Новите ни козметични похождения 9

• 55 508
  • 662
  •   1
Отговори
# 525
  • Belgium
Докопах го най-после  smile3508

# 526
Докопах го най-после  smile3508

Страхотен лакккк  Heart Eyes и аз трябва днеска да си потърся такъв

# 527
  • Belgium
За съжаление се оказа, че няма да внасят серията в България, така че поръчай от e-bay  Peace

# 528

Стаси ти на лице мазала ли си го?

Да, мажа си цялото тяло и лицето. Започва се отдолу нагоре - първо краката и най-накрая лицето.

# 529
  • USA, Steak State
Лу Това сигурно няма триене с тези брокатчета?

# 530
  • Belgium
TheBlackWidow сега се намацах, като го сваля ще кажа  hahaha

Но цвета толкова ме кефи, че съм готова на всичко. Иначе и аз бях чела по форумите, че трудничко се сваля. Но пък и издръжал дълго и не се белел по върха на нокъта - нещо, което много ме дразни по принцип.

# 531
  • USA, Steak State
Аз съм чувала, че такива лакове драскат плочката на нокътя при сваляне и ги избягвам, а и ме дразни примерно, че не мога да сваля дълго време и търкам като луда.

# 532
  • София
Специално за този лак бих си прежалила и 1-2 часа търкане ако се налага  Laughing
Честито Лу, чуден е  Crazy

# 533
  • Belgium
Тъй като е на прозрачна основа можеш да го носиш над друг лак, например над черен.

Или слагаш основа и нокътната ти плочка е защитена. Просто не го нанасяш директно върху нокъта  Laughing

Addri мерси и аз много му се радвам  Crazy

# 534
  • при моите деца .....
       от гела - втора опаковка, много съм доволна.

# 535
  • Варна
Лу, моля те, напиши номера на лака  Simple Smile

# 536
Тъй като е на прозрачна основа можеш да го носиш над друг лак, например над черен.
Или слагаш основа и нокътната ти плочка е защитена. Просто не го нанасяш директно върху нокъта  Laughing
Лу, не става пак съсипва нокътя и го дере много. Освен това е най-нетрайния лак на ОПИ, който имам. Трае не повече от два дни и се бели на люспи не по връхчетата, а направо се отцепва на парченце. Много ми харесва цвета, но го нося рядко, доста ме разочарова.

# 537
  • София

антицелулитния крем  - много съм доволна.

Може ли цена и дали се продава в аптеките?  bouquet

# 538
Или слагаш основа и нокътната ти плочка е защитена. Просто не го нанасяш директно върху нокъта  Laughing
Лу, не става пак съсипва нокътя и го дере много. Освен това е най-нетрайния лак на ОПИ, който имам. Трае не повече от два дни и се бели на люспи не по връхчетата, а направо се отцепва на парченце. Много ми харесва цвета, но го нося рядко, доста ме разочарова.

Явно при всеки е различно, защото при мен лаковете на Опи се белят на втория ден, а този брокатения издържа почти седмица.  Crazy
Не бих казала, че го махнах особено трудно, а и нокътната плочка си беше ок.

# 539
Петролен молив с четка за опушен ефект:

Коя марка е този молив и от къде си го купи?Лесно ли се постига този ефект?Заинтригувана сам и аз искам такъв,ако си доволна
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт