Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 22 723
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аууу, Марги, за моите представи Мартин чисто гол го извеждаш!  Crazy Laughing
Дано са ми оправни децата да се изнесат овреме от вкъщи, че пази Боже от свекърва като мен - не чорапи ще им никнат, ами и жилетки.   Joy
У нас имаше санитарен полуден, поизтормозих съквартиранта да помага и сега блажено спи, Макс също. Баща ми по самоинициатива взе Борис и идея нямам до колко часа ще го гледат.

# 151
Хелоу отново  Grinning

ние успяхме малко да се поразходим , малко на късмет да не завали ,но то пък устиска времето  Peace

На Макси му дадох Панадол,и то детето взе да отхрачва,но въпреки всичко мисля да си отидем до педиатърката Naughty и тя да си каже мнението . . .

Нааканите  дрешки,а и не само тях пера на 60 градуса в пералнята с течен Сано и съм ужасно доволна   Wink

НЕВИ какви са тези узкушения бе мила,нали сме на диета  Mr. Green ама много вкусно изгеждат ммммммммм да ти е жива и здрава
ДЕА   bouquet

МАГЕЛИНА и при нас пръсчетата на крачетата са така ,незнам при вас дали е и на двете крачета ,но при нас е съразмерно и не мисля че чак е дефект,може като израснат да се оправи,не се притеснявайй толкова много . . .  Peace

Спокоен следобед мами и бебоци  Flutter

# 152
  • София
Ето развитието по случая с починалото дете:

Току що получих съобщение от пресцентъра на болницата.

със заповед на изпълнителния директор от длъжност се освобождават четирима лекари и три медицински сестри.
Но което е по-страшното и не знам, ако аз бях на мястото на милите родители, дали нямаше да ме накара да си купя Калашник...

"От направената до момента проверка се установи, че в МБАЛ „Св. Марина” ЕАД - Варна е имало свободни легла и в болничната аптека е имало обезболяващи и температуро-понижаващи медикаменти за деца под формата на свещички, за което неправомерно са били изпратени родителите на детето да ги закупят. " Sick #Cussing out Twisted Evil

# 153
Направо нямам думи

# 154
Като, че ли уволнението ще промени нещо.
...

# 155
И аз нямам думи!малко им е освобождаването от длъжност на тия четерима лекари и трите сетри-това ще успокои ли  жестоката мъка на милите родители!

# 156
  • Бургас
Горките родители,не мога и да си представя какво им е в момента...

А бе вашите бебоци лапат ли си юмручетата? В последно време само я преследвам да не си тикне юмрука в устата.  Mr. Green

Аз съм от партията на Ника, претоплих я вече 2 пъти и все ме е страх да не настине.....  Rolling Eyes Луда работа.

# 157
  • София
Съни, Макс ги ближе.  Laughing То и ръцете са му толкова дебели, че и да иска не може да ги лапне.  Embarassed

# 158
Адашче, нашият си смуче юмрука, когато е гладен.
Какво ти пречи толкова? Нека джвака детето. Grinning

# 159
  • Бургас
Ем,биберон не иска, юмрука е по-сладък.  Mr. Green
Иначе го прави след като се наяде...

# 160
Нашата бебуна много си лапа ръцете...даже понякога се случва да пуска цицата и да лапа юмрука  Shocked и мнооого лиги точи-направо е ужас,но не мисля че и почват зъби,рано ми се струва за тях...
и тя от вчера пак е доста сополива,леко прегракнала,киха и кашлюка от време на време...та май май Пентаксин скоро няма да слагаме  newsm78
да питам Вит Ц като отворите ампулата после как я съхранявате или я хвърляте и по колко пъти на ден слагате в нослето и давате ли допълнително и през устата...
направо се чудя какво да я правя таз мойта пръцла Simple Smile

# 161
  • София
Ради, аз капя каквото капя в носа и останалото в устата.  Peace Ампулата иначе може да се съхранява в рамките на деня, запушена с памуче и в хладилника. Капя в носа веднъж на ден. 

# 162
Аз витамин С давам сутрин и вечер по половин ампула (1 мл) през устата, защо така ни предписа лекарката. Като отворя сутрин ампулата до вечерта я държа в хладилника.

# 163
Като, че ли уволнението ще промени нещо.
...
Peace съд и решетки  Peace

А бе вашите бебоци лапат ли си юмручетата? В последно време само я преследвам да не си тикне юмрука в устата.  Mr. Green
Аз съм от партията на Ника, претоплих я вече 2 пъти и все ме е страх да не настине.....  Rolling Eyes Луда работа.

Юмручетата от скоро ги научи и ги смуче когато и се суче, без значение дали е гладна...
А за обличането - вкъщи Деа е с боди, чорапки и цели ританки, като така и е хладно ако не е с наметнато одеалце, почва да хълца веднага, така и спи... Навън върху домашното облекло слагам панталон и яке или суитчер или жилетка, според времето...

Това диване  Mr. Green е рекло денем да не спи повече от 40 мин...в количка, в легло, в скута ми...навън или вътре, все тая...Лошото е, че не се и забавлява сама, все някой трябва да я разнася, а баща и първо че не ще от страх да я вземе за повече от 10 минути, и второ сЯ пък кашля и киха... #Cussing out НЕам нерви... както се пее в една песен от мойта младост и хубост  Twisted Evil
Взех да изтрещявам...

Коте, аз не разбрах, през хранене ли даваш адапте, или успяваш само веднъж на ден?

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 19:18 от s.newa

# 164
s.newa количката ви сиво и оранжево ли е? Защото мисля, че ви видях в Розариума днес

Общи условия

Активация на акаунт