Новите ни козметични похождения 9

• 55 429
  • 662
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Тези дни се сдобих с 3 продукта на Биодерма - мицеларна вода хидрабио (вече втора опаковка ми е и съм много доволна - разгримирам си очите с нея, за цяло лице някак не мога да приема факта да не си го мия с вода и гел, имам чувството, че е недоизмито така), новият серум от същата серия - много е хубав, хидратира, на моята реактивна кожа не направи (засега ) проблеми, но отгоре си трябва допълнителен крем, който да "заключи" влагата. И крем с 15 УВ фактор, пак хидрабио, който ми е подарък, но мисля е за 20-25 годишни момичета, не за към 30 каки и няма да го ползвам, искам нещо анти ейдж...

# 76
  • София
Искам да попитам някой ползвал ли е това , защото се сдобих с гела за измиване хисеак, който е много хубав - перфектно и без усилие маха фон дьо тена, обаче ми изсушава някак, по-е подходящ за по-млади и по-мазни кожи

# 77
nad_tab,колко парички е ФДТ-на и откъде?
Noir ,колко струват пигмента и лака за нокти?
От мен-

И два лака на Пърфект,сиво-кафяв и тъмносин. Peace

# 78
  • София
nad_tab,колко парички е ФДТ-на и откъде?

Купих няколко неща и не помня на 100%, около 30лв. от Бонжур.

Мицеларната вода на Биодерма е наистина страхотна! Последния път я нямаше в аптеката и ми предложиха подобна на Лиерак, изобщо не може да се сравни с тази на Биодерма! Аз обаче я използвам след като си измия лицето/грима с измиващ гел, в момента този на Юреаж и след това махам остатъците с нея.

# 79
# 80
Noir, страхотни покупки!   bouquet   bouquet   bouquet   Да се ги ползваш със здраве!  Peace
Колко струва четката, ако може да кажеш цените и на пигментите, лака и на Sephora?

Благодаря ти предварително!   bouquet

# 81
  • София
 Hug

Цените:

Четка - 36лв
Пигменти - 39лв
Лак - 19лв

Сенки - 12 лв

Peace

# 82
  • Стара Загора
Hug

Цените:

Четка - 36лв
Пигменти - 39лв
Лак - 19лв

Сенки - 12 лв

Peace

Лака траен ли е?   bouquet

# 83
  • София
Ивче, лака като съм си го купила днес, как мислиш - дали мога да дам отзиви за трайността..? Laughing

Одеве си сложих, още стои, ако това е някакъв ориентир... А и аз съм с гел, отгоре върху лака с УВ топ, така че да - траен е, почти безсмъртен даже при тая комбинация на допълнителни условия...

Ей, всички истерясаха покрай тези нови магазини...  Crazy Mr. Green

И не знам защо щом някой пусне сенки или лак примерно и веднага - трайно ли е... Колко разлика в трайността очаквате между примерно едни сенки за 10 и едни за 100...? Щото аз от опит мога да кажа, че разликата в трайността не е никак правопропорционална на цената... При лаковете е същата работа. В общи линии - и в двата случая аз лично купувам заради цвета и как стои, а не заради надеждата да намеря извънземни сенки например, които остават върху клепача докато не ти писнат и не решиш да ги махаш.... Laughing

Уффф.... Споделих си чуденките  Mr. Green Нека не забравяме, че тези неща се доста относителни...

# 84
Hug

Цените:

Четка - 36лв
Пигменти - 39лв
Лак - 19лв

Сенки - 12 лв

Peace

Noir, много ти Благодаря!   bouquet  Hug  bouquet
Мисля утре (по точно днес) да отида в магазина на МАК, този в Сердика, че ще имам път на там.  Peace

П.П Ще пиша с какви впечатления съм останала.  Simple Smile

И да не е само спам, скраб за тяло:

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 01:34 от Cristall

# 85
Bubuto, чудесни покупки.  Simple Smile   Чрез някой сайт ли ги поръча?

# 86
Може да е малко спам, но да споделя, че матиращия крем на Биодерма се лющи под основата ми за грим  newsm78 Взех си този в к-кт с измиващия гел...ще трябва да го ползвам само с пудра, без основа...пък за сенките ще си взема специално за очи- основа.
Ноар е много права, освен това при лаковете специално не зависи от марката, а от самия нокът...то и при сенките зависи от кожата де...
Моя интимен на Билка е различен от всички снимки в нета  Rolling Eyes

# 87
  • Варна
Lilotti, от Букурещ са. Хората там си имат магазини на боди шоп, може да си душкаш всичко и да си избираш с кеф. И на Олай продуктите са от там. В магазина първо ти правят тест с някакъв уред на кожата и после ти препоръчват твоята точно от какво се нуждае.

# 88
Може да е малко спам, но да споделя, че матиращия крем на Биодерма се лющи под основата ми за грим  newsm78 Взех си този в к-кт с измиващия гел...ще трябва да го ползвам само с пудра, без основа...пък за сенките ще си взема специално за очи- основа.
Ноар е много права, освен това при лаковете специално не зависи от марката, а от самия нокът...то и при сенките зависи от кожата де...
Моя интимен на Билка е различен от всички снимки в нета  Rolling Eyes
твоя интимен може да е от новия който има и млечна киселина.днес отивам да си купувам пак но ако може пусни снимчица на твоя? Praynig

# 89
Lilotti, от Букурещ са. Хората там си имат магазини на боди шоп, може да си душкаш всичко и да си избираш с кеф. И на Олай продуктите са от там. В магазина първо ти правят тест с някакъв уред на кожата и после ти препоръчват твоята точно от какво се нуждае.
това звучи супер. Hugзащо и в бг няма повече такива магазини........

Общи условия

Активация на акаунт