега престанах, купувам каквото наистина ми е нужно, а спестеното го влагам в парфюми или дрехи  Laughing

Извинете за лирическото отклонение  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт