Новите ни козметични похождения 9

• 55 566
  • 662
  •   1
Отговори
# 450
  • Belgium
Дали ще може да си оправите цитатите?

# 451
  • USA, Steak State
Тъкмо и аз щях да наддам вой.  Mr. Green

# 452
Извинявам се.....повече нищо няма да слагам в тоя форум!!!

# 453
  • USA, Steak State
Идеята не е да цитирате непрекъснато дълги постове тип "чаршафи". Каквото искаш това слагай във форума, мен ме интерисува лично тази тема и по- точно да няма дразнещи очите дълги цитати. Не, че съм модератор, но мисля, че и останалите ще са съгласни с мен.

# 454
не, просто трийте снимките от цитатите или ги оставете като линкове
и не се дръжте като ощипани госпожици

# 455
  • Стара Загора
FlorMar имат такива - наситено тюркоазени, много са готини  Peace Има ги в повечето магазинчета за козметика

Мисля, че Гош също имат. Аз имам на Мода, но се събират и това не ми харесва.  Peace

# 456
Измиващия гел  - който ми е втора подред опаковка  и крема за комбинирана кожа. Flutter

# 457
  • София
placholina, доволна ли си от тези продукти?

# 458
# 459
placholina, доволна ли си от тези продукти?

За измиващото гелче  мога да кажа че маха всичко от лицето без проблем и не изсушава .Ползвах тестер на кремчето за суха кожа и въпреки че моята е комбинирана доста добре ми стоеше . Peace

# 460
  • София
Аз до скоро бях страшно предубедена към козметиката на Виши без абсолютно никаква основателна причина. Просто така си бях решила и нищо тяхно не си купувах  Rolling Eyes Сега обаче след проба от тестер си взех един хидратиращ флуид и смело мога да твърдя, че кожата ми никога, ама никога не е изглеждала толкова добре. Определено почистващото гелче, което е показала плачолина ще е следващата ми придобивка защото от всичките ми други такива продукти не съм във възторг. Винаги остава едно усещане за сухота и придърпване при все, че моята кожа е смесена  Rolling Eyes

# 461
  • София
Сега обаче след проба от тестер си взех един хидратиращ флуид и смело мога да твърдя, че кожата ми никога, ама никога не е изглеждала толкова добре.
А кой е флуида?

# 462
  съгласна съм за снимките , просто дори и само ника да напишеш пак ще имаш отговор!

И аз чакам отговор за флоида на Виши , дали е новия , аз на него съм хвърлила око  Thinking , както и на околоочния от същата серия Aqualiq ANTIOX  , ако някой го е пробвал, моля да изкаже мнение ... аз имам нужда не толкова за бръчки , колкото за умората под очите изразена в тъмни кръгове .

# 463
  • София
Ето този е - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/149/36047.jpg

Все пак е строго индивидуално, разбира се. Лу беше писала, че не й харесва изобщо. Аз обаче съм наистина доволна. Явно точно от това е имала нужда моята кожа - повече хидратация, а не разни противобръчкови и т.н. терапии, които й налагах до сега. На 27 съм, но имах изразени мимически линии, които сега обаче почти не се забелязват (и това го казвам след само едноседмична употреба). Тенът също се избистри и изравни много. Кожата ми е смесена, мажа го на цялото лице и нямам никакви проблеми с пъпки или комедони, което при мен почти винаги се случва в първите дни когато си сменя крема. Не е мазен, но все пак оставя съвсем лек филм върху кожата, което на мен лично ми харесва защото е прекрасна база за грим

# 464
  Благодаря за инфото и аз за този си мислех , сега и ако някой каже нещо за оклоочния ще съм доволна !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт