Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 22 776
  • 740
  •   2
Отговори
# 165
И аз да потвърдя, че много хубаво се разходихме със Силвъри в петък в Борисовата  smile3534
Даже Ели и Лорката похапнаха заедно  baby_neutral

Айде да направим една организация за следващата седмица, а? Simple Smile
Дано да е хубаво времето де.

Ние днес я изведохме с кенгуруто до Хиполенд. Излязохме към 16ч и още спи  Shocked

Иначе днес дойдоха едни приятели и й подариха активна гимнастика  Party Ама май майка й се радва повече от Лорката  Joy Има едни пчелички, дето като ги подръпнеш и те се свиват наобратно жужейки - голям кеф  Crazy Joy Joy дано и Лорката да ги оцени  Joy

Ееей, сега като ви четох как ми се дояде крем карамел  Animal Pig
А иначе като излизахме и мерих един панталон, ама ме досрамя да си го купя  Embarassed Реших, че ще поизчакам да отслабна  Joy

# 166
  • Плевен
Мале, значи го претоплям. Аз го държа с боди с дълъг ръкав, долни гащи, чорапи и отгоре с плюшени цели ританки. И все гледам да го завия. А нощем спи по същия начин, но не са плюшени ританките. Навън и със същото облекло, но е с шапка и завит с пелена и одеало. Направо съм го сварила детето, той за това реве като го обличам вероятно....Бодитата ви с къс или с дълъг ръкав са?

# 167
  • София
Бодитата ви с къс или с дълъг ръкав са?
Квото грабна, изобщо не гледам.

# 168
Коте, аз не разбрах, през хранене ли даваш адапте, или успяваш само веднъж на ден?
Неви, давам един или два пъти дневно, в зависимост от това кога е ял и с какво време и кърма разполагам в момента. Grinning
Ако не е ял повече от 2 часа, му давам 120 мл, ако пък е ял на пресекулки, додавам 90 мл и всичко е наред. Wink
Общо взето, тези двете, разпределени за деня (примерно следобяд и вечерта), са максимума за момента. Peace

# 169
  • София
Честита втора месечинка на Деа на s.newa и Кристиян на Sylvie!  smile3525

Честита трета месечинка на Мирела, Диана и Васил!  smile3525

Далче, Борил е голям сладур! Heart Eyes

Шоколадче, и аз мога да ти пусна поръчката, имам акаунт в MyToys, или ако някой друг я пуска да ми каже, да му дам поне един код за намаление, то не че е кой знае какво, но поне да се използва. ( ще спестиш за няколко кафета в парка  Mr. Green )

И Андреа смучи юмруци, напоследъл се опитва и двата да лапне на веднъж, ама не и се получава за сега, освен това се сърди (т.е. се опитва да се дере, ама като не мине номера, почва само да хленчи) след баня като я обличам, ако може цял ден да стои гола, ще е супер доволна.
В къщи я обличам с боди с къс ръкав или без ръкав, отгоре ританки с крачолки до под коляното и памучна блузка с къс, 7/8 или дълъг ръкав ( според това колко е топло) и съответно чорапки. На вън, когато сме с количката просто панталонките и блузката са малко по-плътни + леко одеалце, ако е по-хладно под него слагам и пеленка. Гледам да не я навличам много, да се калява детето, че на мен вечно ми е топло и само ходя и отварям прозорци и врати  Laughing

# 170
Опи, как сте ?

Моето дете заспа без да яде , изкъпах го и докато се мотам той заспал  newsm09. Няма да го будя, като огладнее ще се обади !

За обличането, на вън - боди с къс ръкав, блузка, панталон, чорапи, яке, обувки, шапка ! Завит с пелена в количката !
Вътре - боди с къс ръкав и гащеризон, или блуза и панталон !
Вечер спи с пижами без крачета , бос  Flutter !

# 171
s.newa количката ви сиво и оранжево ли е? Защото мисля, че ви видях в Розариума днес

Радост, по скоро е войнишко зелено /по модерному речено цвят каки/ и оранжево Peace Ами защо не ме спря, поне да се запознаем на живо  Mr. Green Хм, като се замисля, твоята количка да не е в електрикаво синьо newsm78

Коте, мерси много за разяснението... Hug то и при Деа така се получава горе долу, следобед и вечер давам, но не замествам хранене, само дето паузите са по-големи малко, а ядене на пресекулки няма...макар да си мисля, че е по-добре да се зачестят храненията...

Стар, и аз искам дЯти като Стас    Mr. Green

Мацки, лека нощ и бебоците да спят спокойно

P.S. Благодаря на всички за милите пожелания   bouquet

# 172
Ето ме и мен...

Гроги съм след днешния прекалено ревлив ден. То не се тръшка при ядене, хълцане, пръцкане и т.н.  Laughing Баща му полудя - реши, че защото това е единствения му почивен ден и детето плаче нон стоп. Накрая ми заяви, че второ дете не иска да имаме  Mr. Green. Но се надявам след някоя и друга година да забрави и да размисли  Praynig Mr. Green.

Лека нощ!

# 173
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Привет от Загреб момичета Grinning Ние пристигнахме благополучно, бебе Дани се справи отлично с първото си излизане в чужбина, спа си, хапва си често от млекцето на мама , и така цели 10 часа път:D Тук се разхождаме в един страхотен парк, батковците се забавляват на детските площадки, или в зоологическата градина, гледат тюлените, а Дани спи в количката или кара мама да го храни пред целият парк Grinning Grinning

Всички болнички да оздравяват бързо Praynig Hug

Хубава вечер на всички Grinning

# 174
  • София
magnoliamm, ти си майка героиня ( 10 часа шофиране с 3 малки деца... и куче) !  Hug
Пожелавам ви много слънчево и топло време, да си изкарате прекрасно и чакаме да сложиш снимки на бебе Дани и батковците от красивия Загреб ( ох, благородно ти завиждам, била съм там, но преди доста време и с удоволствие бих отишла пак Simple Smile )

Аз пък да се оплача, утре няма да имаме цял ден ток, а ние сме на консултация и ваксинация. Ще ми се наложи да нося Андрея 8 етажа надолу и нагоре......  ooooh!  По този случай днес се наложи да купя кенгуру, защото няма начин да се носим с количката  Rolling Eyes

Ех Стар, какво дете само  Heart Eyes, даже и гладно спи, а моето тази вечер опищя блока след банята, докато и запуша устата с млякото   Misc Baby Bottle Mr. Green

# 175
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Танче, таткото ни шофираше  сега, нямам физическата възможност и да кърмя и да карам Crazy Grinning Но предполагам,че когато поотрасне бебе Дани, и не папка от мама, ако се налага - и сама ще си ги возя тримката/и кучето,разбира се Mr. Green/ Peace И все пак предпочитам таткото да ни вози когато сме всичките, аз достатъчно ги мандахерцам тез деца из белият свят - нека и мен ме повозят малко Crazy Grinning

Успех утре със стълбите и дано ваксината мине ок Hug

# 176
s.newa количката ви сиво и оранжево ли е? Защото мисля, че ви видях в Розариума днес

Радост, по скоро е войнишко зелено /по модерному речено цвят каки/ и оранжево Peace Ами защо не ме спря, поне да се запознаем на живо  Mr. Green Хм, като се замисля, твоята количка да не е в електрикаво синьо newsm78
[/quotе]

Ами нямаше как да те спра, ащото беше много далече. Аз бях до пързалките, пък и докато те позная ти замина  Laughing Всъщност познах сина ти и после се замислих, че количката е със кош за новородено и по логика  Crazy  Mr. Green Моята количка е синя, но не електрикаво. Няма как да си ме видяла. Другия път ще те спра да се запонаем  Grinning

# 177
Опи, как сте ?

Моето дете заспа без да яде , изкъпах го и докато се мотам той заспал  newsm09. Няма да го будя, като огладнее ще се обади !

За обличането, на вън - боди с къс ръкав, блузка, панталон, чорапи, яке, обувки, шапка ! Завит с пелена в количката !
Вътре - боди с къс ръкав и гащеризон, или блуза и панталон !
Вечер спи с пижами без крачета , бос  Flutter !

Не ви ли изстиват ръчичките, Стар.
Аз навън така го обличам, ма вътре сме с боди с къс ръкав и блузка. Не ми се струва много, ма ся като ви чета.... Държа 20 градуса в къщи.

# 178
  • София
Добро утро!
Да сервирам по едно кафенце докато имаме ток и нет

# 179
Добро утро и от мен!
Стягам количката за разходки и 10часа поемаме по улиците,та мрънкалото да се успокои!Имам чувството ,че това дете ще е като майка си Twisted Evil-ще бърше улиците където му видят очите и ще се прибира само да видя,че е жив и здрав!Голям мерак за навън и това си е! Hug

Общи условия

Активация на акаунт