Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 23 275
  • 740
  •   2
Отговори
# 255
Шоколадче, моята диета включва предимно продукти синоними на ника ти  Mr. Green За това ще си остана дИбела.

Ро, опасни сте, кучето да му мисли  Laughing

Велв, Мъфини, Заимов?

# 256
Шаманче, стига с тия МЪФИНИ, де!  Mr. Green  Аз не случайно питам за диета  Crazy

# 257
  • София
Мани-мани, аз не мога да проумея как само в две изречения Шамана успя да събере толкова лоши думи - шоколад, мъфини.... Сега вече всичко ми се яде.  Crazy

# 258
И аз съм свободна вече тъй,че чакам включвания.Някой за Борисовата градина?

# 259
Искрено се извинявам и си посипвам главата с пепел (или пудра захарJoy

# 260
Radi_ , Стас не се е стряскал след слагане на Пентаксима !

Благодаря ви за куража, този път ще съм твърда с диетата ! ЩЕ БЪДА манИкенка, МАМКА МУ  Mr. Green !

Шаманче, бъди милостива, замълчи, не обричай мисията ми на неуспех  Joy!

# 261
Стар, ай билив ин юююю! Ще се справиш  Peace

Аз пък явно ще се боря за съвършени форми, пълен кръг например  Mr. Green

# 262

Аз!  Grinning

# 263
Рали, вие вече сте напред с материала, сподели как върви диетата ?

# 264

Аз!  Grinning

И аз може да се присъединя, не съм сигурна все още, но ми кажете от кой вход влизате и къде паркирате?

# 265
А може, може да се сварва и с писане на курсови... Simple Smile
В началото аз си мислех, че няма начин да ми е даже чиста къщата, ама като растат е явно, че става по-лесно, като се има предвид, че Диманка на Съни спи от 10 до 5 примерно, може и моите курсови да напише  hahaha

Аз последната седмица пътувах до София за 24 часа и успях да си взема 3-4 изпита с четене по влаковете и да си уредя дипломните работи. Лошо, че няма държВНИ, много писане, тъпо... а аз завършвам и бакалавър и магистър в едно Simple Smile, а за капак не се водя след отлаганаето със студентски права и мойте 2800 останаха мираж Simple Smile))) Здрави да сме!

Ограничаването на нета е невъзможно, вече цяла седмица едвам 1 курсова сварих, но пък напоследък ми е чиста къщата без грам намеса на майка ми, а и мъжа ми все по-рядко си готви сам.. Simple Smile което май не му харесва, че готви по-добре Joy
Хайде отивам да боря вятъра

# 266
Ето малко нови снимки от нас http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18440425

Как спят вашите деца? Моето от няколко дни е много неспокойно - върти се маха с ръце, направо в чудо се видях...

# 267
Привет  Hug
В коя част на парка се разхождате дами ?
Аз ще се пробвам май да излезя след малко newsm78

# 268
  • Бургас
Ай ДУ!  Hug

Тенкс за кафето и закуската. Аз омаАх един кроасан набързо, сега и едно кафенце ще пийна.  Simple Smile

Може, може, курсови, дипломни, бебе, къща и мъж. Съчетават се някак си, малко е трудно, но все пак осъществимо.  Mr. Green

И к'во ся? Тоз Пентаксим пак изчезнал, тъй ли? Пфуу, аз докато се натуткам да се чудя дали да го купя или да чакам при лекарката, и то накрая - ни едното, ни другото.  #Cussing out

Утре среща?
Деси даде предложението...  Simple Smile

# 269
  • България/Германия
Добро утро!

Бебинка за пръв път спа от 23:00 до 6:00  Rolling Eyes Аз пък взех, че се притесних защо не се буди за среднощната манджа... То моето няма угодия ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт