Новите ни козметични похождения 9

• 55 510
  • 662
  •   1
Отговори
# 510
  • USA, Steak State
Де да можех като теб. Simple Smile

# 511
  • Belgium
Добре де успяваш ли да използваш всичко ? Случвало ли ти се е да хвърлиш нещо без да си го ползвала, заради изтичащ срок на годност?

То и аз не винаги успявам - сега чакам поръчан от и-бей лак (Mad as a Hatter), не че ми трябва, ама... Joy

# 512
  • USA, Steak State
Ами мацна веднъж-дваж. Simple Smile
Изхвърляла съм доста ползвани неща. Абе т'ва е като манията с обувките за мен. Simple Smile

# 513
# 514
... купувам каквото наистина ми е нужно, а спестеното го влагам в парфюми или дрехи  Laughing

Laughing Joy Joy Не можах да се сдържа. Smile

И аз така спестявам ден - два и накрая влагам спестеното в нещо друго. Laughing Изобщо, голяма спестовница съм. Flutter Laughing

# 515
  • Belgium
Е, сега да излъжа ли  Mr. Green

Просто като спестя от едно и го влагам в друго  Whistling

Пък и парфюмите пак са си козметика (тоя форум е виновен и за парфюмната ми лудост) и с тях мога да се включвам тук, макар и по-рядко.

# 516
 Лу, бронзанта на Кларинс и аз го имам, даже съм го хвалила тук, дано да ти хареса.

# 517
  • Belgium
Стаси, след колко намазвания горе-долу се получава лек тен?  Laughing

# 518
 Лу, още след първото намазване ще потъмнееш видимо. Аз съм си по-тъмничка по принцип и пак си личеше.
 Иначе аз преди всяко намазване си ексфолирам тялото. Петна не съм имала.

# 519
  • София
Цапа ли дрехите този бронзант на Кларинс?

# 520
Какъв тен дава?Нали не оранжавее?Колко издържа и доколкото разбирам пада равномерно?

# 521
 Не цапа , но все пак е добре да се изчака хубаво да изсъхне преди да се облекат дрехите (около 15 минути). Тенът не оранжееве, много приятен загар се получава. При мен пада след около 4 дни. После пак трябва да се мажеш. Винаги преди мазане е добре да ексфолираш тялото, за да не се получават петна, но е имало случаи в които ме е мързяло да се ексфолирам и пак всичко е било ок. Мазала съм се над 10 пъти и още има в кутийката, така че не свършва бързо. И наистина има ефект, защото още първият път като се намазах ме питаха: "на солариум ли си ходила?"  Laughing

# 522
  • Belgium
Това което ме очудва е, че пише че е подходящ и за лице, и за тяло.

Стаси ти на лице мазала ли си го?

Тия дни ще се намацам и ще пиша  Wink

# 523
  • sofia

антицелулитния крем  - много съм доволна.

# 524
  • София
Петролен молив с четка за опушен ефект:

Общи условия

Активация на акаунт