Новите ни козметични похождения 9

• 55 529
  • 662
  •   1
Отговори
# 465
  • USA, Steak State
Кризата май удари и темата. Simple Smile

# 466
Днес си взех ето този лосион за тяло на Флорена за суха кожа. Влюбих се в миризмата още от както си взех за първи път същия крем, само че за ръце. Прави кожата много гладка и мека, а миризмата е ммммм  Heart Eyes. Любов от първо помирисване!

# 467
Мinааа от Rossmann ли си купи лосиона?Тази седмица беше намален,мислех и аз да си го купя, но е за много суха кожа.За това си взех на Dove за нормална кожа
 Grinning

# 468
Маска за коса със змийско олио
Извинявай, но би ли прочела на змийското олио за изплакването. Сега се загледах, че пише увлажняващ крем и ако става да не се плакне - просто ще е супер. Аз съм я купувала, но не съм прочела!
С изплакване е. Може да я нанесеш и след около две-три минути да я изплакнеш,а също така пише,че може косата да се завие с топла кърпа и така да се остави за около петнадесет минути,след което да се изплакне.
С всяко следващо ползване съм все по-доволна от нея.Настина прави косата много мека,бляскава и лесна за разресване.

# 469
Мinааа от Rossmann ли си купи лосиона?Тази седмица беше намален,мислех и аз да си го купя, но е за много суха кожа.За това си взех на Dove за нормална кожа
 Grinning

Даа, точно от Росманн Simple Smile. Не можах да устоя, беше 70 цента намален. И аз се колебаех между него и Dove с краставицата, че и той беше намален... Ама все пак си взех Флорената, защото бях толкова доволна от крема за ръце.

# 470
# 471
Аз си взех едни матиращи лакчета на Moda и сенки на  Ruby Rose, но и на двете не намирам снимка.

# 472
  • Пловдив
[С изплакване е. Може да я нанесеш и след около две-три минути да я изплакнеш,а също така пише,че може косата да се завие с топла кърпа и така да се остави за около петнадесет минути,след което да се изплакне.
С всяко следващо ползване съм все по-доволна от нея.Настина прави косата много мека,бляскава и лесна за разресване.
[/quote]  bouquet

# 473
  • Стара Загора
едно кремче за ръце с цитрус пак от Ейвън, но не намирам снимка  Simple Smile

# 474
# 475
# 476
# 477
[С изплакване е. Може да я нанесеш и след около две-три минути да я изплакнеш,а също така пише,че може косата да се завие с топла кърпа и така да се остави за около петнадесет минути,след което да се изплакне.
  bouquet
[/quote]

Радвам се,че съм била полезна!  Hug

# 478
# 479
Ревлон има нова лятна серия глосове и лакове, взех си от тях.

Общи условия

Активация на акаунт