Новите ни козметични похождения 9

• 55 476
  • 662
  •   1
Отговори
# 555
  • In The Middle Of Nowhere

62, rose gold, много е хубаво, препоръчвам, за който търси естествени устни с блясък и много финни частички:)

# 556
  • USA, Steak State
s_vd Добре дошла и все така да те вдъхновяваме.  Hug

Аз снощи си мацнах на ОПИ:
  и отгоре с топ лака

И се получи точно като най- десния нокът на девойката:

Много му се радвам. Simple Smile

# 557
  • София
Еххх искам и аз Мatte about you пък!  Crossing Arms Laughing Тук от къде може да се намери?

# 558
  • USA, Steak State
Само Ибей до колкото знам.
Това е най- невероятният продукт, който съм си купувала. Обожавам го! Въпреки, че доста съм го ползвала не е мръднал и не личи дори, че е ползван.

# 559
# 560
# 561
  • Lost in a fairytale ...
Лу, сенките и лакът са божествени  Peace

# 562
  • Belgium
LilMissSunshine и аз много им се кефя. Въпреки че никога не съм имала такъв цвят сенки и още се чудя с какво ще ги нося  Thinking

magnolia99 дай моля те отзиви за крема Нирванеск и за околоочния крем. Попиват ли бързо, омазняват ли?

# 563
 Лу, много е хубав лакът. Аз имам подобен на Golden rose, но още не съм си слагала от него, а го купих преди месеци. Тези дни ще трябва да го пробвам.

# 564
Аз веднъж като почна с пазаруването на козметика и няма спирка  Grinning От днешната обиколка в ДМ се сдобих със следните гримове..

http://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/moliv-za-ochi/long-lasting-eye-pencil.html - в цветове: 08 Touch of glam и 02 Hot chocolate

# 565
LilMissSunshine и аз много им се кефя. Въпреки че никога не съм имала такъв цвят сенки и още се чудя с какво ще ги нося  Thinking

magnolia99 дай моля те отзиви за крема Нирванеск и за околоочния крем. Попиват ли бързо, омазняват ли?
Лу,и двете кремчета попиват бързо,от Нирванеска кожата става като кадифе Party,не ми мазнее,но аз го ползвам само вечер ,защото няма фактор.
Аз съм с мазна кожа и съм доста доволна от този крем на първо време по отношение на усещането при самото нанасяне,използвала съм го досега 2-3 пъти.
Нирванеска го взех,но бях ползвала тестер предварително и знаех какво купувам,а околоочния го купих с риск,защото не намерих тестер ,но останах доволна от самата текстура,по -течен е ,по-лек,бързо попива PeaceСЕга ще видим по нататък дали ще си изпълнят това , за което се предполага ,че помагат. Wink

# 566
  • София
Нова съм в темата , започвам да я следя съвсем редовно, защото ми предстои подновяване на козметинчната чантичка. Днес това ми е новата придобивка , най-хубавият, който съм ползвала досега.  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 18:48 от Courage

# 567
# 568
  • Ст Загора
В ДМ сега върви промоция купуващ червило на miss sporty и ти дават подарък лак , нялои купувал ли си е ? newsm78 и как става работота с подаръка по принцип в дм взимаш ги и двете и плаштащ само колкото пище на католога ? Или как кажете ми моля би  Thinking ?

# 569
В ДМ сега върви промоция купуващ червило на miss sporty и ти дават подарък лак , нялои купувал ли си е ? newsm78 и как става работота с подаръка по принцип в дм взимаш ги и двете и плаштащ само колкото пище на католога ? Или как кажете ми моля би  Thinking ?

Ами защо не отидеш  да  питаш на място  Thinking Peace?

Общи условия

Активация на акаунт