Новите ни козметични похождения 9

• 55 527
  • 662
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • Ст Загора
ето това от вчера -

# 482
  • Belgium
Ревлон има нова лятна серия глосове и лакове, взех си от тях.

Какви цветове си взе?  Laughing

# 483
  • Варна

с подарък

# 484
От днес:

, ,

Издирвам червилото на Ревлон - Color Stay No 290 и никъде го няма  Sad

# 485

Сега намерих снимки, има много хубави цветове.  Heart Eyes Crazy

Ето линкчета как стоят гланцове пак и лаковете пак

# 486
Гагче, тук има всичко на Ревлон ( аз съм от Козлодуй) , ако искаш ще проверя за този номер червило и ако има, мога да ти купя и да ти пратя.  Аз онзи ден си купих ФДТ на Ревлон от там, но не съм заглеждала червилата. Иначе знам, че имат цял стилаж на Ревлон. Ще отида още утре, ако искаш и ще ти пиша Simple Smile

# 487
# 488
  • Belgium
Долси, мерси мила, за изчерпателната информация  Crazy Hug

# 489
А дали са трайни тези лакове на Ревлон newsm78,аз имам един техен червен,ама е много нетраен Sad
А лип глосовете ме заинтригуваха-особено оранжевичкия Heart Eyes-а колко струват?

# 490
За мен са средна хубост като трайност, на иначе ги харесвам Simple Smile

# 491
  • Варна
placholina, подаръкът е сенки за очи, матови са, имаше 5-6 цвята, аз си избрах този розово бежово, много е приятен, дава свежест  Peace

# 492
А дали са трайни тези лакове на Ревлон newsm78,аз имам един техен червен,ама е много нетраен Sad
А лип глосовете ме заинтригуваха-особено оранжевичкия Heart Eyes-а колко струват?

аз пък имам червен лак на ревлон - много съм доволна от него. имам и бледорозов, същата серия, ужасен е, направо ще го хвърлям, лакирала съм се 2-3 пъти с него, нито стои добре като цвят, консистенция и блясък, а и започва да се лющи 5 часа след нанасянето.

# 493

Взех си няколко цвята от глосовете, като особено похвалвам кораловия. Струват 14 лв. и стотинки. А лаковете са страхотни светли и има и ментов цвят. Heart Eyes

# 494
къде ги има?

Общи условия

Активация на акаунт