Новите ни козметични похождения 9

• 55 483
  • 662
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Мацинки, някоя пробвала ли е новите глосове на Ревлон? Хвърлила съм око на бежовия, кораловия и лилавия, но ми е интересно да чуя отзиви дали придават цвят или са прозрачни, лепнат ли и доколко са трайни  Rolling Eyes От тестер в магазин никога няма да се намажа и затова разчитам на вашето мнение

# 541
Да аз имам и нося, кораловия е страхотен. Heart Eyes Аз слагам доста защото обичам повече цвят, не ми лепне, гъст е и много ми допада. Трае доста.

# 542
  • София
 Hug Много благодаря Simple Smile Значи утре тичам да ги напазаря. И прехваления ФДТ Колор стей се чудя дали да не забърша, макар и да не нося ФДТ, но да си имам за колекцията  Laughing

# 543
  • USA, Steak State
Колор Стей-а не е лош да ти кажа. Доста добре се "слепва" с кожата и изглежда естесвено. Носих го в ужасно горещ и влажен ден на едно събиране и очаквах по снимките да приличам на клоун, но изобщо не се разбираше, че нося фон дьо тен.

# 544
  • София
Happy-Happy на bourjois е, много лесно се получава, хубав е.  Peace

# 545
  • Belgium
Лу, моля те, напиши номера на лака  Simple Smile

NL A57
Mad as a Hatter

Денси
, аз съм втори ден с него, нищо никъде не се е обелило за сега  Laughing
В петък съм на маникюр, ще накарам маникюристката да ми го махне, да видим какво ще стане  Laughing

Момичета, да ви питам тези, които са ползвали фон дьо тен на Диор - при всички ли е така течен?  Crossing Arms

# 546
  • София

молив за вежди на севънтин, синя спирала на Арт деко -ол ин уан - гадна е

# 547
Моля препоръчайте ми хубав измиващ гел за нормална кожа, щадящ, че ще го ползвам поне два пъти дневно  Praynig

# 548
  • София
аз съм доволна от измиващ Уриаж Лаванте _за суха кожа е, но дори на мазна не прави проблеми, колкото грахово зърно капка измива перфектно без остатък. Очите не съм пробвала да си разгримирам с него -ползвам мицеларна вода на Биодерма, нюкс и др

# 549
  • Варна
Запис в темата със спирала на Мейбълин-жълтата.

# 550
  • София
Петролен молив с четка за опушен ефект:
http://www.bourjois.co.uk/var/storage/images/catalog/make_up/eye … deep_green_73.jpg

И аз да попитам за този молив, от България ли е купуван и ако да къде може да се намери?Благодаря.

# 551
  • София
Петролен молив с четка за опушен ефект:
http://www.bourjois.co.uk/var/storage/images/catalog/make_up/eye … deep_green_73.jpg

И аз да попитам за този молив, от България ли е купуван и ако да къде може да се намери?Благодаря.
Да, да, в Мол-а на Стамболийски (София), 9лв беше. Има подобен без четката - малко по-син е, 8,60 мисля, че беше той.

# 552
  • София
Klemy много благодаря за бързия отговор,това ще е и мойто ново козметично похождения тези дни  Mr. Green

# 553
Нова съм в темата, но вдъхновена от вас днес се сдобих с ...
  цвят 64 Rose metallise

# 554
Eто и моите покупки-

Хареса ми и този лип глош,някой ползвал ли го е?

Общи условия

Активация на акаунт